balk
verwendag
Ga Terug

Een van de meest gegeven antwoorden in onze populaire Ferratum Fridays (#FerratumFridays) actie op Facebook op de vraag wat winnaar zouden doen met de prijs, is een vriend of gezinslid uitnodigen voor een wellness-verwendag.

Vanwege het luxueuze gevoel is een verwendag het perfecte geschenk voor een vriend of gezinslid, voor een speciale gelegenheid of gewoon zomaar. Het is ook een geweldig cadeau voor jezelf.

 

Waar kan ik een wellness-verwendag boeken?

In zo goed als elke stad is wel een wellnesscenter, van vijfsterrenhotels met wellnessfaciliteiten tot aparte massagesalons met sauna’s.

De meest luxueuze kuuroorden en wellness-hotels in Europa zijn te vinden in Tsjechië, Duitsland, Italië, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Klik hier voor een lijst met de beste wellness-hotels in Europa.

Wellnessbehandelingen kunnen worden aangepast aan je persoonlijke smaak en aan elk budget.

Google “verwendag” en de naam van je stad voor een lijst met locaties in je buurt.

 

Welke soorten verwendagen zijn er allemaal?

Er is heel veel keus wat betreft verwendagen en het hangt af van wat de wellnesscenters aanbieden. Zo zijn er bijvoorbeeld modderbaden, hete baden, aromatherapie, zoutscrubs, gezichtsbehandelingen, hot stone massage, body wraps, traditionele massages, manicures, pedicures en sauna’s.

 

Wat zijn de voordelen van een verwendag?

We willen ons allemaal lekker voelen en we verdienen niets dan het beste. Ons lichaam en onze geest werken het best als ze zijn uitgerust en niet zijn gestrest. We zijn op ons best wanneer we mindful zijn en rustig over beslissingen kunnen nadenken.

Dit zijn een paar de vele voordelen van verwendagen voor lichaam en geest:

  1. Ze helpen je geest tot rust te komen
  2. Ze geven je de kans even afstand te nemen van de wereld, inclusief social media
  3. Ze verbeteren de bloedsomloop
  4. Ze verlichten chronische pijn zoals artritis
  5. Ze helpen je lichaam te ontgiften
  6. Ze helpen je te ontspannen
  7. Ze helpen je beter te slapen
  8. Ze zorgen voor serotonine wat goed is voor je humeur en je spijsvertering
  9. Ze helpen bij het verzorgen van je huid en bij de aanmaak van nieuwe huidcellen
  10. Ze verjongen lichaam en geest

 

Omdat iedereen wel eens wat luxe verdient

Misschien zoek je voor het perfecte cadeau voor een vriend(in), familielid of collega om ze te laten weten dat je ze waardeert, om ze te bedanken of om ze te verrassen met luxueuze ervaring.

Of misschien is het gewoon voor jezelf. Soms moeten we onszelf eraan herinneren dat we het waard zijn en dat we allemaal wel eens wat ontspanning kunnen gebruiken.

Of het nou een cadeau is aan jezelf of aan iemand anders, als het dringend is maar je budget beperkt is omdat je volgende week pas weer krijgt uitbetaald, dan staat Ferratum Money voor je klaar. Onze ‘same day’ microleningen zijn de snelste, meest toegankelijke manier om geld bij elkaar te krijgen wanneer je het nodig hebt. 

Vul gewoon de online aanvraag in snel en gemakkelijk. Geen papierwinkel en je hoeft niet in de rij te staan. Selecteer gewoon de lening die het beste bij je past en je ontvangt binnen een paar minuten het besluit. Als je wordt goedgekeurd staat het geld binnen een dag op je rekening.

Je wellness is immers van onschatbare waarde.