balk
Ga Terug

Vul in en maak kans op 1 van de 10 cadeaubonnen

De dagen worden steeds kouder en korter, dit betekent maar 1 ding: winter staat voor de deur. Hoog tijd dus voor de Ferratum Winter Budget Barometer. Naar jaarlijkse gewoonte hebben wij samen met Budget Barometer een kleine enquête opgesteld. Het invullen van deze enquête, de Ferratum Winter Budget Barometer, zal niet langer dan 5 minuten duren en u kunt er nog een mooie prijs mee winnen ook. Wij geven namelijk 10 bol.com cadeaubonnen weg ter waarde van maar liefst 100 euro, door de Ferratum Winter Budget Barometer in te vullen maakt u automatisch kans op 1 van deze 10 cadeaubonnen!

100 euro, dat is mooi meegenomen met de feestperiode die voor de deur staat. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen geld meer uit te geven aan eventuele cadeaus. U kunt dus geld besparen door de Ferratum Winter Budget Barometer in te vullen. Beeld u zich maar eens in waar u deze uitgespaarde 100 euro allemaal wel niet aan kunt uitgeven.

Vul de Ferratum Winter Budget Barometer hier in.

Start de enquete

Waarom houden wij de Ferratum Winter Budget Barometer?

De Ferratum Winter Budget Barometer wordt in 18 landen binnen Europa en in het Gemenebest gehouden. Zodra de Ferratum Winter Budget Barometer is afgelopen worden de resultaten geanalyseerd en naast elkaar gelegd. Zo leerden wij in 2015 bijvoorbeeld dat de Nederlander het meeste geld uitgeeft aan consumentenelektronica als cadeau tijdens de feestperiode en dat bij de Nederlander tijd met de familie doorbrengen tijdens de feestperiode het belangrijkst is, belangrijker dan cadeaus. Wilt u de resultaten van Nederland in 2015 vergelijken met de resultaten van andere landen in Europa en het Gemenebest vergelijken? Dat kunt u hier doen.

Wilt u dus kans maken op een vroeg Kerstcadeau? Vul dan zeker de Ferratum Winter Budget Barometer in. Deze loopt kan 21 november tot en met vrijdag 2 december. De winnaars zullen nog voor Sinterklaas worden benaderd en hun bol.com cadeaubon t.w.v. 100 euro ontvangen. Zo kan de cadeaubon nog eventueel voor het aankopen van een Sinterklaas cadeau gebruikt worden.

Vul de Ferratum Winter Budget Barometer in via onderstaande knop. Let wel op, enkel eerlijk ingevulde enquêtes komen in aanmerking voor 1 van de 10 Bol.com cadeaubonnen. Veel succes! 

Start de enquete

 Beoordeel ons! Beoordeel deze chat zodat wij onze service kunnen verbeteren. +