balk
Ga Terug

 

Vul de enquete in en maak kans op een Bol.com cadeaubon.

Bij start van de zomer heeft Ferratum samen met Budget Barometer een enquête opgesteld. In deze enquête gingen wij opzoek naar een voorspelling van het spendeergedrag van de Nederlanders tijdens de zomervakantie. Dit resultaat legden wij dan naast resultaten van het spendeergedrag van andere Europese landen. Zo kregen wij een mooi zich hoe hard het uitgavenpatroon van de Nederlanders verschilt met het uitgavenpatroon van bijvoorbeeld een Duitser tijdens de zomervakantie.

Wij hebben alle resultaten verzamelt en geanalyseerd. U kunt het resultaat hier terugvinden. Let op dit is wat de Nederlander en de andere Europeaan denkt uit te geven tijdens de zomervakantie.

 

Nu is de zomervakantie afgelopen en zijn wij benieuwd naar de actuele uitgave van de Nederlander tijdens de zomervakantie. Wij willen weten hoeveel de verwachtingen verschillen met de uiteindelijke uitgaven. Daarom hebben wij samen met Budget Barometer een nieuwe enquête opgesteld.

Start de enquete en maak kans op een Bol.com cadeaubon.

Het invullen van deze enquête helpt ons niet alleen, het kan ook voor u leuk uitdraaien. Als u de enquête namelijk eerlijk invult maakt u automatisch kans op 1 van de 10 Bol.com cadeaubonnen ter waarde van €50. Dit is een zeer leuke prijs voor een enquête die nog geen 2 minuten van uw tijd zal innemen. Het enige wat u dus hoeft te doen is de enquête eerlijk invullen en u maakt al kans.

Voor de start van de zomervakantie dacht de Nederlander dat hij/zij het meest zouden besteden aan kleding en mode tijdens deze zomervakantie. 15,4% van de Nederlander verwachte het meeste geld dat besteedbaar is tijdens de zomervakantie aan kleding en mode uit te geven. 14.7% van de Nederlanders vermoedde dat sociale evenementen hun grootste kost gingen zijn tijdens de afgelopen zomervakantie. Op de 3e plaats staan binnenlandse reizen, 13,6% van de Nederlanders dacht het meest uit te besteden aan binnenlandse reizen tijdens de zomervakantie.

De Actuele Zomer Budget Barometer is dus in het leven geroepen om zo te kijken of de voorspellingen van de Nederlanders correct waren. Help ons dus en vul snel de enquête in.  

Vul de enquete in en maak kans op een Bol.com cadeaubon

 Beoordeel ons! Beoordeel deze chat zodat wij onze service kunnen verbeteren. +