balk
Ga Terug

Werken, werken en nog eens werken. Voor velen is dat de weg naar rijkdom. Een enkeling wint de loterij. Maar er is een makkelijkere manier om miljonair te worden. Wij zetten verschillende opties voor je op een rij  waarvoor  je alleen op het vliegtuig hoeft te stappen. Hoeveel euro’s heb je nodig? En hoe lang het duurt voor je jezelf miljonair mag noemen? Check onze ‘Time-To-Millionaire’ om te zien hoe snel je jouw miljonairsambities kan realiseren.
 

Poen in Paraguay

Zes nullen op je bankrekening maakt je miljonair. Een snelle manier om deze titel te verdienen is door een vlucht naar Paraguay te boeken. Daar ben je namelijk al miljonair met 200 euro op zak! Reken je je euro’s om naar Paraguayaanse Guarani (PYG), dan heb je al ₲1.240.740.
 

Paraguayaanse Guarani
Time-To-Millionaire: ± 18 uur

 

Luizenleven in Laos

Even naar de pinautomaat om een miljoen uit de muur te trekken? Het kan. Want pin je omgerekend 116 euro, dan heb je al 1.052.683 Laotian KIP (LAK). Dus eigenlijk kan je jezelf al met precies 113,92 euro miljonair noemen in Laos.

 

Loation KIP
Time-To-Millionaire: ± 17 uur
 

Cashen in Cambodja

Cambodja is ook een goede optie voor miljonairs in de dop: 235 euro is omgerekend ruim 1 miljoen Cambodjaanse Riel (KHR). Goed om te weten: een vlucht naar Cambodja is wel iets goedkoper dan een vlucht naar Paraguay. Want hé, om miljonair te blijven moet je ook op de kleintjes letten!

Cambodjaanse Riel
Time-To-Millionaire: ± 16 uur

 

Geld in Guinea

Heb je honderd euro op je rekening staan? En nog wat losse euro’s in je portemonnee? Voor iets meer dan honderd euro ben jij namelijk al miljonair in Guinea! Met zo’n tien uur vliegen heb je dat best snel voor elkaar, toch?

Guinean Franc
Time-To-Millionaire: ± 10 uur

 

Innen in Iran

Neem 30 euro mee naar Iran, wissel het om naar Rials en voila: je bent een miljonair. Het biljet met het hoogste bedrag is er een van 100.000 Rials. Dat klinkt als een hele hoop. Maar vergis je niet: dat is nog niet eens 3 euro waard. Van ons rijtje is daarom Iran het goedkoopste land om je snel miljonair te kunnen noemen. Bovendien heb je naar deze bestemming de kortste reistijd. Een inkoppertje!

 

Iraanse Rial

Time-To-Millionaire: ± 6 uur

 Beoordeel ons! Beoordeel deze chat zodat wij onze service kunnen verbeteren. +