balk
Ga Terug

 

Allereerst willen wij bij Ferratum u verwelkomen in het jaar 2016! Wij wensen u gouden dagen. Dit jaar staan er weer geweldige dingen op het programma, wij gaan het nieuwe jaar daarom ook met veel plezier tegemoet.​

Jaarwisselingen wereldwijd

Op 1 januari om 0:00 uur konden we weer volop genieten van de jaarwisseling, hallo 2016! Op dat moment waren er echter al landen die 2016 hadden bereikt. Op 31 december om 11.00 uur Nederlandse tijd was het in Samoa (een eiland in de Stille Oceaan) al 2016. Zij mogen zich sinds 2011 het land noemen dat het eerste de jaarwisseling ingaat.

Daarnaast vierden ook Sydney (14.00 uur),  Hong Kong en Singapore (beide 18.00 uur), India en Sri Lanka (beide 19.30 uur), Dubai (21.00 uur) en Rusland (22.00 uur) het nieuwe jaar eerder dan ons Nederlanders. In China duurt het echter nog wel even voordat ze 2016 ingaan. De Chinezen vieren pas op 8 februari de jaarwisseling.

 

De Ferratum Nieuwjaarsenquête

Onze Eindejaarsenquête in 2015 was een groot succes, hierdoor hebben wij besloten om dit jaar te beginnen met een Nieuwjaarsenquête! Dit maal maakt u wederom kans op mooie prijzen. De enquête gaat voornamelijk over de kosten tijdens de eindejaarsfestiviteiten. Door mee te doen maakt u kans op 1 van de 10 Bol.com cadeaubonnen t.w.v. €50,-. De enquête zal enkele minuten van uw tijd in beslag nemen en iedereen kan meedoen. Door aan het einde van de enquête uw contactgegevens op te geven maakt u automatisch kans op één van de prijzen.

 

Hoe kan ik hier aan meedoen?

Dit is zeer eenvoudig en neemt slechts enkele minuten van uw tijd in beslag:

  1. Druk op de onderstaande "Start de enquête knop";
  2. Vul de enquête in;
  3. Laat uw contactgegevens achter. Zo weten wij waar de prijs naartoe moet zodra u één van de winnaars bent;
  4. Verstuur de enquête. U maakt hierna automatisch kans op één van de prijzen.