balk

Snel een Lening | Alleen mogelijk bij Ferratum.

Bij Ferratum snel een lening afsluiten kan zeer gemakkelijk. U kunt deze binnen een aantal stappen al aanvragen en binnen 24 uur na goedkeuring het bedrag al ontvangen. Er zijn een hele hoop redenen om bij Ferratum aan snel geld lenen te doen. U kunt namelijk in allerlei situaties terecht komen te zitten waardoor u een probleem tegenkomt, u moet een bedrag betalen om die situatie op te lossen, en u heeft toevallig geen spaargeld meer op de rekening . Dan is Ferratum de beste optie. Een bekende situatie waar bij snel een lening afsluiten een goede optie zou kunnen zijn is bijvoorbeeld autopech. U staat aan de kant van de A3, de auto blijkt niet meer te starten, ook al heeft u een ANWB lidmaatschap, u zult een bedrag moeten betalen om de auto te laten slepen.  In zulke gevallen kan snel een lening aanvragen een heel goed idee zijn, zodat u gauw dat bedrag dat er van u wordt gevraagd kunt betalen, en zonder zorgen bij uw bestemming terecht te komen.  

 

Snel-een-lening-vraag-nu-aan

 

Een verhaal dat wij graag met u wilden delen is het verhaal van Mees, een vader van twee die in een situatie terecht kwam waarbij hij snel een lening wilde afsluiten. Hier zijn verhaal.  

Paar jaar geleden kwam ik in een nare situatie terecht. Mijn twee tiener dochters hebben een moeder die in het buitenland woont, namelijk in Italië. Het was een zware situatie, aangezien er toendertijd problemen waren met een aardbeving. Bezorgd natuurlijk, wilden wij zo gauw mogelijk bezoeken.  Normaal gesproken verdien ik prima, maar wegens andere omstandigheden had ik niet echt genoeg geld om de reis naar Italië te boeken. Uiteindelijk vonden wij Ferratum online. Snel een lening aangevraagd, en binnen drie dagen konden de meisjes direct hun moeder bezoeken. Bedankt Ferratum!  

Het overkomt iedereen wel eens, onverwachte uitgaven, of u heeft toevallig een voorschot nodig. Snel een lening aanvragen  kan hierbij goed van pas komen. Saldodipje.S.L. maakt deel uit van de internationale marktleider op gebied van minileningen, Ferratum Groep. Wij hebben wereldwijd al meer dan 2 miljoen tevreden klanten geholpen aan een minilening. Wilt u snel een lening lenen? Vraag dan nu aan bij Ferratum en ervaar de snelle en betrouwbare service nu zelf! In slechts vier simpele stappen kunt u 600 euro lenen: 

  1. Kies uw leenbedrag en uw betalingstermijn. 

  1. Vul uw gegevens in; 

  1. Verstuur uw aanvraag voor een minilening

 

Snel-een-lening-vraag-nu-aan

Snel een lening, snel terugbetaald?  

 Doordat onze gewaardeerde klanten eenvoudig via iDeal kunnen terugbetalen neemt het terugbetalen niet langer dan 5 minuten in beslag. Net zoals het aanvraagproces om snel een lening te krijgen, kunt u ook gemakkelijk en snel uw openstaande lening terugbetalen. 

U kunt via uw Mijn Ferratum account toegang vinden tot uw iDeal terugbetaal knoppen. Inloggen kunt u doen door op de mijn Ferratum knop te klikken op de website. Vervolgens, geeft u uw telefoonnummer en geboortedatum op. Druk op de oranje verstuurknop om uw pincode te ontvangen, en u zult deze krijgen via sms. Deze pincode is 10 minuten geldig. Wanneer u op uw Mijn Ferratum account terecht komt kunt u met de oranje betaalknop uw snelle minilening direct weer terugbetalen. Mocht u nog opnieuw een snelle minilening nodig hebben, kunt u binnen een aantal minuten opnieuw een snelle minilening aanvragen!