balk
Ga Terug

 

Enkele dagen geleden hebben wij onze gewaardeerde klanten gevraagd om hun favoriete 1 aprilgrap of verhaal met ons te delen. Wij bedanken iedereen voor de enthousiaste reacties en inzendingen. Uit alle inzendingen hebben wij een top 3 gekozen. Bekijk snel de top 3 geselecteerde grappen en zie of uw grap erbij is.  

 

De Bronzen Grap (3e plaats), bol.com cadeaubon t.w.v. €15

Een klassieke grap die u bij iedereen die een auto heeft kunt uithalen. Ik raad u wel aan om dit niet bij een onbekende te doen. Zo kunt u de auto van een vriend of uw geliefde volledig inpakken in vershoudfolie of bubbelpapier. Vershoudfolie plakt lekker aan elkaar, dit maakt het moeilijker om het van de auto te halen.

 

De Zilveren Grap (2e plaats), bol.com cadeaubon t.w.v. €30

Altijd mooi om iemand zijn spullen vast te kleven aan het plafond. Zo kleefde enkele jaren geleden de grappenmaker alle stoelen uit zijn klaslokaal vast aan het plafond. Toen eenmaal alle stoelen vast kleefden aan het plafond kwam onze grappenmaker tot de ontdekking dat hij nog een beetje ducttape over had. Onze grappenmaker besloot vervolgens om de laptop van zijn leerkracht ook aan het plafond te plakken.  Er zal veel geleerd zijn tijdens deze les ;).

 

De Gouden Grap (1e plaats), bol.com cadeaubon t.w.v. €50

Proficiat aan een grappenmaker uit Den Haag. Hij plaatste een nagemaakt opsporingsbericht met daarop een foto van zijn vriend. Dit opsporingbericht werd in de omgeving van het adres van de ‘dader’ geplaatst. Iedereen wist dus wie het was. De dader werd gezocht voor openbaar dronkenschap en exhibitionisme. De politie was zogezegd met man en macht opzoek naar de dader en loonde daarom een beloning van €1000 uit voor een gouden tip die naar de dader kon leiden. Al de reacties die omze grappenmaker kreeg waren goud waard.

 

Er komt meer! Wij hebben besloten dat iedere deelnemer die buiten de top 3 valt ook een prijs verdiend.  Deze mensen verdienen een bol.com cadeaubon t.w.v. €10. Wij nemen spoedig contact op met al deze deelnemers. Nogmaals bedankt aan alle deelnemers voor het inzenden van jullie grappen. Meer leuke acties volgen!

 

vraag nu aan

 Beoordeel ons! Beoordeel deze chat zodat wij onze service kunnen verbeteren. +