balk
Ga Terug

Bij Ferratum Money proberen we drie dingen te doen: de kloof tussen het leven dat hebt en het leven dat je wilt te overbruggen; je dromen te helpen laten uitkomen; en het onmogelijke mogelijk maken. 

We weten dat veel mensen een knagend gevoel ervaren, het gevoel dat ze niet het leven leven dat voor hen bestemd is.

De uitdaging aangaan

 

Eind vorig jaar organiseerden we een wedstrijd Overtref Jezelf  waarin we je vroegen een video op te nemen over een project een doel of een ambitie die/dat je nauw aan het hart gaat.

Misschien is het een project waaraan je al was begonnen of iets wat je altijd al hebt willen doen maar nooit de tijd of het geld voor had. Misschien heb je gewoon een steuntje in de rug nodig om voor je droom te gaan.

Overtref Jezelf ontstond om je aan te moedigen je ideeën om te zetten in daden, om een kans te bieden je goede voornemens vol te houden en de dingen in het leven te doen die je tot nu toe steeds hebt uitgesteld. Om je te belonen bieden wij van Ferratum een royale beurs en het mentorschap dat je nodig hebt om doelen te bereiken.

Bij Ferratum begrijpen we dat geld mogelijkheden biedt en dat één kans vaak tot meer kansen leidt. Onze financiële producten zijn ontwikkeld om je te helpen vaker “ja” tegen het leven te zeggen en je meer kansen te geven.

Meer inspiratie

 

We hebben ontzettend veel geweldige video’s ontvangen - 133 video’s uit 18 verschillende landen om precies te zijn - en het kiezen van slechts drie winnaars was niet gemakkelijk.

Toen we eind januari de drie winnaars probeerden te bepalen, kwamen we er vrij snel achter dat we de video’s ook konden gebruiken om anderen te inspireren, zelfs lang nadat de wedstrijd was beëindigd, en dat was voor ons de inspiratie om ze hier uit te lichten.
 

Een positieve boodschap

 

Een van de winnaars van Overtref Jezelf was een online tijdschrift uit Letland genaamd Morethansize.

Naast prachtige beelden en fantastische montage vertelde het team achter Morethansize in 60 seconden dat het hun doel was alle vrouwen van Letland te inspireren om een positief lichaamsbeeld uit te dragen.

Met Ferratums hulp kan Morethansize nu een papieren versie van het tijdschrift uitbrengen en kunnen ze hun profiel verder ontwikkelen en uitdiepen.

We zijn blij dat we het team van Morethansize kunnen steunen in het promoten van positiviteit. Met hun tijdschrift hebben ze de kans om talloze anderen te inspireren en te helpen. Immers, als we anderen helpen, helpen we onszelf ook.

 

Kom volgende maand weer kijken voor meer inspirerende verhalen van Overtref Jezelf!