balk
Ga Terug

 

Zoals u waarschijnlijk al weet is Ferratum wereldwijd actief, zo ook in Denemarken. Onze Deense collega’s hebben iets heel cools gedaan, ze hebben namelijk een themalied geproduceerd voor het grootste 90’s festival in Denemarken! Bent u net als ons ook fan van 90’s muziek? Dan zult u dit nummer zeker mooi vinden. We hebben uit de eerste reacties op het kantoor al opgemerkt dat ook de jongere generatie kan genieten van het lied dat mede door Ferratum mogelijk is gemaakt.

We houden u niet langer meer in spanning. Speciaal voor u kunt u hieronder luisteren naar de enige echte Ferratum 90’s track genaamd Volcano! Grote 90’s artiesten zoals Haddaway en Dr. Alban hebben een bijdrage geleverd aan dit pakkende lied. Beluister het nummer hieronder en “bounce” mee op dit typische 90’s lied.

 

 

Volcanooo, reaching for the sun, like it fired from a gun! Heeft u ook genoten van het nummer? Zoals u heeft gehoord hebben gevestigde namen zoals Haddaway en Dr. Alban een bijdrage geleverd aan het nummer. Naast deze artiesten kunt u ook de zangkunsten van Franca Morgano en Katja Bredahl beluisteren in dit nummer. Waar kunnen we deze artiesten van kennen? Laten we even teruggaan in de tijd en ons geheugen opfrissen.

 

Bezoek de website van Ferratum

 

HaddawayHaddaway in de studio

Misschien wel de meest bekende artiest die te beluisteren is op dit nummer. Haddaway had met "What Is Love" in 1993 een nummer 1-hit in Nederland. Komen de herinneringen al naar boven? "What is love, Baby don't hurt me, Don't hurt me no more...", een nummer waar menigeen in de jaren 90 een dansje op heeft gewaagd. Met zijn ervaring binnen de 90's muziek heeft hij niet alleen vocaal een bijdrage aan het nummer geleverd, ook heeft hij meegeholpen met het produceren van het nummer. Een echte toevoeging aan Volcano!

Dr. Alban

De Nigeriaanse rapper die in de jaren 90 hits scoorde zoals "It's My Life" is ook te horen op Volcano. De momenteel 58-jarige artiest behaalde met dit nummer in 1992 de 1e plaats in de Nederlandse hitlijsten. Ondanks zijn leeftijd is Dr. Alban nog zeer actief binnen de muziekwereld. In 2008 brachten Haddaway en Dr. Alban nog een ode uit aan de 90's muziek met het nummer "I love the 90's".

Franca Morgano en Katja Bredahl

De zangeres van de band Magic Affair, Franca Morgano, is degene die de eer had om het refrein in te zingen. Morgano is minder bekend onder het grote publiek en scoorde met het nummer "Omen III" haar grootste hitDaarnaast is ze achtergrond zangeres voor grote international artiesten zoals Mariah Carey.

Bij het horen van de naam Katja Bredahl zal bij u waarschijnlijk geen lichtje gaan branden. Dat kan goed kloppen, Bredahl is namelijk een beginnend Deense artiest. De 20-jarige zangeres staat aan het begin van haar carrière en ziet dit nummer als een "once in a lifetime opportunity". "Werken met deze artiesten is de ideale start van mijn carrière", aldus Bredahl. Haddaway en Bredahl hebben eerder met elkaar gewerkt. Bredahl mocht als achtergrondzangeres mee op tour met Haddaway. We zullen vast en zeker meer van haar horen in de toekomst...

 

Artiesten in de studio

De artiesten Dr. Alban, Haddaway, Katja Bredahl en Franca Morgano in de studio.

Bezoek de website van Ferratum

 Beoordeel ons! Beoordeel deze chat zodat wij onze service kunnen verbeteren. +