balk
Ga Terug
pluslening

Sinds  je in die flat bent gaan wonen, alweer bijna twee jaar terug, had je het doel voor ogen om die tweede slaapkamer te renoveren, en er een studiekamer/slaapkamer voor gasten van te maken. Leuk voor wanneer de familie en vrienden er zijn natuurlijk.

18 maanden later, je raadt het al, lijkt die beoogde studiekamer meer op een voorraad kamer. Elke keer dat je binnenloopt, krijg je dat gevoel dat je nou eens echt je best moet doen om die kamer te renoveren, het liefst dit weekend al.  ‘Ach, misschien volgend weekend’.

Dan krijgt u nou net die week een email van een goede vriend/vriendin, die dus een weekje in het land komt. Zij/hij vraagt of het oké is als zij dus die dagen dat ze er is, bij jou kan blijven.

‘Natuurlijk!’, is je reactie. Dat is ook niet gek natuurlijk, een van je beste vrienden komt langs en je hebt haar/hem al een tijdje niet gezien.

Dan is het haasten, want die kamer moet nog gerenoveerd worden! Deadlines, al jarenlang de motivatie voor de mensheid, om van de luiheid af te komen!

Waar er een wil is, is een weg!

Rol die mouwen op, loop die kamer binnen, en begin direct aan een plan om de hele boel te renoveren. Allereerst, is het handig om een boekenkast aan te schaffen, en dus deze zo spoedig mogelijk te installeren. Haal die boeken uit de verhuisdoos, en zet ze op de kast. 

Een handige tweede, is misschien een slaapbank voor je gasten, om daarop te kunnen slapen. Misschien ook nog eens een klerenkast. Niet te vergeten om een mooie fauteuil mee te nemen.

Dan sta je aan de deur, en je ziet het allemaal al voor je. Het ziet er geweldig uit, en uw hart gloeit met trots alvorens u maar ook een zak heeft verplaats. Plannen is het halve werk!

Om dit klaar te kunnen spelen, zult u wel wat hulp nodig hebben...

...laat onze pluslening dus nou net die helpende hand zijn.

De plusleningen van  Ferratum kunnen echt  ideaal zijn voor diegenen die dus een helpende hand nodig hebben. Een pluslening is een bedrag tussen 600, en 1500 euro die u over een periode van 62 dagen kunt terugbetalen. In twee termijnen!

Zo heeft u vergeleken met onze minilening, niet direct een gat in uw salaris, maar kunt het verspreiden.

Door een geweldige klantenservice, en een aanvraagprocedure dat snel werkt, kunnen wij u binnen een mum van tijd een antwoord geven op uw aanvraag voor een pluslening. Geen papierwerk of ander gedoe. Binnen 24 uur na goedkeuring van de lening heeft u een bedrag op de rekening.

Wij streven ernaar om de beste klantenservice te kunnen bieden in een competitieve financiële markt. 

In andere woorden: hoe kunnen wij, u helpen? 

 Beoordeel ons! Beoordeel deze chat zodat wij onze service kunnen verbeteren. +