balk

Minilening van Ferratum

 

Hoeveel wilt u lenen?

Met welke looptijd?

Lening van X een looptijd van X dagen. U ontvangt een factuur voor de lening van X X. Rente: X. Totaal bedrag: X. Rente bedrag €X over X dagen.

 

Minilening

Een minilening is een kleine lening dat meestal binnen 45 dagen afgelost moet worden. Een minilening dient meestal om onverwachte uitgaven te dekken of om de tijd tussen twee salarissen te overbruggen. Ferratum UK Ltd. is onderdeel van de Ferratum Group dat wereldmarktleider is op gebied van het verstrekken van minileningen. Door meer dan 10 jaar ervaring met minileningen weten wij precies wat u nodig heeft in tijden van geldnood. Heeft u geld nodig? Dan is er maar één juist adres, Ferratum!

Bij Ferratum is het mogelijk om een minilening zonder dat er bij BKR een toetsing gedaan wordt aan te vragen, zelfs een minilening zonder loonstrook is mogelijk bij Ferratum. Let wel op, wij doen onze eigen interne kredietcheck. Bij Ferratum willen wij het mogelijk maken dat iedereen in aanmerking voor een minilening komt. Wilt u weten of u in aanmerking voor een minilening komt doe dan snel een aanvraag via onderstaande knop.

 

Heeft Ferratum enkel een minilening?

Naast een minilening kunt u bij Ferratum ook een Pluslening aanvragen. Bij een Pluslening kunt u een hoger bedrag over een langere periode lenen dan bij een minilening. Zo begint de Pluslening van Ferratum bijvoorbeeld bij een bedrag van 600 euro en loopt deze op tot 1500 euro. Het leentermijn van de Ferratum Pluslening loopt over 62 dagen en u betaald uw lening in 2 termijnen terug. Zo betaald u een eerste deel van uw Pluslening terug na de eerste 31 dagen, het tweede deel dat nog openstaat betaald u dan na de laatste 31 dagen terug. Door uw Pluslening vroeger terug te betalen bespaard u ook op de rente van uw lening, als u dus vroeger terugbetaald hoeft u ook minder terug te betalen.

 

vraag nu aan

 

Wanneer een minilening?

Tot uw grote schrik laat u uw smartphone waar u zo gehecht aan bent vallen. Helaas is uw smartphone niet meer te maken. U baalt natuurlijk enorm omdat u de smartphone dagelijks intensief gebruikt. Het vervangen van de smartphone is een uitgave die deze maand helaas niet goed uitkomt. U wilt natuurlijk wel een volwaardige vervanging van uw smartphone. U besluit om een microkrediet bij Ferratum af te sluiten en de volgende dag heeft u al uw nieuwe smartphone besteld. Dat is snel geld lenen middels de betrouwbare service van Ferratum! Een minilening is de ideale oplossing in dit geval, u weet immers dat u met het volgende salaris de minilening kunt aflossen. Vraag nu een minilening aan door op de "Vraag Nu Aan" knop te drukken en het gewenste leenbedrag en de looptijd te selecteren. Vul daarna enkele gegevens in en verstuur de aanvraag. Bij een akkoord is het geld al binnen 24 uur zichtbaar op uw rekening*!

 

Een minilening kan ook handig van pas komen als u een voorschot nodig heeft op uw salaris. Zo is uw afwasmachine dringend toe aan vervangen. De vuile borden die erin gaan komen er even vuil weer uit. Dat is niet handig. Tijd voor iets nieuws. U ziet toevallig een aanbieding voor een afwasmachine. Het perfecte model, een waardige vervanger. De aanbieding is echter nog maar een paar dagen geldig en u wilt deze kans absoluut niet laten schieten. Er is spijtig genoeg een probleem, we zijn aan het einde van de maand en u ontvangt uw salaris pas volgende week. Tegen de tijd dat u dan betaald bent is de actie afgelopen. Wat nu? De minileningen van Ferratum zijn de oplossing. Als uw aanvraag voor een minilening wordt goedgekeurd dan kunt u deze binnen 24 uur op uw rekening verwachten. U kunt dus de volgende dag al een afwasmachine gaan kopen. U weet immers dat zodra uw salaris gestort is u de minilening van Ferratum probleemloos weer kunt aflossen. Dankzij een minilening van Ferratum komt uw afwas uit de machine alsof u ze gekocht heeft. Doordat u gebruik kon maken van de actie bespaarde u ook nog aardig wat centen!

 

Minilening van Ferratum

Het kan voorkomen dat de kosten iets hoger uitvallen als gepland en u tijdelijk extra geld nodig heeft. Geen zorgen, dit overkomt iedereen wel eens. In deze gevallen is Ferratum hier om u te helpen. U kunt 100 euro lenen200 euro lenen300 euro lenen400 euro lenen500 euro lenen, 600 euro lenen, 700 euro lenen800 euro lenen, 900 euro lenen, 1000 euro lenen. De looptijd van de minilening varieert tussen 30 en 45 dagen. Ferratum brengt een rentepercentage in rekening over het leenbedrag. Wanneer u het gewenste bedrag en looptijd van uw minilening heeft geselecteerd is de volgende stap om een garantsteller te kiezen. Wij verlangen een garantsteller om minimaal risico te lopen over het uitgeleende bedrag. De garantsteller staan in dit geval garant voor de minilening. De garantsteller kan iemand uit uw omgeving zijn, waarop het leenbedrag verhaald kan worden indien de minilening niet door de aanvrager terugbetaald wordt. Naast een garantsteller uit uw omgeving kunt u ook voor een externe garantsteller kiezen. 

Klik om de volledige Kredietvoorwaarden van Ferratum te lezen.

 

vraag nu aan

 

Externe Garantsteller

Geen persoonlijke garantsteller tot uw beschikking? Geen probleem! Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de dienstverlening aanboden door de externe garantsteller. Aan een externe garantie zijn kosten verbonden.

Klik hier voor meer informatie over de externe garantsteller, algemene voorwaarden en de bijbehorende kosten.

 

Persoonlijke garantsteller

Over de minilening van Ferratum betaalt u 13.99% jaarlijkse rentepercentage. Om zekerheid te hebben dat het uitgeleende bedrag terugbetaald wordt, vragen we om een valide garantsteller. Dit kan iemand uit uw omgeving zijn. We dienen wel de zekerheid te hebben dat de garantsteller de financiële last van de minilening kan dragen en daarom vragen we de volgende documenten te ontvangen van de garantsteller:

  • Een kopie van een geldig Nederlands identiteitsbewijs
  • Een bankafschrift van de garantsteller (kopie, foto of screenshot). Het bankafschrift mag niet ouder dan 3 maanden zijn.
  • De getekende overeenkomst hoofdelijke aansprakelijkheid.

Klik hier om de overeenkomst van hoofdelijke aansprakelijkheid te bekijken.

 

Hoe een minilening afsluiten bij Ferratum?

Een minilening bij Ferratum vraagt u geheel online aan. Wij maken geen gebruik van papier of post. Kiezen voor een minilening of online lening van Ferratum is hierdoor ook kiezen voor het milieu. Zodra wij uw aanvraag voor een minilening hebben mogen ontvangen gaat onze klantenservice team hier zo spoedig mogelijk mee aan de slag. Eens zij deze dan hebben goedgekeurd kunt u uw lening binnen 24 uur op uw rekening verwachten. Wilt u een minilening afsluiten bij Ferratum duurt niet langer dan 7 minuten. Wilt u het zelf ervaren? Druk dan op onderstaande vraag nu aan knop. Zelfs met 5% batterij op uw telefoon kunt u een minilening afsluiten bij Ferratum. Om een minilening hoeft u slechts 6 eenvoudige stappen te doorlopen. Druk hiervoor eerst op de "Vraag Nu Aan" knop en volg daarna de volgende stappen:

  1. Kies uw leentermijn en leenbedrag
  2. Upload een geldig Nederlands ID-document, rijbewijs of paspoort
  3. Vul uw gegevens in
  4. Kies uw garantsteller (GFGM of een Persoonlijke Garantsteller)
  5. Voer de rekeningverificatie uit via Trustly
  6. Verstuur de aanvraag

 

vraag nu aan

 

Vragen over een minilening?

Heeft u vragen over een microkrediet? Dan kunt u deze eenvoudig stellen via onze contactpagina. Stel uw vraag en verzend deze. Uw vraag komt automatisch terecht bij ons klantenservice team. Zij proberen uw vraag tijdens werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.

Heeft u dringendere vragen over een minilening? Stel deze dan in een Livechat gesprek met een collega van de klantenservice. In een Livechat gesprek staat u in rechtstreekse verbinding met één van onze professionele collega’s van de klantenservice. Uw vragen over een minilening worden meteen beantwoord.De livechat is beschikbaar van maandag tot vrijdag tussen 09:00 en 17:00.

 

U kunt nu snel een minilening aanvragen door op de onderstaande knop te drukken.

vraag nu aan

 
* Wij zijn afhankelijk van de openings- en verwerkingstijd van de banken. In het weekend zijn banken niet werkzaam waardoor de verwerking langer kan duren.