balk
Met de stroom mee in het leven
Ga Terug

Het leven kent zijn ups en downs, verrassingen en zorgvuldig afgewogen plannen. De Griekse filosoof Heraclitus zei eens dat alles continu in beweging is, alles stroomt. Dus wat is dan de beste aanpak? Wat doe je als je een extra steuntje in de rug nodig hebt? Leer hoe bedrijven met de stroom meegaan en doe dat dan zelf ook.

 

Wat bedoelen we met met de stroom meegaan?

Met de stroom meegaan is een manier om het onverwachte te accepteren, obstakels te overwinnen en hoe dan ook door te gaan. Voor de meesten van ons is dit een waardevolle vaardigheid, wat je situatie ook is en ongeacht je beginpunt. Aan de ene kant is het een psychologische aanpak. Aan de andere kant kan het ook heel praktisch zijn. Daarom zoeken we bijvoorbeeld bedrijven op die samen met ons met de stroom meegaan.

 

Bedrijven passen zich aan aan onze situaties

De beste producten en diensten zijn die die aan onze behoeften voldoen. Veel bedrijven proberen voor elk wat wils aan te bieden. Wat doe je als je zin hebt in fastfood maar geen friet meer eet? Flexibele restaurants hebben hier over nagedacht - veel McDonald’s-restaurants, bijvoorbeeld, bieden naast friet ook fruit aan. Op die manier voelen klanten die wat meer op hun gezondheid letten zich ook welkom.

Keuze aanbieden alleen is niet voldoende; bedrijven moeten zich door de jaren heen ook aanpassen omdat de behoeften van mensen continu veranderen. Forbes Magazine heeft een imposante lijst van bedrijven die het roer dramatisch hebben omgegooid om relevant te blijven. Op de lijst staan Nokia die overstapte van autobanden naar mobiele telefoons en autogigant Suzuki die ooit begon als leverancier voor machines voor de zijde-industrie.

 

Financiering: meer online-opties dan ooit tevoren

Er zijn tegenwoordig volwassenen die nooit een wereld zonder internet hebben gekend. Dat was tot vrij kort geleden echter nog niet het geval. Van winkelcentra tot banken, iedereen heeft moeten bijblijven. Gelukkig kunnen we in dit digitale tijdperk onze zaken gemakkelijk, snel en 24 uur per dag regelen.

Online bankieren is een goede optie voor mensen die snel iets onverwachts moeten regelen, iets waarvoor snel wat financiering nodig is. Heeft je wasmachine het begeven? Heb je je smartphone laten vallen, of, erger nog, hem op de een of andere manier gegooid? Wanneer er iets onverwachts gebeurt, is het belangrijk dat je snel oplossingen kunt vinden.

Eén optie voor onverwachte gebeurtenissen is zorgen voor een snel financieel steuntje in de rug. Op die manier hoef je je collega’s niet uit te leggen waarom je al dagen onbereikbaar bent en je gezin hoeft niet onder in kasten te kijken of er nog wat schone kleren te vinden zijn. Online leningen kunnen je een hoop papierwerk besparen, je hoeft geen tijd vrij te nemen voor een afspraak bij de bank en je hoeft niet in de rij te staan.

Op andere momenten ben je klaar om die grote stap te zetten: eindelijk de renovatie van de keuken afronden of je partner ten huwelijk vragen. Er zijn verschillende leningen beschikbaar voor elk moment in je leven, of het nou om een kleine steun in de rug gaat of om de mogelijkheid een grote aankoop te doen. Het leven blijft niet stilstaan, en jij hoeft dat ook niet!

Ferratum begrijpt hoe belangrijk het is voor mensen - en voor bedrijven - om met de stroom mee te gaan. Daarom bieden we gemakkelijke en individuele financiële oplossingen aan, wat je situatie ook is. Bekijk de verschillende financiële mogelijkheden voor jouw leven en ga samen met ons met de stroom mee.