balk

Een Flitslening bij Ferratum, zo gebeurd

Met spoed een flitslening nodig? Dat kan bij Ferratum altijd. Al jarenlang de meest vooraanstaande verstrekker van de zogenaamde ‘flitslening’. U kunt bij ons terecht, mocht u een bedrag nodig hebben variërend van €100,- tot € 1500.  Heeft u een ongevalletje gehad, waarbij uw kat direct naar de dierenarts gebracht moet worden of heeft u autopech en kunt u niet naar uw werk? Geen zorgen, wij van Ferratum zijn u 6 dagen per week van dienst om u nog dezelfde week te helpen met de kosten voor een dierenarts, of het microkrediet om uw auto te repareren. 

 

Wat is een flitslening?

Zoals beschreven, soms kan er het een en ander gebeuren, waardoor er plots een bedrag voorgeschoteld moet worden.  Stelt u zich voor. U moet dagelijks die reis van 10 kilometer, heen en terug met de auto doen om op uw werk te komen. Na een koude nacht start deze spontaan niet meer.  Wat nu? Een flitslening zou u uitkomst kunnen bieden. Deze flitsleningen zijn vaak snel en op de korte termijn superhandig.

 

 

Waarom een flitslening bij Ferratum?

Wij zijn de grootste en meest populaire verstrekker  van minileningen in Nederland. Al jaren bieden wij een flitslening aan, die vele klanten uit een benarde situatie hebben geholpen.  Ferratum is actief in 23 landen en heeft al 2 miljoen mensen aan een flitslening geholpen. Wij bij Ferratum stellen verschillende flitsleningen ter beschikking. Voor een eerste flitslening kunt u kiezen voor een bedrag tussen de 100 en 1000 euro, met een looptijd van tussen de 30,45 en 62 dagen.

WOW! Ferratum heeft mij twee weken een kleine lening verstrekt, omdat mijn moeder, woonachtig in Oostenrijk, een ongeluk had gehad op de ijsbaan. Gelukkig was het niet zo erg, maar het was ongelofelijk belangrijk dat ik daar was voor haar. Ik kon een aantal dagen vrijaf nemen, echter kon ik het bedrag niet bij elkaar schrapen voor een vliegticket. Gelukkig kon ik bij Ferratum een flitslening aanvragen, voor het bedrag €300,- . Het aanvragen ging ook zeer soepel, waarbij ik dit in minder dan 10 minuten kon doen! Supergaaf! Zal ik zeker nogmaals doen wanneer het echt nodig is, zo’n flitslening. Altijd geweldig om iets te hebben om op terug te vallen! Bedankt Ferratum.

Zoals beschreven door Joost, is de aanvraag procedure zeker eenvoudig te noemen. U kunt zonder tijd en moeite, gewoon vanaf de bank of in de bus de aanvraag doen. De aanvraag procedure voor een flitslening bij Ferratum duurt nog geen 10 minuten, en u zult de volgende stappen moeten doorlopen om in aanmerking te komen voor een flitslening.

 

  1. Kies het leenbedrag en de leentermijn;
  2. Upload uw ID-document;
  3. Vul uw gegevens in;
  4. Voer uw rekeningverificatie uit;
  5. Verzend uw aanvraag voor een flitslening.

 

 

Voorwaarden voor een flitslening?

Bij Ferratum houden wij ervan om het simpel te houden. Het is ook mogelijk om met een BKR registratie een flitslening aan te vragen bij Ferratum. Niet alleen omdat wij niet samenwerken met het BKR, maar ook omdat wij een ieder van dienst willen zijn. Let op wel doen wij een interne kredietcheck.

Let op! Wij doen wel kredietwaardigheidstoetsingen bij externe kredietbureaus. Mocht u niet voldoen aan een van deze voorwaarden, komt u niet in aanmerking voor een van onze minileningen.

Er zal ook te allen tijde een garantsteller moeten zijn om uw flitslening af te ronden! Een garantsteller is iemand die voor uw lening instaat, mocht u onverhoopt uw afspraak niet kunnen nakomen en uw flitslening niet terug kunnen betalen. Dit kan een vriend/vriendin zijn, moeder of vader of een ander familie lid zijn. Iemand die u vertrouwt.

Uw garantsteller zal een aantal documenten moeten aanleveren, om na te kijken voor onze klantenservice-afdeling. Dit zijn bankafschriften, een overeenkomst van hoofdelijke verbondenheid,loonstrook en een ID document.

 

 

De kosten van een flitslening

Wij bij Ferratum doen aan verantwoord lenen. Wij rekenen een jaarlijks kosten percentage over een flitslening van 13.99 procent. Dat betekent dat u bij een lening van €300, een bedrag van €3.45 kunt bijrekenen over een lening van dertig dagen. Niet zo gek he!

 

En nu? Hoe zit het met die flitslening?

Na het doorlopen van de 5 stappen, streeft onze klantenservice team ernaar uw aanvraag binnen zo spoedig mogelijk af te ronden. Mocht deze goedgekeurd worden, zult u het bedrag binnen 24 uur na goedkeuren ontvangen. Snel hé, zo’n flitslening!

 

Ik heb het geld, en nu dan?

Een flitslening terugbetalen is net zo makkelijk als het aanvragen van de flitslening . Zodra uw flitslening aan u wordt uitbetaald zal er voor u een persoonlijke Mijn Ferratum account geopend worden. Inloggen op uw Mijn Ferratum account kunt u doen via onze website. Klik op de Mijn Ferratum knop, geef uw telefoonnummer en geboorte datum op en klik op de verstuur pincode knop. De pincode om in te loggen zult u dan via SMS ontvangen.

Op uw Mijn Ferratum account kunt u betaalknoppen voor het terugbetalen van uw flitslening terugvinden. U kunt hiermee binnen een aantal minuten terugbetalen door op de oranje betaalknop te drukken, deze zal dan direct automatisch verwerkt worden! U kunt hierna direct een nieuwe aanvraag doen voor een flitslening! Zo simpel vindt u het nergens anders.

 

Ik heb nog vragen!

Mocht u nog andere vragen hebben over een flitslening, onze super klantenservice streeft ernaar u binnen 24 uur te beantwoorden (op weekdagen).U kunt ze makkelijk bereiken door het contact formulier op de website in te vullen.

Tegenwoordig hebben wij de LiveChat sessies, die open zijn op onze website vanaf 09 uur tot aan met 17 uur op maandag tot vrijdag. Ook kunt u te allen tijde de FAQ ( veel gestelde vragen) op onze website raadplegen, over wat algemene vragen.