balk
Ga Terug

Je hebt een nieuwe pas aangevraagd en staat op het punt je oude door te knippen en weg te gooien. Maar wacht eens: die pinpas kan nog goed van pas komen. 5 redenen om je oude pas te bewaren.
 

Originele smartphone standaard

Voor een smartphonehouder hoef je helemaal niet naar de winkel. Binnen een paar tellen heb je er zelf een gefikst. Knip een rechthoekig figuur uit zodat je mobiel erin past en klaar is kees. Check wel eerst even je pasnummer voor je de schaar erin zet. Zo ben je er zeker van dat je niet je nieuwe pas verknipt.
Mobiele telefoon staander

Je pinpas als plectrum

Misschien verdien je (nog) geen geld met gitaarspelen. Maar een plectrum gemaakt van je pinpas is zeker een leuk hebbedingetje. Let erop dat je de randjes van je plectrum netjes afwerkt, zodat de snaren niet beschadigen.

  Plectrum gemaakt uit pinpas
 

Nooit meer je oordopjes door de knoop

Je oude pinpas is ideaal om de draadjes van je oordopjes uit de knoop te houden. Boor drie gaatjes in je pas: twee voor de oordopjes en één voor het uiteinde van je snoertje. Nu kan je je snoer om de kaart wikkelen en blijven je oordopjes netjes op één plek.
 

Oordopjes bewaarder
 

Ruiten krabben met ‘oud geld’

Het staat misschien wat poenerig, maar je pinpas is een ideale ijskrabber in geval van nood. Een groot voordeel tegenover een ‘echte’ ijskrabber: hij past in je portemonnee.

Ruitenkrabber

 

Opvallend label

Een label nodig voor op je tas, deur of je smartphone? Knip je naam uit je pinpas en je hebt een label. Een beetje superlijm en klaar is kees. Naar ons idee staat zo’n tag vooral goed op je smartphone(case).
Een label om mee te reizen
 

 

Wilt u meer te weten komen over de diensten van Ferratum? Klik dan op onderstaande knop!

Bezoek Ferratum

 Beoordeel ons! Beoordeel deze chat zodat wij onze service kunnen verbeteren. +