balk
Ga Terug
financieel weer op de rails

De zomer is het seizoen waar de meeste mensen naar uitkijken. Men doet het rustig aan, en leeft bourgondisch. We eten en drinken meer dan dat we eigenlijk zouden mogen doen. We gaan laat slapen en de normale gang van zaken is verstoord. Dat mag ook wel eens !

Door alle activiteiten, uitjes, extra biertjes, vakanties en hotels, zal je soms aan het einde van de zomer een beetje geld te kort komen. Maar dat is ook zeker te begrijpen. Die herinneringen zijn onbetaalbaar.

Echter, komt dan het einde van de zomer eraan, en de normaliteit is weer aan de orde van de dag. Je zult je zaken ook dus op orde moeten stellen, gezonder eten en sporten. Daar hoort ook financieel weer op de rails komen.

De gevolgen en het budget onder ogen zien.

Niet een mooi vooruitzicht. De aangerichte financiële schade opmeten na het terugkomen van de vakantie is nooit leuk. Je zal de gevolgen onder ogen moeten zien, dit is niet het einde van de wereld, dit helpt je namelijk bij het opstellen van een budget en actieplan. Dit Actieplan zal ervoor zorgen dat je financieel weer op de rails terecht komt.

Voordat je hier mee begint, is het belangrijk dat je jezelf in een positieve mentale gesteldheid zet. Met een beetje creativiteit, kan je de schade zeker nog goedmaken. Eenmaal de totale schulden samengeteld? Meteen aan de begroting beginnen!

Zelfs 50 euro elke maand kan ervoor zorgen dat je het gevoel krijgt dat het betert. Financieel weer op de rails komen, is vooral een mentale kwestie, en je zult duidelijk voelen dat je het steeds meer in eigen hand krijgt.

Liever vandaag dan morgen!

Stel je voor naast je zomerse schulden om, kom je thuis en krijg je een stapel brieven met rekeningen voor je kiezen, tel daar nog eens die creditcard bij en de boodschappen voor de volgende week, dat is een hele hoop schulden dat je moet afbetalen. Helaas word je pas binnen 2 weken betaald op werk.

Soms heb je een beetje hulp nodig om de juiste kant op gestuurd te worden. Daarom biedt Ferratum gemakkelijke en flexibele korte termijn leningen aan, om je te helpen om alles weer financieel op de rails te kunnen krijgen.

Klanten kunnen een lening binnen minuten aanvragen, en binnen no-time heb je een antwoord per e-mail. Onze klantenservice zal binnen 24 uur na de aanvraagprocedure uitbetalen. Geen onnodig papierwerk!

Voorzichtig plannen is half het werk.

Nadat de korte termijn plannen op orde zijn, is het een goed idee om te bereken wanneer je compleet schulden vrij wilt zijn.

Wat een handig idee zou kunnen zijn voor velen, is de mogelijkheid om wat extra inkomen te kunnen zoeken, mocht je huidige inkomen namelijk niet genoeg zijn om binnen de gewenste tijd alles financieel weer op de rails te kunnen krijgen.

Heb je de skills om hier en daar wat freelance te kunnen doen! Het is het zeker waard! 

Wat je ook beslist, alles financieel op de rails krijgen is niet alleen belanrijk voor uw rekening, maar ook voor uw mentale gesteldheid. Laat uw zomer op een mooie noot eindigen!

 Beoordeel ons! Beoordeel deze chat zodat wij onze service kunnen verbeteren. +