balk
Ga Terug

Op 14 februari staat jaarlijks slechts 1 thema centraal: Liefde. Werkelijk overal waar je kijkt vind je wel hartvormige ballonnen en een hele hoop valentijnskaartjes. Bent u een ‘’happy single’’ die Valentijn maar niets vindt en bent u opzoek naar leuke alternatieven om deze dag goed door te komen? Wij lijsten er enkele voor u op.

 

Spreek af met familie of vrienden

Er is toch niets beter dan tijd doorbrengen met vrienden of familie. In je vriendengroep zijn er vast nog wel andere happy singles terug te vinden. Ideaal om met deze vrienden samen te komen en samen tijd door te brengen. Lekker iets gaan drinken. Drinken niets voor u, wat dacht u van een spelavond? Nodig je vrienden bij je thuis uit en haal de Monopoly van onder het stof. Let wel op: het zou kunnen dat je na Monopoly niet meer bevriend bent met bepaalde personen, hiervoor kan Ferratum niet verantwoordelijk worden gesteld.

Wat u ook kunt doen is babysitten op een neefje of nichtje. Geef je broer of zus en hun partner een romantische avond door een avond te babysitten. Hetzelfde kunt u doen voor goede vrienden die eens een avondje zonder kids willen doorbrengen.

 

Doe aan sport

Sport is een ideale manier om uw gedachten te verzetten. Ga naar de sportschool of ga eens lekker rond het park joggen. Niet alleen zal je je beter voelen ook zal je gezonder zijn. Misschien komt die eerste buikspier weer vanonder het laagje Kerstvet, dat maar niet weg wilt, tevoorschijn. Niets straalt meer zelfvertrouwen uit dan een happy single die op een frisse Valentijn enkele rondjes rond het park loopt. Misschien kom je wel een nieuwe sport partner tegen. Het is altijd leuk om nieuwe vrienden te maken.

 

Laat je gaan met goed eten, een film of nieuwe serie

Na het sporten kun je je later lekker laten gaan, zonder schuldgevoelens, met wat minder gezond eten. Bestel een lekkere grote pizza, haal enkele biertjes of wijn tevoorschijn en de perfecte avond kan van start gaan. Geen romantische komedie maar een goede actie film. Pizza, bier/wijn en een topfilm is zeker de start van een geweldige avond. Als alternatief voor een film kunt u natuurlijk ook een nieuwe serie starten. Een avondje op de bank doorbrengen met je nieuwe favoriete serie kan niet anders dan een topavond voor een happy single op Valentijn zijn.

 

Installeer Tinder

De ideale dag om Tinder te installeren is Valentijn. Via deze app zal je op Valentijn een hele hoop happy singles tegenkomen die zich alsnog last minute willen amuseren. Maak last minute plannen om met een totale onbekende iets te gaan drinken of plan een spontane date. Wordt dit niets? Dan heeft u niets verloren, je bent immers toch een happy single op Valentijn.

 

Leen een huisdier

Een andere manier om je niet te moeten vervelen op Valentijn is een huisdier lenen voor een dag. Neem een hond of kat voor een dag om jezelf mee bezig te houden. Een leuke wandeling kan wonderen doen. Zo is het wetenschappelijk bewezen dat wandelen voor een beter humeur zorgt, ook zal je bloeddruk er van dalen. Niet alleen het wandelen van een hond maar ook een kat of hond aaien is goed voor uw gezondheid. Een hond of kat aaien zorgt er namelijk voor dat je stress en je cholesterol verlaagt. Perfect dus om een huisdier voor een dag te nemen. Hier door ben je een gezonde happy single op Valentijn, wat wil je nog meer. 

 

Zie Valentijn in een ander daglicht

Misschien wel het belangrijkst om te onthouden is dat tegenwoordig Valentijn steeds meer om marketing draait. Liefde is steeds meer en meer op de achtergrond gedrukt. Valentijn draait om de duurste en beste cadeau en niet meer om de betekenis die er achter schuilt. Hierdoor kun je haast stellen dat de romantiek steeds meer en meer uit Valentijn verdwijnt en dat het eigenlijk maar een normale dag is.

 

Hopelijk heb je als happy single wat inspiratie kunnen ophalen over hoe Valentijn probleemloos doorkomt. 

Vraag nu een lening aan

 

 Beoordeel ons! Beoordeel deze chat zodat wij onze service kunnen verbeteren. +