balk
Ga Terug

 

Lachen is gezond. Lachen zorgt voor positieve gedachten en maakt gelukkiger. Het is wetenschappelijk bewezen dat lachen zorgt voor de afbraak van stressniveaus. Daarnaast zorgt het voor een boost van uw energie. Lachen is dus een gratis medicijn dat u beter zal laten voelen. Omdat lachen zo gezond is kunnen wij de kans van 1 april niet voorbij laten gaan. Wij lijsten enkele legendarische 1 april grappen op en hopen jullie zo enkele leuke ideeën te geven voor originele grappen.

 

1 April met Samsung

Bij Samsung houden ze wel van een goede 1 april grap. Vorig jaar hebben ze een hakmes ontworpen met daarin in een telefoon verwerkt. Wat een teleurstelling toen ik merkte dat dit een 1 april grap was. Ik had zo gehoopt dat ze dit echt op de markt zouden brengen. Enkele leuke functionaliteiten die het 1 april hakmes zou hebben zijn:

  • Het hakmes zou waterbestendig zijn;
  • Het heeft een uit diamant bestaande hakzijde. Zo hakt en snijt u zo door al uw groenten en vlees;
  • Het heeft een ingebouwde camera zo kunt u foto’s van uw eten nemen terwijl u het aan het bereiden bent;
  • Er zal een vingerafdruk scanner aanwezig zijn. Als u deze scant zal uw hakmes zijn mes intrekken en heeft u een gsm die u kan gebruiken, zo zal u uzelf nooit snijden;
  • Op het 1 april hakmes zal ook een thermometer aanwezig zijn, deze is draadloos. Zo kookt u steeds de perfecte steak.

Bekijk nu het promo filmpje van de Samsung Galaxy Blade Edge: Chefs Edition hieronder:

 

1 April met Google

Ook Google laat de kans om mensen beet te nemen op 1 april niet aan zich voorbij gaan. Op 1 april 2014 bood Google een nieuwe advertentiedienst aan. Deze kreeg de naam AdBirds. Dit werkte als volgt, u kon reclame maken via vogels. Deze zouden dan buiten rondvliegen met uw reclame op. In het filmpje hieronder is te zien welke soort vogels u op 1 april kon bestellen. Zo was het mogelijk om een keuze te maken tussen een mus, uil, eend, adelaar, duif en pinguïn.

 

Op de koffie bij Starbucks tijdens 1 april

Starbucks brengt graag nieuwe smaken koffie en smoothies uit. Zo houden ze de klanten gelukkig en blijft iedereen terug. In de moderne tijd verwacht ook iedereen dat er aan de gezondheid word gedacht. Dit deed Starbucks op 1 april brachten ze een smoothie uit met de smaak: boerenkool. Gedaan met al die suikerige fruitsmoothies, vanaf 1 april vorig jaar kunt u een gezonde boerenkoolsmoothie drinken. Een Amerikaanse show ging op 1 april de straat op met dit nieuwe mengsel van Starbucks. Bekijk in het filmpje hieronder wat de reacties waren.....

Specsavers en 1 April

Op 1 april 2014 kwam Specsavers in Nederland met een heel revolutionaire koerierdienst. Ze zouden lenzen namelijk bij de klanten afleveren door middel van drones. Ze zouden de drones op bepaalde coördinaten kunnen afstellen. Deze zouden dan op eigen houtje naar het correcte adres kunnen vliegen. Ook zouden de lenzen binnen de 15 minuten bij u moeten zijn. Een godsgeschenk voor de brildragers, helaas was dit een 1 april grap. Het is niet de eerste 1 april grap die Specsavers uithaalt, het jaar eerder hadden ze de oplossing gevonden voor de slechtziende autochauffeur. Zo hadden ze namelijk de autovoorruit op sterkte uitgevonden. Bij Specsavers zijn ze duidelijk fan van 1 april. Bekijk het promotiefilmpje van de 1 aprilgrap van Specsavers hieronder.

 

Wat gaat u tijdens 1 april doen?

Heeft u uw 1 april al gepland? Of heeft u moeite om een originele grap te bedenken? In dat geval kunnen wij u misschien een beetje helpen. Hieronder vindt u enkele leuke 1 april grappen die u eenvoudig kunt toepassen:

  • Kraan saboteren. Een leuke 1 april grap is om de keukenkraan te saboteren. Een heel gemakkelijk uit te voeren 1 april grap. Neem een beetje plakband en plak dit onder de kraankop waaruit het water komt. Zorg ervoor dat dit stevig aan de kraan vastplakt. Als de kraan dan wordt geopend zal het water alle kanten uit vliegen. Zeer leuke grap. Daarnaast is het eenvoudig om het water naderhand op te dweilen; 
  • Koop een nep kraslot en geef dit aan iemand. De persoon waar u het nep kraslot aan geeft heeft altijd de hoofdprijs. Kijk en geniet hoe iemand van hemel naar hel gaat in 10 seconden als ze beseffen dat dit een nep kraslot is. U kunt hier een nep kraslot bestellen. Lachen geblazen!

Hopelijk bent u nu beter voorbereid op 1 april. Geef uw creativiteit de vrije loop, er zijn oneindig veel mogelijkheden en grappen die u kunt uithalen. Zal dit jaar lachen op 1 april moeilijker gaan doordat u in een financieel dipje zit? Laat dit uw 1 april niet verpesten. Ferratum kan u helpen. Vraag snel een minilenig aan via de onderstaande knop.

 

vraag nu aan

 Beoordeel ons! Beoordeel deze chat zodat wij onze service kunnen verbeteren. +