balk
Ga Terug

 

Ga voor goud!

Op uw plaatsen. Klaar. Start! De Olympische maand van Ferratum is van start gegaan. In de maand augustus draait alles om sporten en gezond leven. Wij bij Ferratum willen u daarbij helpen. Wij geven namelijk 3 geweldige Limited Edition Ferratum-fietsen weg. Daarnaast maakt u kans op 1 van de 5 Bol.com cadeaubonnen t.w.v. €100. Wat moet u doen om kans te maken op één van deze te gekke prijzen?

 

Hoe kan ik kans maken?

  1. Vraag een lening aan via de onderstaande "Vraag nu aan" knop;
  2. Ontvang deze lening tussen 1 en 31 augustus;
  3. U maakt automatisch kans op 1 van de te gekke prijzen!

 

vraag nu aan

 

Totale Prijzenpot:

  • 3 x Een Ferratum Limited Edition Cheetah fiets t.w.v. €500
  • 5 x Een Bol.com cadeaubon ter waarde van €100

Neem zeker een kijkje op onze Olympiscche Spelen Campagne pagina. Door een live twitterfeed blijft u op de hoogte van de laatste nieuwtjes van onze Nederlandse atleten. De medaille stand kunt u hier ook terugvinden net zoals een livestream link. Dankzij Ferratum mist u niets van de Olympische spelen. Neem HIER een kijkje.

Aangezien de Olympische Spelen op vrijdag 5 augustus van start zullen gaan, hebben wij bij Ferratum besloten om de maand augustus uit te roepen tot een maand vol sport en gezond leven. De aankomende maand kunt u o.a. bij ons terecht voor sportupdates en trainings-tips. Gezond eten passeert ook de revue. Houd dus zeker uw mailbox goed in de gaten. Hier alvast een opwarmertje voor de Olympische Spelen. Heeft u zich nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Klik dan hier en laat uw emailadres en naam achter zodat u op de hoogte blijft van alle nieuwtjes!

 

 

vraag nu aan

 

Wie gaan voor goud?

 1. Dafne Schippers

Op de atletiekbaan wordt het uitkijken naar Dafne Schippers. De huidige wereldkampioen op de 200 meter sprint zal erop gebrand zijn om een gouden plak te veroveren. Niet alleen de 200 meter staat op haar programma, ook in de 100 meter sprint zal ze deelnemen. Ook de 4 x 100 meter estafette zal te maken krijgen met de snelle benen van Dafne.

Op 12 en 13 augustus kunt u Dafne aan het werk zien op de 100 meter sprint. 15,16 en 17 augustus staa de 200 meter op het programma. Ofsluiten met de 4x 100 meter estafette zal Dafne doen op 18 en 19 augustus. Ze heeft dus een druk programma voor de boeg.

2. De Nederlandse hockeymannen en vrouwen

Dat onze hockeyteams wereldtop zijn is al wel langer geweten. De vrouwen zijn regerend Olympisch kampioen. In Londen wonnen ze de finale met 2-0 van Argentinië. Een finale die we dit jaar mogelijk weer opnieuw te zien zullen krijgen. U kunt dit live zien door op onderstaande link te klikken.

Onze hockeymannen zullen na de verloren finale van de Olympische Spelen 2012 uit zijn op revanche. Ze verloren de finale nipt met 2-1 tegen Duitsland. De gouden medaille is zeker een mogelijkheid voor onze hokceymannen, vorig jaar bekroonde ze zichzelf nog tot Europees kampioen.

Het speelschema van de mannen vindt u hier terug, dat van de vrouwen hier.

 

vraag nu aan

U kunt de actievoorwaarden hier lezen

 

 Beoordeel ons! Beoordeel deze chat zodat wij onze service kunnen verbeteren. +