balk

Pluslening of een Minilening? Aan u de keus.

Verscheidene problemen, vereisen verscheidene situaties. Zoals een Minilening bij Ferratum. U kunt in acute geldnood terecht komen door een enorm dure uitgave, u heeft direct geld nodig om de rest van de maand de eindjes aan elkaar kunnen knopen, u heeft een kleine lening nodig om een nooduitgave te doen van een aantal honderd euro, noem het maar op.

In beide gevallen kunt u terecht bij Ferratum. Wij kunnen u naar keuze, een Minilening of Pluslening aanbieden. Het maakt niet uit in welke financiële situatie u zit, bij Ferratum is er een product naar een ieders keuze. Op deze pagina leest u verder welke het beste bij u past, hoe u deze kunt aanvragen en waar u in aanmerking voor komt!

De Producten van Ferratum

Wat wij u bieden:

Minilening of Pluslening: Wij bij Ferratum zijn servicegericht. Er zijn dus een aantal pijlers waar wij ons op richten, die voor beide services hetzelfde zijn. Dit is wat wij u te allen tijden proberen te bieden:

 • Een gemakkelijk aanvraag proces.
 • Snel geld op uw bank. Wij streven ernaar uw aanvraag zo spoedig mogelijk af te ronden.
 • Het jaarlijks kosten percentage is 13.99%. Dat betekent dus, dat u bij een Minilening van 100 euro over 30 dagen, 1.15 betaalt, en bij een Pluslening van 1000 euro over 62 dagen, een bedrag van 16.43 euro betaalt.
 • Voor uw gemak: u kunt een persoonlijke garantsteller kiezen die voor uw lening instaat. Mocht u geen persoonlijke garantsteller hebben? Geen zorgen. U kunt ook gebruik maken van de dienstverlening van GFGM.
 • Terugbetalen? Dat gaat net zo gemakkelijk. U krijgt bij een lening toegang tot uw Mijn Ferratum account. Hier kunt u binnen enkele minuten eenvoudig terugbetalen via iDeal!

Vraag nu een Pluslening of Minilening aan

Minilening.

De Ferratum Minilening

De oude, vertrouwde Minilening! Ferratum is sinds 2007 al specialist op het gebied van korte termijn kredieten en is sindsdien een vaste waarde geweest betreffende opties voor snel geld lenen. Al jarenlang de aanbieder van minileningen in Nederland! Een aantal van de voordelen voor het afsluiten van een Minilening.

Voordelen van een Minilening.

 

 • Kleine bedragen.
 • U kunt een Minilening binnen één termijn terugbetalen.
 • De nummer één aanbieder in Nederland van deze service.
 • Beschikbaar voor 15,30 en 45 dagen.

Er zijn ook wel een aantal nadelen aan de Minilening, ten opzichte van de Pluslening.

 

 • Het maximale bedrag is 800 euro.
 • U kunt alleen kiezen voor een termijn van 15,30 en 45 dagen.
 • U dient het leenbedrag in een keer te voldoen.

Vraag nu een Pluslening of Minilening aan

De Pluslening.

De Ferratum Pluslening

Met de Pluslening bieden wij onze klanten de kans om een groter bedrag te kunnen lenen, mocht u krap bij kas zitten. De voordelen zijn hieronder voor u uitgestippeld:

 

 • U kunt  bedragen van 600 euro tot 1500 euro lenen met onze Pluslening.
 • Splitsing van de termijnen maakt het voordeliger .
  • Termijn een vervalt na 31 dagen. U betaalt dan  het eerste gedeelte.
  • Termijn twee eindigt na 62 dagen. U betaalt dan het resterende bedrag
  • Bij een bedrag van 1000 euro lenen zal u een bedrag van 444.97 euro moeten betalen na de eerste termijn
  • U betaalt 571.46 na de tweede termijn.
  • In totaal komt dat uit op 1016.43 euro!
 • Liever in een keer het bedrag terug betalen? Dat is ook mogelijk bij de Pluslening! U kunt vroeger betalen door simpelweg op uw Mijn Ferratum in te loggen en het gehele bedrag direct terug te betalen via iDeal.

Vraag nu een Pluslening of een Minilening aan

Let op! Het bedrag waar u in aanmerking voor komt is ook afhankelijk van uw ‘scoring’ en kredietwaardigheid . Wij maken gebruik van een automatisch scoring-systeem die het leenbedrag bepaalt aan de hand van de informatie die u opgeeft.

Oke, keuze gemaakt, hoe vraag ik deze aan?

Gelukkig is het aanvraag proces voor beide leningen identiek. De aanvraagprocedure voor een lening bij Ferratum gaat, zoals beloofd,lekker simpel.

 1. Selecteer de hoogte van uw leenbedrag en uw gewenste termijn;
 2. Upload uw ID-document;
 3. Vul enkele gegevens in;
 4. Kies de garantsteller waarvan u gebruik wilt maken; Persoonlijke garantsteller of ‘GFGM’
 5. Lees de voorwaarden en de overeenkomst. Indien u akkoord gaat, zet uw handtekening en verstuur uw aanvraag.
 6. Voer uw rekeningverificatie uit via iDeal.

Vraag nu een Pluslening of Minilening aan

Wat is het verschil tussen Garantstellers?

Om zekerheid te hebben dat de snelle minilening terugbetaald wordt, vragen we om een valide garantsteller. Dit kan iemand uit uw omgeving zijn. We dienen wel de zekerheid te hebben dat de garantsteller de financiële last van de snelle minilening kan dragen en daarom vragen we de volgende documenten te ontvangen van de garantsteller:

 • Een kopie van een geldig Nederlands identiteitsbewijs
 • Een bankafschrift van de garantsteller (kopie, foto of screenshot). Het bankafschrift mag niet ouder dan 3 maanden zijn.
 • De getekende overeenkomst hoofdelijke aansprakelijkheid.

Mocht u geen persoonlijke garantsteller hebben voor de snelle minilening of pluslening? Geen zorgen, u kunt ook gebruik maken van de diensten van de externe garantsteller. Indien u gebruik maakt van de externe garantsteller bij uw minilening of pluslening, dan wordt er wel een prijs door deze externe garantsteller berekend.

Klik hier voor meer informatie over de externe garantsteller, algemene voorwaarden en de bijbehorende kosten.

 

Keuze nog niet gemaakt? Geen probleem.

U kunt ten alle tijden terecht op de FAQ, waarbij de veelgestelde vragen voor u uitgestippeld staan. Hier een top 5 met meest gestelde vragen voor u:

Lees meer hier.

 

 Alternatief kunt u ook terecht op de informatie pagina voor de pluslening.

Vraag nu een PLuslening of minilening aan