balk

Een Minikrediet aanvragen bij Ferratum? Nu is dat goed mogelijk!

Een minikrediet aanvragen kan altijd een optie zijn in geval van een moeilijke situatie, financieel gezien.  Gelukkig kunt u nu bij Ferratum een minikrediet aanvragen. Dit zijn kleine leningen die u over een korte tijd kunt lenen, om een nooduitgave te betalen, of om u financieel te ondersteunen wanneer u krap bij kas zit. Saldodipje S.L. is onderdeel van de Ferratum Group dat wereldmarktleider is op gebied van het verstrekken van minileningen. Door meer dan 10 jaar ervaring met minikredieten weten wij precies wat u nodig heeft in tijden van geldnood. Heeft u geld nodig? Dan is er maar één juist adres, Ferratum!

 

 

Waarom zou ik een minikrediet nodig moeten hebben?

Vervelende situaties qua financien kunnen in elk huishouden gebeuren.  Bijvoorbeeld, de kapotte kachel. Wanneer deze het begeeft en u letterlijk en figuurlijk koud laat, zult u natuurlijk een flink bedrag moeten betalen. U heeft het al geprobeerd de loodgieter te bellen en hij komt tot de conclusie dat deze niet meer te redden is. U moet dus een nieuwe kachel kopen. Een kachel kost gemiddeld €550,- en u bent nog niet betaald deze maand. Een minikrediet kan een oplossing zijn.  U kunt binnen een aantal dagen direct een een minikrediet ontvangen om de kosten te dekken.

U heeft een sollicitatie gesprek, en u wilt uw beste beentje voorzetten om bij het sollicitatie gesprek zo perfect mogelijk over te komen. U haalt uw pak uit de kast tevoorschijn, om erachter te komen dat deze compleet stoffig is, een beetje strak zit, en tot overmaat van ramp een scheur in de broek heeft. U kijkt online een beetje rond, en u vindt gelukkig het pak waarbij u denkt: ‘’Hier ga ik indruk mee maken, kleren maken de man namelijk!’’

Het enige probleem blijkt de financiële kant hiervan. Dit pak kost €300 en u heeft op dit moment geen ruimte in uw portomonnee om die 300 euro te betalen. U kunt terecht bij Ferratum voor een minikrediet. U kunt binnen 3 dagen nog dit pak aantrekken om die nieuwe baan te scoren.

Vorig jaar kregen wij een e-mail van Diane, een getalenteerde hockeyster die een minikrediet had aangevraagd.

3 maanden geleden brak ik een middenhands beentje op de training nadat ik een stick van een teamgenoot op mijn hand kreeg. Ik moest toendertijd aan mijn hand geopereerd worden, kon een maand geen stick vasthouden en dus niet meer hockeyen. Op je twintigste, als iemand die alles op alles heeft gezet om professioneel te worden, is dit een enorme tegenslag. Ik kreeg van mijn club toendertijd betaald, maar ik had geen baan en zat niet meer op school dus dat dit een enorme ramp was, is nog lichtelijk uitgedrukt. Om het nog erger te maken, kreeg ik na mijn operatie aan de hand een brief van de verzekering dat ik een bedrag van 375 euro moest betalen aan eigen risico kosten.

Ik had geen cent meer deze maand, en ik ging dus opzoek naar een online lening. Ik kwam toendertijd uit bij Ferratum, waarbij ik binnen 2 dagen een minikrediet van 400 euro heb mogen ontvangen .Dit bedrag van het minikrediet heeft mij echt gered, en het maakte mogelijk dat ik mij kon concentreren op mijn herstel. Mocht ik ooit nog eens een keer in zo’n situatie terecht komen zal ik er zeker aan denken om nogmaals een minikrediet aan te vragen!

 

 

Waarom een minikrediet bij Ferratum, en niet de bank of iets dergelijks?

Goede vraag. U kunt namelijk ook een aanvraag doen bij uw bank voor een minikrediet. Het grootste verschil is, de aanvraag bij de bank voor een minikrediet zal wel wat langer duren. U vult online uw formulier in bij de bank, wacht een aantal dagen voordat u antwoord heeft, en dan wordt u uitgenodigd om op gesprek te komen. U spreekt met de adviseur, u wordt ondervraagd over allerlei redenen waarom u een minikrediet nodig heeft. U bent klaar, wacht nog een week en u krijgt dan pas een antwoord. Gemiddeld bent u 2/3 weken verder voordat u iets te horen krijgt over een mogelijk minikrediet.

Dan Ferratum. U kunt bij Ferratum zeer makkelijk een minikrediet aanvragen, waarbij u niet op de afspraak hoeft komen en in plaats van 2/3 weken te wachten op een minikrediet, kunt u uw minikrediet ontvangen in 2/3 dagen! Wij zijn niet voor niets namelijk de marktleider in 23 landen, betreffende het aanbieden van een minikrediet.

 

Hoe vraag ik een minikrediet aan?

Bij Ferratum houden wij ervan om het simpel en snel te houden. Een minikrediet aanvragen kan binnen een aantal minuten gedaan worden. U kunt een aanvraag voor een minikrediet vanaf elke locatie doen met een internet verbinding, aangezien dit een online lening is. Wij hebben ook een mobiele website die zeer makkelijk te navigeren is. U kunt een aanvraag voor een minikrediet in een aantal zeer simpele stappen doen. 

  1. Kies uw leenbedrag en leentermijn
  2. Upload een geldig ID-bewijs of paspoort
  3. Vul uw gegevens in
  4. Voer de rekeningverificatie uit
  5. Verzend uw aanvraag voor een minikrediet.

Nadat u uw aanvraag gedaan heeft streeft onze klantenservice ernaar om u zo spoedig mogelijk uitsluitsel te geven, en in de 24uur*  daarna uw minikrediet uit te betalen.

*Wij zijn afhankelijk van de openings en verwerkingstijd van de banken. In het weekend en feestdagen zijn banken niet werkzaam waardoor de verwerking langer kan duren. Raadpleeg uw eigen bank indien u hier meer informatie over wil weten.

 

 

En hoe betaal ik zo’n minikrediet terug?

Gelukkig kunt u met ons betaalsysteem net zo snel een minikrediet terugbetalen. Nadat uw lening aan u is uitbetaald, kunt u inloggen op uw mijn Ferratum account.  Inloggen kunt u doen door op de mijn Ferratum knop te klikken op de website. Vervolgens, geeft u uw telefoon nummer en geboorte datum op. Druk op de oranje verstuurknop om uw pincode te ontvangen, u zult deze krijgen via sms. Deze pincode is 10 minuten geldig. Wanneer u op uw Mijn Ferratum account terecht komt kunt u met de oranje betaalknop uw lening direct weer terugbetalen! Deze wordt direct verwerkt.  U kunt daarna een nieuwe aanvraag  doen.

 

Ik heb nog vragen

Heeft u dringende vragen over een minikrediet? Dan kunt u deze stellen in een Livechat gesprek met een collega van de klantenservice. Hier staat u in rechtstreeks contact met een collega van de klantenservice. Uw vragen over een minikrediet worden meteen beantwoord. De Livechat staat maandag tot vrijdag aan tussen 09:00 en 17:00.

Wij zijn ook bereikbaar via mail. U kunt ons bereiken door ons een mail te sturen van op onze contact pagina. Onze klantenservice team streeft er naar om u vraag binnen 24 uur te beantwoorden. Let op, dit is enkel binnen kantooruren. Deze zijn maandag tot vrijdag 9 uur tot 17 uur.