balk

Minilening zonder loonstrook bij Ferratum

 

Wist u dat u bij Ferratum terecht kunt voor een minilening zonder loonstrook? Het kan iedereen weleens overkomen, u heeft een ongelukje gehad met de auto. Het is uw eigen schuld, doordat je al te laat van huis vertrok om naar het werk te gaan zat u iets te dicht op de auto voor u. Gelukkig heeft u een verzekering, toch dient u een eigen bijdrage af te rekenen. Helaas heeft u momenteel niet de mogelijkheid om dit bedrag te voldoen. U heeft direct geld nodig, dan kunt u het beste een minilening zonder lookstrook aanvragen bij Ferratum.

Nadat u de aanvraag heeft ingediend ontvangt u bij een akkoord het leenbedrag al binnen 24 uur! De auto’s konden gerepareerd worden en u kon weer zonder financiële zorgen, maar wel iets voorzichter, naar het werk rijden. Een kwartier eerder vertrekken was in dit geval de oplossing. U kunt eenvoudig een online lening aanvragen zonder ergens uw loonstrook op te geven. Druk hiervoor op de onderstaande “Vraag Nu Aan” knop. Snel geld lenen daarvoor moet u bij Ferratum zijn!

 

Vraag nu aan

 

Wanneer komt een minilening zonder loonstrook handig van pas?

 

Een minilening zonder loonstrook kan bij verschillende situaties goed gebruikt worden. Stel u heeft net de was gedaan. U zit deze over te dragen naar de droogtrommel. U gooit al uw gewassen wasgoed in de droogtrommel, sluit de trommel en start hem. Na enkele seconden klinkt er knal en komt er zwarte rook vanachter de droogtrommel. Het is het eind van de maand, dit betekent dat u geen ruimte meer heeft in uw budget. U woont echter in een appartement en u heeft geen ruimte om u kleding te drogen. U heeft dus dringend een nieuwe droogtrommel nodig. Dankzij een minilening zonder loonstrook van Ferratum kunt u uw budget van deze maand vergroten. Zo kunt u dan een nieuwe droogtrommel aankopen. U weet immers dat u volgende maand uw minilening zonder loonstrook zonder enige problemen terug kunt betalen. Een minilening zonder loonstrook is in dit geval geen probleem!

U heeft volgende maand een vakantie naar een leuk tropisch land gepland. Net nu ontdekt u dat u fototoestel niet meer deugt. U besluit om een nieuwe camera te kopen voor u vertrekt. Het kan haast niet beter gaan, enkele dagen na dat u besluit een nieuw fototoestel te kopen ziet u een fantastische aanbieding voor het fototoestel dat u op het oog heeft. U besluit er vol voor te gaan, echter heeft u momenteel geen geld om deze camera te kopen. Een minilening zonder loonstrook bij Ferratum kan in dit geval uitkomst bieden. Dankzij de minilening zonder loonstrook kunt u gemakkelijk dit fototoestel aankopen. Doordat u de lening zonder loonstrook heeft genomen kon u gebruik maken van de tijdelijke aanbieding die u een mooie korting heeft gegeven. Uw vakantiekliekjes hebben er nog nooit zo geweldig uitgezien. Herinneringen om te koesteren voor het leven. U betaalt de volgende maand zonder problemen uw minilening zonder loonstrook zonder enige problemen af. Zo gemakkelijk gaat dat bij Ferratum. In enkele minuten kunt u een minilening zonder loonstrook aanvragen. Het terugbetalen hiervan gaat even gemakkelijk.

 

Vraag nu aan

 

Hoe kunt u een minilening zonder loonstrook aanvragen

 

Het aanvragen van een mininlening zonder loonstrook kan niet eenvoudiger zijn. Bij Ferratum streven wij naar klantvriendelijkheid en efficiëntie. Wij hebben daarom ons systeem en aanvraagproces zodanig opgesteld dat u een minilening zonder loonstrook kunt aanvragen in minder dan 10 minuten! Zo verliest u geen kostbare tijd. Wij hebben eerder al gezegd dat het aanvraagproces volledig online gebeurt. Dit betekent dat u ook niets in post hoeft te verwachten, alles gebeurt online. Zo sparen wij papier en ook meteen het milieu. Om een minilening zonder loonstrook aan te vragen hoeft u slechts 6 gemakkelijke stappen te doorlopen.

  1. Kies uw leenbedrag en leentermijn
  2. Upload uw ID-bewijs, rijbewijs of paspoort
  3. Vul uw persoonlijke gegevens in
  4. Kies tussen een persoonlijke garantsteller of GFGM
  5. Voer de IBAN verificatie uit
  6. Verzend uw aanvraag voor een minilening zonder loonstrook

Vraag nu aan

Als Ferratum zijn wij trots om te melden dat wij de snelste service aan kunnen bieden op het vlak van minileningen. Als u het einde van uw minilening zonder loonstrook heeft bereikt vinden wij het ook belangrijk dat u uw minilening zonder loonstrook snel en eenvoudig kunt terugbetalen. Hoe? Dat kunt u hieronder verder lezen

 

Minilening zonder loonstrook eenvoudig terugbetalen

 

Een minilening zonder loonstrook terugbetalen gebeurt bij Ferratum via iDeal. Doordat onze gewaardeerde klanten eenvoudig via iDeal kunnen terugbetalen neemt het terugbetalen niet langer dan 5 minuten in beslag. Net zoals het snelle aanvraagproces van een lening kunt u ook gemakkelijk en snel uw openstaande lening terugbetalen.

U heeft via uw persoonlijk ‘’Mijn Ferratum’’ account altijd toegang tot de iDeal betalingsknop. Om uw minilening zonder loonstrook terug te betalen hoeft u alleen in te loggen op ‘’Mijn Ferratum’’. Klik vervolgens op de oranje betaalknop, kies uw bank waarmee u uw betaling gaat uitvoeren. Log in via mobiel bankieren en voer de betaling van uw minilening zonder loonstrook uit. Na het terugbetalen van uw minilening zonder loonstrook kunt u meteen weer een nieuwe minilening aanvragen bij Ferratum.

 

Vraag nu aan

 

Wat is ‘’Mijn Ferratum’’?

‘’Mijn Ferratum’’ is uw persoonlijk account bij Ferratum. Niet alleen kunt u een minilening zonder loonstrook aanvragen of terugbetalen. Op ‘’Mijn Ferratum’’ kunt u uw persoonlijke gegevens zien en wijzigen, ook kunt u uw hele leenhistorie bij Ferratum bekijken. Inloggen op ‘’Mijn Ferratum’’ doet u aan de hand van uw persoonlijke gegevens en een pincode die u zult ontvangen.

Via ‘’Mijn Ferratum’’ kunt u ook in contact komen met ons klantenservice team. 

 

Contact over een minilening zonder loonstrook

 

Heeft u enkele vragen over een minilening zonder loonstrook? Dan kunt u deze eenvoudig stellen aan ons klantenservice team. Dit kunt u doen via de contact pagina op de website. Ons klantenservice team zal al uw vragen met een glimlach beantwoorden. Uw vragen over een minilening zonder loonstrook worden maandag tot vrijdag tussen 9 en 20 uur beantwoord, ook op zaterdag staan wij klaar om uw vragen te beantwoorden dit is tussen 12 en  17 uur.

Heeft u drukkendere vragen over een minilening zonder loonstrook? Dan kunt u deze stellen tijdens een livechat gesprek met een collega van de klantenservice. De livechat staat elke werkdag aan van 14 uur tot 17 uur. U kunt u vragen over een minilening zonder loonstrook dus op verschillende manieren stellen. Wij streven ernaar uw mails binnen de 24u te beantwoorden. (tijdens kantooruren).

 

Vraag nu aan