balk

Minileningen van Ferratum

 

Bij Ferratum heeft u de keuze uit verschillende soorten minileningen. Er zijn verschillende minileningen met verschillende termijnen, zo kunt u bij het aanvragen van de minileningen bedragen kiezen tussen de 100 en 1000 euro. De looptijd hierbij is 30 of 45 dagen. Voor minileningen van 100 t/m 500 euro is er een termijn van 30 dagen en bij minileningen van 600 t/m 1000 euro is de looptijd 45 dagen. Al onze minileningen hebben een JKP van 13.99%. Zit u krap bij kas en wilt u snel geld lenen? Dan kan één van de minileningen van Ferratum de oplossing zijn. Wij bieden u direct geld aan dat u bij een akkoord binnen 24 uur op uw rekening ontvangt. Dit is na de verwerking en de goedkeuring van uw aanvraag voor één van de minileningen.

 

 

Hoe een aanvraag voor een van de minileningen doen?

Minileningen van Ferratum kunt u eenvoudig via onze website aanvragen door op de onderstaande “Vraag Nu Aan” knop te klikken. Het hele proces zal volledig online plaatsvinden. De online minileningen kunt u in minder dan 7 minuten aanvragen. Heeft u dus snel geld nodig dan zullen de minileningen van Ferratum handig van pas komen. Dit is veel eenvoudiger en sneller dan een lening bij de bank aanvragen. Bij een bank heeft u vaak eerst een afspraak nodig, deze is dan ook pas over enkele dagen (of zelfs weken). Tegen de tijd dat u het geld ontvangt heeft u het waarschijnlijk niet meer nodig. Bij Ferratum ontvangt u een van onze minileningen wanneer u het geld ook werkelijk kunt gebruiken niet als het niet meer nodig of te laat is. Wij weten wat u nodig heeft bij het opvangen van onverwachte kosten. Het aanvragen van onze minileningen is zo geregeld in 5 eenvoudige stappen:

  1. Kies het leentermijn;
  2. Upload een geldig ID-bewijs of paspoort;
  3. Vul enkele gegevens in;
  4. Voer de rekeningverificatie uit;
  5. Verzend uw aanvraag.

 

 

Dit zijn de eenvoudige stappen die u dient te voldoen om uw aanvraag voor onze minileningen succesvol te voltooien. De gehele communicatie met Ferratum zal via email gebeuren. U zal niets in de postbus ontvangen. Kiezen voor één van de minileningen van Ferratum is daarom ook kiezen voor het milieu.

 

Waarvoor zou u één van onze minileningen nodig hebben?

De minileningen van Ferratum kunnen in verschillende situaties handig van pas komen. Zo kunnen de minileningen bijvoorbeeld worden gebruikt als u een kleine misrekening in uw budget heeft gemaakt. U heeft dringend een voorschot op uw salaris nodig. U heeft deze maand niet goed op uw financiën gelet, voor u het weet zit u zonder saldo. Kan iedereen overkomen. Het einde van de maande is echter nog enkele dagen verwijderd. U heeft dus dringend geld nodig, anders kunt u niet overleven. Onze minileningen zijn hier de uitweg. U kunt dan een klein bedrag lenen om de volgende dagen te overbruggen. De volgende week ontvangt u dan uw salaris en kunt u zonder enige problemen uw openstaande microkrediet afbetalen. Een kleine minilening van Ferratum heeft u dus snel uit de nood kunnen helpen. U had de aanvraag direct gedaan, deze werd dezelfde dag nog goedgekeurd en stond binnen 24 uur na de goedkeuring op uw rekening.

Onze minileningen kunnen ook goed van pas komen wanneer u plots met een onverwachte kost zit. Zo gaat uw koelkast bijvoorbeeld plots kapot. Het eten dat in de koelkast zat is een verloren zaak en daar kijkt u niet naar. Het heeft echter niet veel nut om nieuwe boodschappen en eten te kopen aangezien u deze niet kunt bewaren. U heeft dus dringend nood aan een nieuwe koelkast. We zijn echter al een aardig eind in de maand en u heeft al een deel van uw budget gebruikt. U heeft dus niet voldoende geld om een deze noodzakelijke aankoop te doen. U kunt dan voor één van onze minileningen van Ferratum kiezen. Omdat wij zo veel verschillende minileningen aanbieden kunt u uw ideale minilening uitkiezen. Deze is zo goed als op maat gemaakt. Dankzij deze lening kunt u zonder problemen de volgende dag al uw nieuwe koelkast gaan kopen. De volgende maand, wanneer u uw salaris heeft mogen ontvangen kunt u zonder enige problemen de openstaande lening terugbetalen. Dankzij de minilening van Ferratum heeft u weer hemels vers eten.

 

 

Minileningen beheren via ‘’Mijn Ferratum’’

Wanneer u één van onze minileningen heeft mogen ontvangen krijgt u een persoonlijk account bij Ferratum. Dit account heet ‘’Mijn Ferratum’’. Via ‘’Mijn Ferratum’’ heeft u een mooi overzicht van uw eerdere leningen bij Ferratum, ook uw gegevens kunt u aanpassen via “Mijn Ferratum’’. Zodra één van uw minileningen aan u is uitbetaald kunt u deze vervolgens altijd terug betalen via de betaalknop in uw ‘’Mijn Ferratum’’ account. Na het klikken op de betaalkop dient u vervolgens uw bank te selecteren. Log hierna in op uw internet bankieren en voer eenvoudig de betaling uit. Het terugbetalen van uw openstaande lening kunt u doen via het vertrouwde en veilige systeem van iDeal.

Nadat u uw minilening heeft terugbetaald kunt u weer meteen één van de minileningen van Ferratum aanvragen via ‘’Mijn Ferratum’’. Minileningen aanvragen via ‘’Mijn Ferratum’’ is nog sneller dan het aanvraagproces voor nieuwe klanten. Zo hoeft u bijvoorbeeld via ‘’Mijn Ferratum’’ uw ID-bewijs niet meer up te loaden of uw gegevens in te vullen. Het enige wat u hoeft te doen is uw leenbedrag te selecteren en uw aanvraag te verzenden. Zodra u een ‘’Mijn Ferratum account heeft wordt het dus nog gemakkelijker om een nieuwe aanvraag te doen voor één van onze minileningen.

 

Vragen over minileningen

Heeft u nog vragen over de minileningen van Ferratum? Dan kunt u deze stellen aan een collega van de klantenservice. Zij zullen dagelijks uw vragen met een glimlach beantwoorden. Wij streven ernaar al uw vragen te beantwoorden binnen 24 uur. Dit is natuurlijk tijdens de openingstijden van onze klantenservice: maandag t/m vrijdag 9:00 tot 17:00.  Voor dringendere vragen over minileningen kunt u terecht op onze Livechat. Hier worden al uw vragen meteen beantwoord. Deze Livechat is maandag t/m vrijdag open tussen 9 en 17 uur.