balk

FAQ

Voordat: 

Voordat u aanvraagt

Voordat FAQ: 

Test betaling van € 0,01. Waarom?

Om de veiligheid van uw lening te garanderen vragen wij u om uw bankrekening te verifiëren. Dit kan zeer eenvoudig en snel via de verificatieprocedure (iDeal) tijdens het aanvraagproces. Door via onze iDeal portal € 0,01 naar ons over te maken is uw bankrekening binnen enkele minuten geverifiërd. Wij doen deze verificatie alleen ter controle van uw bankrekeningnummer. Een transactie tussen verschillende banken neemt enige tijd in beslag. Ook wij zijn afhankelijk van de openings- en verwerkingstijden van de bank. Indien u hier meer informatie over wenst te krijgen adviseren wij u om contact op te nemen met uw bank.

Ik ben vaste klant maar ontvang toch de melding dat ik € 0,01 moet overmaken.

Wanneer u een vaste klant bent en van een ander bankrekeningnummer gebruik wenst te maken is dit uiteraard geen probleem. Het is dan echter wel mogelijk dat wij u vragen € 0,01 naar ons over te maken om uw nieuwe bankrekeningnummer te verifiëren. Dit doen wij alleen ter controle van uw bankrekeningnummer.

Hoeveel kan ik de eerste keer lenen?

Bij uw eerste lening kunt u tot 400 Euro aanvragen. Het kan voorkomen dat u, na onze kredietbeoordeling, een lager bedrag kunt lenen dan u heeft aangevraagd. Dit doen we dan uit voorzorg en ter bescherming van overkreditering.

Op welke wijze kan ik de eerste keer een Minikrediet aanvragen?

U kunt eenvoudig een aanvraag doen via de online leenrekenmachine. Klik hier. U ontvangt een bevestigingsmail waarmee u de aanvraag kunt bevestigen.

Tijdens de aanvraag dien ik een keuze te maken tussen garantiestellingen, waarom?

De garantiestelling zorgt ervoor dat Ferratum minimaal risico loopt over het uitgeleende bedrag. Tijdens de aanvraag kunt u een garantsteller selecteren. Hierbij heeft u de keuze uit een persoonlijke garantsteller, d.w.z. iemand uit uw privé-omgeving, of Global Guarantee. Indien u kiest voor Global Guarantee dan wordt er een garantieprijs in rekening gebracht door Global Guarantee.

Hoe werkt Global Guarantee als garantiestelling?

Global Guarantee biedt u de service van garantiestelling. Global Guarantee is een samenwerkingspartner die garantiestellingen aanbiedt en waar u snel en eenvoudig gewaarborgd bij Ferratum een lening kunt aanvragen. Deze service verloopt naast de lening bij Ferratum. De prijzen voor het gebruik maken van de garantiestelling van Global Guarantee zijn genoemd in de Global Guarantee voorwaarden en worden getoond tijdens het aanvraagproces. Kijk voor de voorwaarden en garantieprijs in de algemene voorwaarden van Global Guarantee, U wordt doorgeleid naar de Global Guarantee website.

Tijdens: 

Tijdens uw aanvraag

Tijdens FAQ: 

Hoelang duurt het voordat ik mijn geld ontvang?

Indien u bij ons al eens eerder heeft geleend, dan streven we ernaar het minikrediet binnen een half uur over te maken naar uw rekening (tijdens klantenservice openingstijden). Hierbij zijn wij echter afhankelijk van de verwerkingstijd van uw bank. In het geval u voor de eerste maal leent bij Ferratum, streven we ernaar het geld binnen 1 werkdag na uw aanvraag over te maken naar uw bankrekening.

Na uw: 

Na uw aanvraag

Na uw FAQ: 

Wanneer moet ik het minikrediet terugbetalen?

Nadat Ferratum het minikrediet naar uw rekening heeft overgemaakt, ontvangt u meteen een factuur via e-mail. In deze factuur staan vindt u een iDeal link en de uiterste betaaldatum. Via de bijgevoegde iDeal link kun u snel en eenvoudig het openstaade bedrag voldoen via internetbankieren. Let op: Als u heeft gekozen voor Global Guarantee dan ontvangt u 2x een factuur met verschillende bedragen. Deze facturen zijn van: Ferratum- voor het leenbedrag en de rente; Global Guarantee- voor de vergoeding voor de garantiestelling.