balk
Ga Terug
goedkope vliegtickets

 

Vandaag de dag kan het moeilijk zijn om goedkope vliegtuigtickets te vinden, dit komt door de stijgende kerosine prijzen en extra kosten voor passagiers. Helaas is het onmogelijk om naar elke vakantie bestemming te rijden, daarom is vliegen vaak de eenvoudigste en ook nog eens de snelste oplossing om snel op je vakantie bestemming te raken. Vliegen kan dan wel iets duurder zijn, maar wees niet gevreesd wij geven je tips zodat je de goedkoopste vliegtuigtickets kunt vinden.

 

Zoek de beste deal

De goedkope vliegtuigtickets vindt je het vaakst op een dinsdag. Vele maatschappijen bieden hun vliegtuigtickets op een dinsdag goedkoper aan dan op eender welke andere dag van de week. Maak bij het zoeken naar goedkope vliegtuigtickets gebruik van websites zoals Kayak, Expedia en Skyscanner. Deze websites vergelijken verschillende prijzen naar dezelfde bestemming. Zo vind je altijd de goedkoopste oplossing. Op deze websites kun je ook notificaties instellen, zo krijg je een melding wanneer vliegtuigtickets naar jouw favoriete bestemming in de uitverkoop gaan.

 

Vlieg in de minder drukke periodes

Dinsdag, woensdag en zaterdag zijn de minst drukke dagen op luchthavens, dit betekent dat het reserveren van stoelen op een vliegtuig goedkoper zal zijn op deze dagen.

De ochtendstond heeft goud in de mond, dit geld ook bij het zoeken naar goedkope vliegtuigtickets. Vroeg in de ochtend zijn vliegtuigtickets vaak aan een lagere prijs te vinden. Dit omdat er niet veel mensen zullen opstaan in de zoektocht naar goedkope vluchten.

 

Koop je goedkope vliegtuigtickets op voorhand

Er is een perfect moment om een vliegtuigticket zo goedkoop mogelijk aan te kunnen kopen. Koop je je ticket te vroeg of te laat? Dan loop je de kans op goedkope vliegtuigtickets wellicht mis. Het ideale moment om een vliegtuig ticket te kopen is 3 maanden voor je op reis gaat of 6 weken voor u op reis gaat.

 

Vermijd extra kosten

Vandaag de dag rekenen vele luchtvaartmaatschappijen extra kosten aan, vaak zijn deze verborgen of absurd. Sommige maatschappijen rekenen hun klanten extra aan als je gebruik wilt maken het wc. Let dus goed op wanneer je een goedkoop vliegtuigticket probeert te boeken. Neem eventueel eerst contact op met de klantendienst van de maatschappij waarbij je boekt, zo ben je zeker dat je niet voor verborgen kosten moet betalen.

 

Beperk je bagage

Verschillende luchtvaartmaatschappijen rekenen extra kosten aan voor bagage, elke maatschappij rekent ook nog eens verschillende kosten aan. Bij de meeste kun je gratis handbagage meenemen, maar moet je extra betalen als je 2 zakken meeneemt in handbagage. Dit betekent dus dat als je een kleine koffer wilt meenemen je er best voor zorgt dat je rugzak of handtas in de koffer past, anders moet je hiervoor extra betalen. Bij lage kosten maatschappijen kost het dan weer geld om een koffer in te checken.

 

Denk dus goed na bij het inpakken van je koffer, heb je dat extra paar schoenen nodig? Kom je rond met 3 T-shirts in plaats van 5? Door zaken in je koffer te verminderen zorg je er dus zeker voor dat je maar 1 koffer meeneemt als handbagage in plaats van 1.

 

Met deze tips lukt het je altijd om goedkope vliegtuigtickets te vinden. Heb je goedkope vliegtuigtickets naar je droomlocatie gevonden? Heb je hier helaas momenteel niet voldoende budget voor? Vraag dan een lening aan bij Ferratum.

 

Vraag nu aan

 

 Beoordeel ons! Beoordeel deze chat zodat wij onze service kunnen verbeteren. +