balk
Ga Terug

 

Dames en heren, goed nieuws! De Ferratum Center Parcs actie is terug. Jaahaa u leest dit goed. De vorige actie was namelijk zo een groot succes dat we hebben besloten u nogmaals kans te geven om deel te nemen aan de Center Parcs actie. Door aan de onderstaande voorwaarden te voldoen kunt u namelijk kans maken op 1 van de 2 Center Parcs cadeaubonnen t.w.v. €500.

 

De voorwaarden van deze actie? Eenvoudig!

  1. Vraag een lening aan voor 31 mei 2016

  2. Betaal voor of op de vervaldatum terug

  3. U maakt automatisch kans op 1 van de 2 Center Parcs cadeaubonnen t.w.v. €500

 

Heeft u bij de vorige Ferratum Center Parcs campagne spijtig genoeg de hoofdprijs niet mogen winnen? Dan is dit uw 2e kans op deze mooi prijs. Het kan werkelijk niet beter. Aanvragen kan via de onderstaande “Vraag Nu Aan” knop.

 

Minilening Aanvragen

 

Hoe kunt u uw lening terugbetalen voor of op uw vervaldatum? Dit kunt u snel en eenvoudig doen via uw ‘’Mijn Ferratum’’ account. U hoeft uzelf enkel in te loggen met uw mobiele telefoonnummer en persoonlijke pincode, vervolgens kunt u binnen enkele seconden uw lening aflossen via iDEAL. Zodra dit is gebeurd maakt u automatisch kans op 1 van de 2 Center Parcs cadeaubonnen ter waarde van €500!

 

 

Minilening Aanvragen

 

De tijd vliegt voorbij in Center Parcs

Center parcs is de ideale vakantiegelegenheid als u dichtbij huis wilt blijven. Bent u opzoek naar rust,actie of beide? Center Parcs biedt het complete pakket aan. Dankzij het overweldigende aanbod van activiteiten gaat u zich gegarandeerd geen minuut vervelen in Center Parcs. Zo kunt u bijvoorbeeld in de voormiddag gaan paintballen en in de namiddag aan muurklimmen doen.

Bent u echter al uitgeput van het paintballen? U kunt uzelf dan eens lekker laten verwennen in het Center Parcs Spa Centrum. Center Parcs biedt ook een scala aan kinderactiviteiten aan. Zo is er sinds kort een kids-safari toegevoegd aan het activiteiten pakket van Center Parcs. 

 

Meer informatie over Center Parcs is te vinden in deze blogpost.

 

Minilening Aanvragen

U kunt de actievoorwaarden hier lezen

 Beoordeel ons! Beoordeel deze chat zodat wij onze service kunnen verbeteren. +