balk

Microkrediet van Ferratum

 

Microkrediet van Ferratum.

Een microkrediet aanvragen

 

Een microkrediet is een kleine lening met een korte looptijd. Bij Ferratum kunt u een microkrediet afsluiten vanaf 100 euro t/m maximaal 1000 euro met een looptijd van 15, 30 of 45 dagen. Dit kunt u eenvoudig doen door op de onderstaande "Vraag nu aan" knop te klikken. Saldodipje. S.L. is onderdeel van de Ferratum Group dat wereldmarktleider is op gebied van het verstrekken van een microkrediet. Met meer dan 10 jaar ervaring met het verstrekken van een microkrediet en al meer dan 2 miljoen tevreden klanten wereldwijd weet Ferratum precies wat u als klant nodig heeft.

   Vraag Nu Aan   

Hoe een microkrediet aanvragen?

Een microkrediet aanvragen kunt u doen door uw gewenste leenbedrag en looptijd te selecteren op de leenrekenmachine. Na het invullen van uw gegevens kunt u de aanvraag verzenden. Wanneer u een akkoord krijgt is uw leenbedrag al binnen 24 uur zichtbaar op uw rekening (wij zijn afhankelijk van de openings- en verwerkingstijd van de banken. In het weekend zijn banken niet werkzaam waardoor de verwerking langer kan duren). Dat is nog eens snel geld lenen! Om een microkrediet aan te vragen bij Ferratum doorloopt u 4 gemakkelijke stappen. Een microkrediet aanvragen kunt u in 10 minuten doen. Nergens zal u gemakkelijker een microkrediet aan kunnen vragen als bij Ferratum.

Selecteer het gewenste leenbedrag

1. Selecteer het gewenste leenbedrag;

 

Upload uw ID-document

2. Upload uw ID-document;

 

Vul uw gegevens in

3. Vul uw gegevens in;

 

Verifieer uw bankrekening

4. Verifieer uw bankrekening.

 

VRAAG NU AAN

Een microkrediet met garantstelling bij Ferratum

Wanneer de maandelijkse kosten hoger uitvallen als verwacht zal er gezocht moeten worden naar een oplossing. Helemaal niet erg natuurlijk omdat dit iedereen wel eens kan overkomen. Bij geldnood is Ferratum hier om u te helpen. Een microkrediet helpt u bij het oplossen van onverwachte uitgaven. Bent u 18 jaar of ouder? Weet u nu al dat u met het volgende salaris de lening terug kunt betalen? Wacht dan niet langer en vraag een microkrediet aan bij Ferratum.

Ferratum brengt een rentepercentage in rekening over het leenbedrag en dit bedrag varieert aan de hand van de looptijd en de hoogte van het microkrediet. Wanneer u de aanvraag heeft ingediend zal u een persoonlijke garantsteller moeten aangeven.

Bij de persoonlijke garantstelling zal iemand in uw omgeving garant staan voor het microkrediet dat u bij Ferratum heeft afgesloten. Wanneer het leenbedrag niet binnen de afgesproken looptijd wordt afgelost zal het microkrediet verhaald worden op de persoonlijke garantsteller.

 

Uw microkrediet gemakkelijk terugbetalen via iDEAL

U kunt nu bij Ferratum uw microkrediet terugbetalen via iDEAL. U kunt dit doen door in te loggen op "Mijn Ferratum". "Mijn Ferratum" is uw persoonlijke online profiel bij Ferratum. Hier heeft u een volledig overzicht over uw leenhistorie en uw gegevens. Bent u bijvoorbeeld verhuisd? Dan kunt u dit zelf gemakkelijk aanpassen in "Mijn Ferratum".

Uw lening gemakkelijk terugbetalen kunt u doen door na het inloggen op "Mijn Ferratum" op de oranje betaalknop te klikken en uw lening via iDEAL terug te betalen. U kunt bij Ferratum nu zowel in enkele minuten een lening aanvragen als één terugbetalen dankzij iDEAL. Nergens wordt een snellere service aangeboden. U nieuwe microkrediet kunt u via "Mijn Ferratum" aanvragen. U kunt dus vanaf dezelfde plek uw microkrediet terugbetalen en een nieuwe online lening aanvragen.

   Vraag Nu Aan   

Wanneer een Microkrediet aanvragen bij Ferratum

Een microkrediet bij Ferratum kunt u gebruiken als u plots te maken krijgt met een onverwachte kost. Uw droogtrommel vindt het voldoende geweest en besluit ermee op te houden. Echter heeft u geen plek om u kleren te drogen te hangen na een wasbeurt. U heeft dus dringend een nieuwe droogtrommel nodig. Spijtig genoeg zijn we aan het einde van de maand en dus beschikt u niet meer over voldoende budget om een nieuwe droogtrommel aan te schaffen. Dan kan een microkrediet aanvragen bij Ferratum u uit de nood helpen. U kunt een microkrediet aanvragen tot €1000. Zo kunt u onverwachte kostenposten zonder problemen invullen. Bij uw volgende betaaldag van het werk kunt u dan zonder problemen uw openstaande microkrediet afbetalen.

Een microkrediet kan ook gebruikt worden om een kostenverschil te overbruggen. Zo wilt u bijvoorbeeld een nieuw bed aankopen. Uw oude bed voelt niet meer aan alsof u op een wolk slaapt, steeds meer staat u in de ochtend op met rugklachten. U acht het dringend tijd voor verandering in de slaapkamer. Gelukkig voor uw geliefde gaat het hier om het bed. U gaat naar de winkel en na het langdurig uitproberen van de vele verschillende bedden en matrassen heeft u eindelijk uw ideale bed gevonden. Blijkt dat dit spijtig genoeg net buiten uw budget valt, een microkrediet van Ferratum kan u dan helpen. Dankzij het microkrediet kunt u uw droombed aankopen. U weet immers toch dat u deze lening de volgende maand probleemloos kunt terugbetalen. Dankzij het microkrediet van Ferratum slaapt u weer als Doornroosje.

 

Een ervaring van onze gewaardeerde klant Karel uit Utrecht:

Het microkrediet van Ferratum heeft me echt uit de nood geholpen toen ik in financieel zwaar weer zat. Ik heb mijn been namelijk enkele jaren geleden zwaar geblesseerd. Het is dus namelijk iets moeilijker voor mij om te bewegen. Om rond te komen gebruik ik mijn auto dus voor bijna alles. Ik was op een dinsdag onderweg naar de AH voor mijn wekelijkse inkopen. Plots hoorde ik een knal, kwam er rook vanonder mijn moterkap en begaf mijn auto het. De ANWB kwam mijn auto wegslepen en bracht hem naar de garage. Ik zelf weet niets van auto’s af dus ik heb spijtig genoeg niet onthouden wat er mis was aan de wagen. Wat ik wel heb onthouden is het totale kostenplaatje dat verbonden was aan de reparatie van mijn auto. Dit was net buiten mijn financiële buffer. Ik zou dus niet kunnen betalen voor de reparatie van mijn auto tot ik bij Ferratum terecht kwam. Hier kon ik een microkrediet aanvragen van €400. Dit was voldoende om de kosten mee te overbruggen. Ik kon dankzij het microkrediet van Ferratum voor mijn auto betalen, ik wist dat ik het microkrediet de volgende maand probleemloos zou kunnen terugbetalen. Dit heb ik dan ook keurig gedaan. Ferratum heeft me enorm geholpen door zo snel en eenvoudig een microkrediet ter beschikking te stellen.

 

Een microkrediet kan ook gebruikt worden als een voorschot op uw salaris. Zo heeft u bijvoorbeeld een rekenfout gemaakt in uw maandelijkse budget. U moet nog enkele belangrijke aankopen doen voor de volgende betaaldag van uw salaris, dan kunt u een microkrediet van Ferratum aanvragen. Dit geld staat bij goedkeuring binnen 24 uur op uw rekening*. U weet immers dat u de volgende maand zonder problemen uw microkrediet van Ferratum probleemloos kunt terugbetalen. Dankzij het microkrediet kunt u deze aankopen toch nog doen. U kunt gewoon verder met uw leven alsof er nooit een vuiltje aan de lucht is geweest. Het aanvragen van een microkrediet gebeurt volledig online en is zonder gedoe binnen 7 minuten geregeld. De gegevens van onze gewaardeerde klanten worden in een beveiligde omgeving bewaard.

   Vraag Nu Aan   

Vragen over het snelste microkrediet in Nederland

Antwoorden op uw vragen over een microkrediet aanvragen bij Ferratum kunt u gemakkelijk vinden in ons Help Centrum. Tijdens het aanvragen van een microkrediet heeft u ook begeleiding in de vorm van een LiveChat service. Heeft u vragen tijdens het aanvragen van een microkrediet? Geen probleem, u kunt ze direct aan een klantenservicemedewerker stellen middels een directe chatverbinding.