balk

Verantwoordelijk lenen met een flitskrediet van Ferratum

 

Verantwoordelijk lenen met een flitskrediet van Ferratum.

Geen gedoe, zo geregeld!

 

Een flitskrediet of flitslening is meestal een kleine lening met een korte looptijd. Ferratum is gespecialiseerd in het verstrekken van deze flitskredieten. Met al meer dan 10 jaar ervaring en meer dan 2 miljoen tevreden klanten wereldwijd weten wij precies hoe wij u kunnen voorzien in uw flitskrediet wens. Bij Ferratum kunt u een flitslening van 100 euro, 200 euro, 300 euro, 400 euro, 500 euro, 600 euro, 700 euro, 800 euro lenen, 900 euro lenen of 1000 euro lenen. Als u een nieuwe klant bent, kunt u de eerste keer tot maximaal 500 euro lenen. De looptijd van het flitskrediet verschilt tussen 30 of 45 dagen. Ferratum rekent een jaarlijkse kostenpercentage (JKP) van maximaal 10% over het flitskrediet. Dit is echter een vertekend beeld van de kosten omdat de looptijd van de flitslening zich beperkt tot maximaal 45 dagen. Via de leenrekenmachine hierboven kun u snel en eenvoudig het gewenste leenbedrag voor uw flitslening selecteren.

 

Snel een flitslening

Bij Ferratum bieden wij u standaard een snelle en eenvoudige service. Dit houdt in dat wanneer u een akkoord van uw flitskrediet aanvraag krijgt, u binnen 24 uur het geld op uw rekening ontvangt! (Wij zijn afhankelijk van de openings- en verwerkingstijd van de banken. In het weekend zijn banken niet werkzaam waardoor de verwerking langer kan duren). Dat is de standaard flitskrediet service van Ferratum. Ervaar het nu zelf en vraag een flitslening aan. Dit kan in een paar eenvoudige stappen:

Selecteer het gewenste leenbedrag

1. Selecteer het gewenste leenbedrag;

 

Upload uw ID-document

2. Upload uw ID-document;

 

Vul uw gegevens in

3. Vul uw gegevens in;

 

Verifieer uw bankrekening

4. Verifieer uw bankrekening.

 

VRAAG NU AAN

 

Wanneer u 20 jaar of ouder bent en weet dat u met uw volgende salaris het flitskrediet kunt aflossen is het krijgen van een flitslening bij Ferratum voor u geen probleem. Een aanvraag is geheel vrijblijvend en u hoort binnen enkele minuten of u in aanmerking komt voor een flitskrediet.

 

Wanneer een flitskrediet?

Er bestaat een vertekend beeld van de flitskrediet markt. Velen denken dat het mensen verder in de schulden brengt, maar om deze groep te beschermen heeft Ferratum zijn eigen scoringssysteem ontwikkelt. Hierdoor kunnen wij de juiste mensen helpen. Wij bij Ferratum hebben "verantwoordelijk lenen" namelijk heel hoog in het vaandel. Wij zijn er om u te helpen. Een flitskrediet kan in sommige gevallen de beste oplossing zijn. Het is een middel waardoor u snel geld kun lenen. Vergeet niet dat het slechts een oplossing voor de korte termijn is. Meestal wordt een flitslening gebruikt om onverwachte kosten op te vangen. Dit kan zijn wanneer er huishoudapparatuur kapot gaat of wanneer uw auto aan reparatie toe is. Voor iedere situatie heeft Ferratum een passende flitslening.

   Vraag Nu Aan