balk

Wat is een Pluslening?

 

Pluslening van Ferratum

Geen gedoe, zo geregeld!

 

Het kan wel eens voorkomen dat u een onverwachte uitgave krijgt en u dat geld net te kort komt. Hier kan een Pluslening een oplossing voor u bieden. De Pluslening is het tweede product dat Ferratum aanbiedt, naast onze Minilening dat een succes is gebleken voor diegenen die nou net dat beetje meer nodig hebben. Stelt u zich eens voor, uw auto gaat kapot en u kunt niet zonder of wellicht heeft uw salaris vertraging en u dient de huur nog te voldoen? De pluslening van Ferratum biedt u hierbij de ideale oplossing om uw nieuwe auto te kunnen financieren of uw huur te betalen.

 

Hoeveel wilt u lenen?

Lening van X met een looptijd van X. U ontvangt een factuur voor de lening van X bestaande uit X. X Rente: X. Rente bedrag €X over X. Totaal bedrag: X. 

Let op: Persoonlijke Garantstellingsdocumenten moeten binnen 5 dagen na uitbetaling worden toegestuurd en goedgekeurd. Zo niet, dan kunnen er aanvullende bedragen van toepassing zijn volgens de leenovereenkomst. Klik hier voor meer informatie.

 

Wat is de Pluslening?

De Pluslening is het tweede product dat Ferratum aanbiedt, ter aanvulling van de Minilening die al jarenlang een populair product is en blijft onder de Nederlandse bevolking. Voor degenen die eigenlijk een groter bedrag wilden lenen dan 1000 euro, hebben wij de Pluslening geïntroduceerd. Hieronder staat voor uw gemak uitgestippeld wat de Pluslening u precies kan aanbieden.

  • Grote bedragen: Een Pluslening is beschikbaar voor 1100 euro tot 2500 euro.
  • In termijnen afbetalen, elk termijn verloopt na 31 dagen.
  • Terugbetalen? Log in op uw Mijn Ferratum account en voer de betaling uit via iDeal!
  • Mocht u eerder willen terug betalen, dan gaat dat snel en gemakkelijk via uw Mijn Ferratum.

   Vraag Nu Aan   

Hoe werkt snel geld lenen bij Ferratum?

Binnen 4 simpele stappen kunt u snel geld lenen bij Ferratum:

Selecteer het gewenste leenbedrag

1. Selecteer het gewenste leenbedrag

 

Upload uw ID-document

2. Upload uw ID-document

 

Vul uw gegevens in

3. Vul uw gegevens in

 

Verifieer uw bankrekening

4. Verifieer uw bankrekening

 

 

Wat is het verschil tussen een Pluslening en een Minilening?

Dat u bij een Pluslening hogere bedragen kunt lenen, daar bent u al van op de hoogte. Een Minilening is een kleinere lening over een korter leentermijn. Moet u snel een klein bedrag lenen? Dan is de Minilening bijvoorbeeld ideaal. Is het nog niet helemaal duidelijk? Hier vindt u een duidelijk verschil tussen de Pluslening en de Minilening.

 

En hoe werkt het terugbetalen van de Pluslening dan precies?

Dit kan door in te loggen op uw Mijn Ferratum account. U ontvangt automatisch toegang tot een Mijn Ferratum account zodra uw eerste lening uitbetaald is. Bij het inloggen dient u uw telefoonnummer en geboortedatum in te vullen om uw pincode per sms te ontvangen. Nadat u bent ingelogd op uw Mijn Ferratum, krijgt u oranje betaalknoppen te zien. Deze zijn om uw huidige termijn of om het gehele bedrag terug te betalen.

 

Hoe moeten de bedragen in termijnen betaald worden?

Over alle leningen van Ferratum staat er een Jaarlijks Kosten Percentage (JKP) van maximaal 10%. Dat betekent dat u bij een Pluslening van 1100 euro met een looptijd van 2 maanden (62 dagen)  totaal 1109,61 euro terugbetaald.

  • Bij de vervaldatum van het eerste termijn – dus na 31 dagen -  betaalt u 554,81 euro

  • Bij de vervaldatum van het tweede termijn – dus na 62 dagen – betaalt u een bedrag van 554,80 euro

Behalve het terugbetalen van uw Pluslening, kunt u ook in uw Mijn Ferratum-account zien hoe het er voorstaat met uw lening of uw leengeschiedenis bij Ferratum inzien.

 

   Vraag Nu Aan   

Meer informatie nodig?

Wij hebben een uitgebreid Help Centrum, waar u altijd terecht kan mocht u nog vragen hebben over wat de Pluslening u kan bieden. Hier staan alle veelgestelde vragen in vermeld.

Hier een top 4 met meest gestelde vragen voor u:

Een Pluslening kan op de korte termijn enorm helpvol zijn, echter is op de lange termijn de spaarpot altijd de beste keuze. Lees hier de blog van onze collega Michiel, die hier uitlegt hoe u ook kunt leren spenderen.

 

   Vraag Nu Aan