balk
Geld Voor De Doener
 

Hoeveel wilt u lenen?

Met welke looptijd?

Lening van X een looptijd van X dagen. U ontvangt een factuur voor de lening van X X. Rente: X. Totaal bedrag: X.* Rente bedrag €X over X dagen.

Waarom Ferratum?

Bij akkoord geld binnen 24 uur*!

Eenvoudig en snel betalen via iDeal!

Gespecialiseerde klantenservice team!

Snel en eenvoudig geld lenen

 • Eenvoudigste van Nederland! Geen gedoe, zo geregeld! Onze dienstverlening staat in het teken van eenvoud. Geen lastige contracten of ingewikkelde procedures. Wij streven naar het eenvoudigste proces voor u. Binnen enkele minuten kunt u geheel online een minilening aanvragen.
 • Bij ons kunt u snel geld lenen! Wij financieren kleine en onverwachte uitgaven met een minilening van 100 euro tot en met 800 euro. Een Ferratum pluslening loopt van 600 euro tot en met 1500 euro. Bij akkoord geld binnen 24 uur*.
 • De populairste en grootste minilening aanbieder van Nederland! Met meer dan 2 miljoen tevreden klanten wereldwijd en meer dan 10 jaar ervaring weten wij precies wat u nodig heeft wanneer u op zoek bent naar snel geld lenen. Onze gewaardeerde klanten beoordelen ons met een 8.0 via het reviewplatform Trustpilot.

 

Hoe werkt snel geld lenen bij Ferratum?

Binnen 5 simpele stappen kunt u snel geld lenen bij Ferratum:

 1. Selecteer het gewenste leenbedrag en looptijd via de bovenstaande leenrekenmachine;
 2. Upload uw ID-document;
 3. Vul uw gegevens in;
 4. Kies uw garantsteller;
 5. Verifieer uw bankrekening.

 

 

Nadat u de bovenstaande stappen heeft uitgevoerd heeft u succesvol een minilening aangevraagd. Het enige dat u daarna nog hoeft is wachten totdat uw minilening op uw rekening verschijnt. Zodra u een akkoord heeft gekregen ontvangt u binnen 24 uur het leenbedrag op uw rekening en krijgt u toegang tot uw "Mijn Ferrratum" account.

 

Bent u al een klant bij ons? Dan is het mogelijk om nog sneller geld te lenen! Log in op uw “Mijn Ferratum” account en vraag binnen 2 minuten een nieuwe minilening aan. Snel geld lenen was nog nooit zo eenvoudig. Sinds kort krijgt u op werkdagen van 14:00 tot 18:00 tijdens het aanvraagproces live ondersteuning van onze gespecialiseerde klantenservice via LiveChat. Hierdoor kunt u nog sneller geld lenen zonder problemen.

 

Laatste blog posts

 • 5 Manieren voor Gezinnen om de Financiële Druk deze Kerst te Verlichten

  Kerstmis staat voor de deur maar voor veel jonge gezinnen kunnen deze dagen een zware financiële en emotionele wissel trekken omdat men zich gedwongen voelt geld uit te geven dat er niet is.... » Meer
  kerst met familie
 • Hoe we van Kerstmis een Kerstfeest maakten

  Wauw, niet te geloven dat het alweer december is en dat de Kerst voor de deur staat! Begrijp me niet verkeerd; het was een geweldig jaar. Sterker nog, nu ik zo op dit jaar terug kijk, besef ik hoe... » Meer
  kerstfeest
 • Wat is Cybermaandag?

  Hoewel Black Friday het populairst is in het land waar het is ontstaan, de Verenigde Staten, staat het tegenwoordig wereldwijd bij veel mensen bekend als een knotsgekke winkeldag. Maar wist je dat... » Meer
  Aankopen op Cybermaandag
 • De groeiende trend van organisch kopen

  In 2014 bleek uit onderzoek van de Amerikaanse Organic Trade Association onder 1200 huishoudens, met ten minste één minderjarig kind, dat acht van de tien Amerikaanse gezinnen in de afgelopen twee... » Meer
  Organisch kopen
 

Nog niet overtuigd? Lees wat hier wat andere klanten over Ferratum denken


 

 Beoordeel ons! Beoordeel deze chat zodat wij onze service kunnen verbeteren. +