balk

400 euro lenen? Dat kan bij Ferratum

 

De gemiddelde Nederlander heeft tijdens zijn leven wel eens pech. Dat kan allerlei soorten pech zijn. Vallen en een been breken, te laat zijn op werk, in de file terecht komen. Wij bij Ferratum zijn mensen van dienst in het geval van financiële pech! Voor diegenen die in een situatie terechtkomen waarbij zij direct geld willen lenen, is Ferratum de ultieme optie. U heeft binnen een aantal dagen direct geld op de rekening.

Voor diegenen die op een gegeven moment gewoon krap bij kas zitten kan Ferratum een enorme dienst bewijzen. 400 euro lenen kan een groot verschil maken in het leven van de gemiddelde Nederlander.  Dat zou mogelijk een bedrag kunnen zijn die u een aantal weken tot uw salarisdatum laat overleven. Er zijn genoeg redenen om 400 euro lenen aan te vragen bij Ferratum.  

 

 

Voordelen van 400 euro lenen bij Ferratum

  • Zoals beschreven, snel 400 euro bij Ferratum lenen is daadwerkelijk ook een snelle minilening! Onze klantenservice streeft ernaar uw aanvraag voor 400 euro lenen zo spoedig mogelijk te behandelen. Bij goedkeuring van uw aanvraag, zal in de 24 uur daarop uw lening van 400 euro uitbetaald worden. 

  • U kunt zelf uw bedrag kiezen

  • Een microlening aanvragen gaat allemaal online, u hoeft dus geen kantoor te bellen of op afspraak te komen. 

  • Een professionele klantenservice, die u vijf dagen per week perfect van dienst is.  

 

 

Waarom niet bij de bank 400 euro lenen?  

Ferratum is al 15 jaar lang de meest vooraanstaande aanbieder van snel geld lenen. De reden waarom Ferratum al 15 jaar aan de top staat is het feit dat het ons doel is om onze klanten vandaag aan 400 euro te helpen. Mocht u in sommige gevallen direct geld nodig hebben of u komt in acute geldnood, dan is Ferratum de snelste optie. U kunt bij de bank een lening aanvragen in zo'n geval, echter bent u pas na een aantal dagen wijzer over hoe het met uw lening staat. 400 euro lenen bij Ferratum gaat een stuk sneller namelijk! U krijgt uw bedrag binnen 24 uur na goedkeuring op uw rekening.

 

Hoe vraag ik 400 euro lenen aan bij Ferratum?  

Het aanvragen van onze minileningen is zo geregeld in 5 eenvoudige stappen: 

  1. Kies het leenbedrag; 

  2. Upload een geldig ID-bewijs of paspoort;

  3. Vul enkele gegevens in; 

  4. Voer de rekeningverificatie uit; 

  5. Verzend uw aanvraag.

 

 

Hoe betaal ik 400 euro terug?  

Het terugbetalen van 400 euro lenen gaat bij Ferratum via iDeal of Trustly. Doordat onze gewaardeerde klanten eenvoudig via iDeal kunnen terugbetalen neemt het terugbetalen niet langer dan 5 minuten in beslag. Net zoals het aanvraagproces van een minilening kunt u ook gemakkelijk en snel uw openstaande lening terugbetalen.