balk

Microkrediet van Ferratum

Een microkrediet aanvragen

Een microkrediet is een kleine lening met een korte looptijd. Bij Ferratum kunt u een microkrediet afsluiten vanaf 100 euro tot en met maximaal 800 euro met een looptijd van 15 tot en met 45 dagen. Dit kunt u  eenvoudig doen door op de onderstaande "Vraag nu aan" knop te klikken. Ferratum is onderdeel van de Ferratum Group dat wereldmarktleider is op gebied van het verstrekken van een microkrediet. Met meer dan 10 jaar ervaring met het verstrekken van een microkrediet en al meer dan 2 miljoen tevreden klanten wereldwijd weet Ferratum precies wat u als klant nodig heeft.

 

Minilening aanvraag

 

Hoe een microkrediet aanvragen?

Een microkrediet aanvragen kunt u doen door uw gewenste leenbedrag en looptijd te selecteren op de leenrekenmachine. Na het invullen van uw gegevens kunt u de aanvraag verzenden. Wanneer u een akkoord krijgt is uw leenbedrag al binnen 24 uur zichtbaar op uw rekening (Wij zijn afhankelijk van de openings- en verwerkingstijd van de banken. In het weekend zijn banken niet werkzaam waardoor de verwerking langer kan duren). Dat is nog eens snel geld lenen! Om een microkrediet aan te vragen bij Ferratum doorloopt u 6 gemakkelijke stappen. Een microkrediet aanvragen kunt u in 10 minuten doen. Nergens zal u gemakkelijker een microkrediet aan kunnen vragen als bij Ferratum.

  1. Kies uw leenbedrag en leentermijn voor uw microkrediet;
  2. Upload uw ID-document;
  3. Vul uw gegevens in;
  4. Kies uw garantstelling;
  5. Verifieer uw IBAN;
  6. Verzend de aanvraag voor uw microkrediet.

 

Minilening aanvraag

 

Een microkrediet aanvragen bij Ferratum gebeurt zonder een BKR registratie. Staat u geregistreerd bij het BKR? Geen enkel probleem. U kunt ondanks deze registratie toch lenen bij Ferratum. Uw registratie bij het BKR zal hierdoor ook niet aangepast worden. Dit zal geen invloed uitoefenen op uw kredietwaardigheid. Let op, Ferratum doet wel een interne kredietcheck met een eigen scoringssysteem.

Klik om de volledige Kredietvoorwaarden van Ferratum te lezen.

 

Een microkrediet met garantstelling bij Ferratum

Wanneer de maandelijkse kosten hoger uitvallen als verwacht zal er gezocht moeten worden naar een oplossing. Helemaal niet erg natuurlijk omdat dit iedereen wel eens kan overkomen. Bij geldnood is Ferratum hier om u te helpen. Een microkrediet helpt u bij het oplossen van onverwachte uitgaven. Bent u 20 jaar of ouder? Weet u nu al dat u met het volgende salaris de lening terug kunt betalen? Wacht dan niet langer en vraag een microkrediet aan bij Ferratum.

Ferratum brengt een rentepercentage in rekening over het leenbedrag en dit bedrag varieert aan de hand van de looptijd en de hoogte van het microkrediet. Wanneer u de aanvraag voor het microkrediet heeft verzonden is de volgende stap om de garantsteller te kiezen. Dit is nodig zodat wij als kredietverstrekker minimaal risico lopen over het microkrediet. Hierin heeft u twee keuzes. U kunt kiezen voor een persoonlijke garantstelling of een garantstelling via Global Guarentee.

Bij een persoonlijke garantstelling zal een persoon in uw omgeving garant staan voor het microkrediet dat u bij Ferratum heeft afgesloten. Wanneer het leenbedrag niet binnen de afgesproken looptijd wordt afgelost zal het microkrediet verhaald worden op de persoonlijke garantsteller. De andere optie is een garantstelling bij Global Guarantee. Dit bedrijf is gespecialiseerd op gebied van garantstelling en heeft een samenwerkingsverband met Ferratum om u als klant nog sneller het microkrediet te kunnen verstrekken. Onze klanten ervaren de garantstellingen via Global Guarantee als snel en prettig. Voor de garantstelling via Global Guarantee worden wel kosten in rekening gebracht.

Klik hier om de algemene voorwaarden en de garantieprijs van Global Guarantee te bekijken

 

Uw microkrediet gemakkelijk terugbetalen via iDEAL

U kunt nu bij Ferratum uw microkrediet terugbetalen via iDEAL. U kunt dit doen door in te loggen op ‘’Mijn Ferratum’’. ‘’Mijn Ferratum’’ is uw persoonlijk online profiel bij Ferratum. Hier heeft u een volledig overzicht over uw leenhistorie en uw gegevens. Bent u bijvoorbeeld verhuisd? Dan kunt u dit zelf gemakkelijk aanpassen in ‘’Mijn Ferratum’’.

Uw lening gemakkelijk terugbetalen kunt u doen door na het inloggen op ‘’Mijn Ferratum’’ op de oranje betaalknop te drukken. Dan kunt u uw lening via iDEAL terugbetalen. U kunt bij Ferratum nu zowel in enkele minuten een lening aanvragen als één terugbetalen. Nergens wordt een snellere service aangeboden. Het wordt nog beter. Eens u uw lening heeft terugbetaald kunt u dankzij iDEAL meteen weer een nieuwe aanvragen. U nieuw microkrediet kunt u ook via ‘’Mijn Ferratum’’ aanvragen. U kunt dus vanop dezelfde plek uw microkrediet terugbetalen en een nieuwe online lening aanvragen.

 

Minilening aanvraag

 

Wanneer een Microkrediet aanvragen bij Ferratum

Een microkrediet bij Ferratum kunt u gebruiken als u plots te maken krijgt met een onverwachte kost. Uw droogtrommel vindt het voldoende geweest en besluit ermee op te houden. Echter heeft u geen plek om u kleren te drogen te hangen na een wasbeurt. U heeft dus dringend een nieuwe droogtrommel nodig. Spijtig genoeg zijn we aan het einde van de maand en dus beschikt u niet meer over voldoende budget om een nieuwe droogtrommel aan te kopen. Dan kan een microkrediet aanvragen bij Ferratum u uit de nood helpen. U kunt een microkrediet aanvragen tot €800. Zo kunt u onverwachte kostenpost zonder problemen invullen. Bij uw volgende betaaldag op werk kunt u dan zonder problemen uw openstaande microkrediet afbetalen.

Een microkrediet kan ook gebruikt worden om een kostenverschil te overbruggen. Zo wilt u bijvoorbeeld een nieuw bed aankopen. Uw oude bed voelt niet meer aan alsof u op een wolk slaapt. Steeds meer staat u in de ochtend op met rugklachten. U acht het dringend tijd voor verandering in de slaapkamer. Gelukkig voor uw geliefde gaat het hier om het bed. U gaat naar de winkel en na het langdurig uitproberen van de vele verschillende bedden en matrassen heeft u eindelijk uw ideale bed gevonden. Blijkt dat dit spijtig genoeg net buiten uw budget val. Dan kan een microkrediet van Ferratum u helpen. Dankzij het microkrediet kunt u uw droombed aankopen. U weet immers toch dat u deze lening de volgenden maand probleemloos kunt terugbetalen. Dankzij het microkrediet van Ferratum slaapt u weer als Doornroosje.

 

Een ervaring van onze gewaardeerde klant Karel uit Utrecht:

 

Het microkrediet van Ferratum heeft me echt uit de nood geholpen toen ik in financieel zwaar weer zat. Ik heb mijn been namelijk enkele jaren geleden zwaar geblesseerd. Het is dus namelijk iets moeilijker voor mij om te bewegen. Om rond te komen gebruik ik mijn auto dus voor bijna alles. Ik was op een dinsdag onderweg naar de AH voor mijn wekelijkse inkopen. Plots hoorde ik een knal, kwam er rook vanonder mijn moterkap en begaf mijn auto het. De ANWB kwam mijn auto wegslepen en bracht hem naar de garage. Ik zelf weet niets van auto’s af dus ik heb spijtig genoeg niet onthouden wat er mis was aan de wagen. Wat ik wel heb onthouden is het totale kostenplaatje dat verbonden was aan de reparatie van mijn auto. Dit was net buiten mijn financiële buffer. Ik zou dus niet kunnen betalen voor de reparatie van mijn auto tot ik bij Ferratum terecht kwam. Hier kon ik een microkrediet aanvragen van €400. Dit was voldoende om de kosten mee te overbruggen. Ik kon dankzij het microkrediet van Ferratum voor mijn auto betalen, ik wist dat ik het microkrediet de volgende maand probleemloos zou kunnen terugbetalen. Dit heb ik dan ook keurig gedaan. Ferratum heeft me enorm geholpen door zo snel en eenvoudig een microkrediet ter beschikking te stellen.

 

Een microkrediet kan ook gebruikt worden als een voorschot op uw salaris. Zo heeft u zich bijvoorbeeld misrekend in uw maandelijks budget. U moet nog enkele belangrijke aankopen doen voor de volgende betaaldag van uw salaris. Dan kunt u een microkrediet van Ferratum aanvragen. Dit geld staat bij goedkeuring binnen 24 uur op uw rekening*. U weet immers dat u de volgende maand zonder problemen uw microkrediet van Ferratum probleemloos kunt terugbetalen. Dankzij het microkrediet kunt u deze aankopen toch nog doen. U kunt gewoon verder met uw leven alsof er nooit een vuiltje aan de lucht is geweest. Het aanvragen van een microkrediet gebeurt volledig online en is zonder gedoe binnen 7 minuten gedaan. De gegevens van onze gewaardeerde klanten worden in een beveiligde omgeving bewaard. 

 

Minilening aanvraag

 

Vragen over het snelste microkrediet in Nederland

Vragen over een microkrediet aanvragen bij Ferratum kunt u gemakkelijk stellen via onze contact pagina. Al uw vragen worden behandelt door ons gespecialiseerd klantenservice team. Zij streven ernaar al uw vragen over een microkrediet met een glimlach te beantwoorden binnen één werkdag. Tijdens het aanvragen van een microkrediet heeft u ook begeleiding in de vorm van een LiveChat service. Heeft u vragen tijdens het aanvragen van een microkrediet? Geen probleem, u kunt ze direct aan een klantenservicemedewerker stellen middels een directe chatverbinding.

 

Vraag nu een microkrediet aan door op de onderstaande knop te drukken!

Minilening aanvraag