balk

Wat is een Pluslening?

Hoeveel wilt u lenen?

Met welke looptijd?

Lening van X een looptijd van X dagen. U ontvangt een factuur voor de lening van X X. Rente: X. Totaal bedrag: X.* Rente bedrag €X over X dagen.

Pluslening

Soms kan het wel eens voorkomen dat u geld te kort komt, en een spoeduitgave moet doen. Mogelijkerwijs kan een Pluslening soelaas bieden voor u. De Pluslening is als aanvulling op onze Minilening recentlijk een succes gebleken voor diegenen die nou net dat beetje meer nodig hebben. Stelt u zich voor, u zult een nieuwe auto moeten kopen doordat die van u het begeven heeft. De Pluslening van Ferratum is de ideale oplossing om uw nieuwe auto te kunnen financiëren. U wordt later betaald, en u zult nog uw huur moeten betalen? Geen zorgen, de Pluslening van Ferratum kan de oplossing bieden om die maand huur te kunnen betalen.

Wat is de Pluslening?

De Pluslening is het tweede product dat Ferratum aanbiedt, in aanvulling met de Minilening die al jarenlang een populair product is en blijft onder de Nederlandse bevolking. Voor degenen die eigenlijk een groter bedrag wilden lenen dan 800 euro, hebben wij de Pluslening geïntroduceerd. Hieronder staat, voor uw gemak, uitgestippeld wat de Pluslening precies aan u kan bieden.

  • Grote bedragen. Een Pluslening is beschikbaar voor 600 euro tot 1500 euro.
  • In termijnen afbetalen. Termijn een loopt af na 31 dagen, en termijn twee na 62 dagen.
  • Terugbetalen? Log in op uw Mijn Ferratum account en voer de betaling uit via iDeal!
  • Mocht u eerder willen terug betalen, dan gaat dat snel en gemakkelijk via uw 'Mijn Ferratum'. 

Vraag nu een Pluslening aan

Hoe vraag ik zo’n pluslening aan dan?

Gelukkig gaat dat net zo gemakkelijk als het afsluiten van een Minilening. De aanvraag procedure is dus hetzelfde als die voor de Minilening. Hieronder staat de procedure volledig uitgelegd voor u: 

Het aanvraagproces

 

 

Zoals beschreven, is dit een handeling die minder dan 10 minuten duurt. Hierna zal deze aanvraag voor een Pluslening terecht komen bij onze klantenservice, die u zo spoedig mogelijk van dienst proberen te zijn. 

Wat is het verschil tussen een Pluslening en een Minilening?

Dat u bij een Pluslening hogere bedragen kunt lenen, daar bent u al van op de hoogte. Een Minilening is een kleine lening over een korte leentermijn. Moet u snel een klein bedrag lenen? Dan is de Minilening bijvoorbeeld ideaal. Is het nog niet helemaal duidelijk? Hier vindt u een duidelijk verschil tussen de Pluslening en de Minilening.

En hoe werkt het terugbetalen van de Pluslening dan precies?

Eerder in de tekst heeft u kunnen lezen dat u binnen enkele minuten eenvoudig kunt terugbetalen. Dit kan door in te loggen op Mijn Ferratum. U ontvangt automatisch toegang tot een Mijn Ferratum account wanneer uw lening goedgekeurd is. U zult echter een pincode moeten aanvragen. U zult, eenmaal aangekomen op de tab ‘Mijn Ferratum', uw telefoonnummer en geboortedatum moeten invullen om uw wachtwoord per sms te ontvangen. Nadat u bent ingelogd op uw 'Mijn Ferratum', krijgt u 2 oranje knoppen te zien. De eerste is voor de optie om uw huidige termijn af te betalen, en de tweede knop is om het hele bedrag terug te betalen.

Hoe moeten de bedragen in termijnen betaald worden.

Over alle leningen van Ferratum staat er een Jaarlijks Kosten Percentage (JKP) van 13.99%. Dat betekent dat u bij een Pluslening van 1000 euro een totaal bedrag aan hoofdsom en rente terugbetaalt van 1016.43 euro, naast de eventuele kosten van een externe garantsteller. Klik hier voor de externe garantstellingskosten.

  • Bij de vervaldatum van eerste termijn – dus na 31 dagen -  betaalt u 444.97 euro
  • Bij de vervaldatum van de tweede termijn – dus na 62 dagen – betaalt u een bedrag van 571.46 euro

Bij alle Plusleningen betaalt u dus het grootste gedeelte van het bedrag na 62 dagen.

Behalve het terugbetalen van uw Pluslening, kunt u ook op uw 'Mijn Ferratum' zien hoe het ervoor staat met uw lening. U kunt hier ook uw leengeschiedenis bij Ferratum zien.

Vraag nu een Pluslening aan

Meer informatie nodig?

Wij hebben een uitgebreide FAQ, waar u altijd terecht kan mocht u nog vragen hebben over wat de Pluslening u kan bieden. Hier staan alle veelgestelde vragen.

Hier een top 5 met meest gestelde vragen voor u:

 

Een Pluslening kan op de korte termijn enorm helpvol zijn, echter is op de lange termijn de spaarpot altijd de beste keuze. Lees hier de blog van onze collega Michiel, die hier uitlegt hoe u ook kunt leren spenderen.

Vraag nu een Pluslening aan