balk

Minilening van Ferratum

 

Minilening van Ferratum

Geen gedoe, zo geregeld!

 

Een minilening is een kleine lening dat  binnen 30 of 45 dagen afgelost moet worden. Een minilening dient meestal om onverwachte uitgaven te dekken of om de tijd tussen twee salarissen te overbruggen. Saldodipje S.L. is onderdeel van de Ferratum Group dat wereldmarktleider is op gebied van het verstrekken van minileningen. Door meer dan 10 jaar ervaring met minileningen weten wij precies wat u nodig heeft in tijden van geldnood. Heeft u geld nodig? Dan is er maar één juist adres, Ferratum!

Wilt u weten of u in aanmerking voor een minilening komt doe dan snel een aanvraag via bovenstaande knop.

 

Hoeveel wilt u lenen?

Lening van X met een looptijd van X. U ontvangt een factuur voor de lening van X bestaande uit X. X Rente: X. Rente bedrag €X over X. Totaal bedrag: X. 

Let op: Persoonlijke Garantstellingsdocumenten moeten binnen 5 dagen na uitbetaling worden toegestuurd en goedgekeurd. Zo niet, dan kunnen er aanvullende bedragen van toepassing zijn volgens de leenovereenkomst. Klik hier voor meer informatie.

 

Heeft Ferratum enkel een minilening?

Naast een minilening kunt u bij Ferratum ook een Pluslening aanvragen. Bij een Pluslening kunt u een hoger bedrag over een langere periode lenen dan bij een minilening. Zo begint de Pluslening bijvoorbeeld bij een bedrag van 1100 euro en loopt deze op tot 2000 euro. Het leentermijn van de Ferratum loopt ove 2, 3 of 4 maanden en u betaald uw lening in 2, 3 of 4 termijnen terug. Zo betaaldt u het eerste deel van uw Pluslening terug na de eerste 31 dagen en het laatste deel na 62, 93 of 124 dagen. Door uw Pluslening vroeger terug te betalen bespaard u ook op de rente van uw lening, als u dus eerder terugbetaald zullen de kosten lager zijn.

   Vraag Nu Aan   

Wanneer een minilening?

Tot uw grote schrik laat u uw smartphone waar u zo gehecht aan bent vallen. Helaas is uw smartphone niet meer te maken. U baalt natuurlijk enorm omdat u de smartphone dagelijks intensief gebruikt. Het vervangen van de smartphone is een uitgave die deze maand helaas niet goed uitkomt. U wilt natuurlijk wel een volwaardige vervanging van uw smartphone. U besluit om een microkrediet bij Ferratum af te sluiten en de volgende dag heeft u al uw nieuwe smartphone besteld. Dat is snel geld lenen middels de betrouwbare service van Ferratum! Een minilening is de ideale oplossing in dit geval, u weet immers dat u met het volgende salaris de minilening kunt aflossen. Vraag nu een minilening aan door op de "Vraag Nu Aan" knop te klikken en het gewenste leenbedrag te selecteren. Vul daarna enkele gegevens in en verstuur de aanvraag. Bij een akkoord is het geld al binnen 24 uur zichtbaar op uw rekening*!

Een minilening kan ook handig van pas komen als u een voorschot nodig heeft op uw salaris. Zo is uw afwasmachine dringend toe aan vervangen. De vuile borden die erin gaan komen er even vuil weer uit. Dat is niet handig. Tijd voor iets nieuws. U ziet toevallig een aanbieding voor een afwasmachine. Het perfecte model, een waardige vervanger. De aanbieding is echter nog maar een paar dagen geldig en u wilt deze kans absoluut niet laten schieten. Er is spijtig genoeg een probleem, we zijn aan het einde van de maand en u ontvangt uw salaris pas volgende week. Tegen de tijd dat u dan betaald bent is de actie afgelopen. Wat nu? De minileningen van Ferratum zijn de oplossing. Als uw aanvraag voor een minilening wordt goedgekeurd dan kunt u deze binnen 24 uur op uw rekening verwachten. U kunt dus de volgende dag al een afwasmachine gaan kopen. U weet immers dat zodra uw salaris gestort is u de minilening van Ferratum probleemloos weer kunt aflossen. Dankzij een minilening van Ferratum komt uw afwas uit de machine alsof u ze gekocht heeft. Doordat u gebruik kon maken van de actie bespaarde u ook nog aardig wat centen!

 

Minilening van Ferratum

Het kan voorkomen dat de kosten iets hoger uitvallen als gepland en u tijdelijk extra geld nodig heeft. Geen zorgen, dit overkomt iedereen wel eens. In deze gevallen is Ferratum hier om u te helpen. U kunt 100200300400500, 600, 700800, 900, of 1000 euro lenen. De looptijd van de minilening varieert tussen 30 en 45 dagen. Ferratum brengt een rentepercentage in rekening over het leenbedrag. Ook verlangen wij naar een garantsteller om minimaal risico te lopen over het uitgeleende bedrag. De garantsteller staat in dit geval garant voor de minilening. De garantsteller kan iemand uit uw omgeving zijn, waarop het leenbedrag verhaald kan worden indien de minilening niet door de aanvrager terugbetaald wordt. 

Klik om de volledige Kredietvoorwaarden van Ferratum te lezen.

   Vraag Nu Aan   

Persoonlijke Garantsteller

Over de minilening van Ferratum betaalt u 10% jaarlijkse rentepercentage. Om zekerheid te hebben dat het uitgeleende bedrag terugbetaald wordt, vragen we om een valide garantsteller. Dit kan iemand uit uw omgeving zijn. We dienen wel de zekerheid te hebben dat de garantsteller de financiële last van de minilening kan dragen en daarom vragen we de volgende documenten te ontvangen van de garantsteller:

  • Een kopie van een geldig identiteitsbewijs
  • Een bankafschrift van de garantsteller (kopie, foto of screenshot). Het bankafschrift mag niet ouder dan 3 maanden zijn.
  • De getekende overeenkomst hoofdelijke aansprakelijkheid.
  • Een loonstrook waar het adres op vermeld staat.

Klik hier om de overeenkomst van hoofdelijke aansprakelijkheid te bekijken.

 

Hoe werkt snel geld lenen bij Ferratum?

Binnen 4 simpele stappen kunt u snel geld lenen bij Ferratum:

Selecteer het gewenste leenbedrag

1. Selecteer het gewenste leenbedrag;

 

Upload uw ID-document

2. Upload uw ID-document;

 

Vul uw gegevens in

3. Vul uw gegevens in;

 

Verifieer uw bankrekening

4. Verifieer uw bankrekening.

 

 

Vragen over een minilening?

Heeft u vragen over een microkrediet? Probeer dan uw antwoord te vinden in ons Help Centrum

Heeft u dringendere vragen over een minilening? Stel deze dan in een Livechat gesprek met een collega van de klantenservice. In een Livechat gesprek staat u in rechtstreekse verbinding met één van onze professionele collega’s van de klantenservice. Uw vragen over een minilening worden meteen beantwoord. De livechat is beschikbaar van maandag tot vrijdag tussen 09:00 en 17:00.

   Vraag Nu Aan   

* Wij zijn afhankelijk van de openings- en verwerkingstijd van de banken. In het weekend zijn banken niet werkzaam waardoor de verwerking langer kan duren.