balk
Ga Terug

 

Vul de Zomer Budget Barometer in en win!

De zomer is weer in de aantocht en daarom is de jaarlijkse Zomer Budget Barometer weer van start gegaan! In samenwerking met Budget Barometer kunt u ook deel uit maken van één van de grootste consumenten barometers van Europa. Meer dan 16.000 huishoudens hebben tijdens de winter deelgenomen aan “De Winter Budget Barometer”. De Zomer Budget Barometer zal de trends van huishoudens op gebied van het consumentengedrag tijdens de zomer in 20 landen in Europa meten.

De enquête zal slechts 5 minuten van uw tijd in beslag nemen en na het invullen van de enquête maakt u automatisch kans op één van de tien Bol.com cadeaubonnen t.w.v. €100! U kunt de Zomer Budget Barometer t/m 7 juni 2016 invullen. Wacht daarom niet langer en vul de enquête in via de onderstaande “Start de enquête” knop. Voordat u het weet bent u de winnaar van één van de Bol.com cadeaubonnen!​ 

 

Start de enquete

U kunt de spelvoorwaarden hier lezen

 

Wat kan ik winnen?

Wanneer u de enquête volledig heeft ingevuld maakt u automatisch kans op één van de tien Bol.com cadeaubonnen t.w.v. €100! Iedereen kan één keer deelnemen en alleen oprecht ingevulde enquêtes zullen worden meegenomen in de prijsstrekking. U kunt de Zomer Budget Barometer t/m 7 juni 2016 invullen.

 

Wat is een barometer?

Middels een barometer wordt er in dit geval gemeten welke trends er zichtbaar zijn op gebied van consumentengedrag tijdens de zomer. Door een korte enquête in te vullen wordt er een duidelijk beeld geschetst over hoe consumenten zich zullen gedragen tijdens de komende zomerperiode. Als dank voor het invullen van de enquête maakt u kans op een Bol.com cadeaubon t.w.v. €100! Alle antwoorden zullen anoniem verwerkt worden.

 

Start de enquete

U kunt de spelvoorwaarden hier lezen

 

Budget Barometer

Budget Barometer organiseert ieder jaar tijdens de zomer en de winter een consumentenenquête om het consumentengedrag tijdens deze seizoenen te meten. Like de Facebook-pagina van Budget Barometer om op de hoogte te blijven van alle enquêtes en prijzen die gewonnen kunnen worden. Daarnaast krijgt u regelmatige leuke feitjes en weetjes over consumentengedrag te zien. Voor meer informatie over Budget Barometer kun u hier terecht.

 

Start de enquete

U kunt de spelvoorwaarden hier lezen

 Beoordeel ons! Beoordeel deze chat zodat wij onze service kunnen verbeteren. +