balk

Microlening van Ferratum | Vraag nu aan.

Geldnood, elke cent dubbel en dwars omdraaien, krap bij kas – u noemt het maar op. Het kan lastig zijn, in zulke situaties terecht komen en geen ruimte hebben financieel gezien om een nood- uitgave te doen. We kennen het echter allemaal. Gelukkig heeft Ferratum hiervoor een oplossing gevonden, de microlening. Een microlening kan verlichting brengen mocht u in geldnood zitten en u heeft een voorschot nodig tot de volgende salaris datum. Een andere mogelijkheid:  u kunt een microlening gebruiken om een aankoop te doen die maar tijdelijk beschikbaar is tegen een bepaalde prijs. Er zijn verscheidene redenen om een microlening aan te vragen. Twijfel niet langer, bij Ferratum kunt u nu een online lening afsluiten.  

Wanneer een microlening afsluiten? 

Zoals beschreven, een microlening afsluiten kan in een hele hoop gevallen zeer handing uitkomen. Een voorbeeld waarom een microlening handig uit zou kunnen komen:  U vergeet uw laptop op de trein. Niet handig, maar dat het kan gebeuren is zeker. Helaas bent u niet verzekerd, en u zult deze laptop ook niet meer terug vinden. Een microlening kan van pas komen om een nieuwe laptop te kunnen kopen, zonder in uw budget te duiken.  

Een ander verhaal is de bekende smartphone die valt en breekt. De iPhone, de Xperia, de Galaxy, noem ze maar op, het glas en touch screen kan wel eens kapotgaan. Reparatie van een nieuwe smartphone kost circa 200 euro. Dit is natuurlijk een niet te missen bedrag voor de gemiddelde Nederlander. Gelukkig kan onze microlening een goede optie voor u zijn. Binnen een aantal dagen kunt u zo weer uw telefoon laten repareren, en voelt deze als gloednieuw.  

Vorig jaar hebben wij onze klanten gevraagd waarom zij een microlening nodig hadden in onze nieuwsbrief. Wij kregen toendertijd een verhaal binnen van een aantal klanten, wiens naam wij helaas niet mogen uitgeven. Hier is er een 

 
Mijn man werd onverwachs, na 34 jaar, werkloos. Dit was even hard schrikken en we moesten een WW uitkering aanvragen. Alles ging rustig zijn gang maar met de sollicitatie plicht moest dat alles electronisch op een website van de overheid. 
Toen kwam er een dag dat mijn man, die dat niet allemaal goed snapte (hij is tenslotte al 62 jaar) het niet goed had ingevuld. Wij kregen bericht dat wij de volgende maand 25% minder inkomen kregen. Als boete. Wij wisten niet hoe wij nog de vaste lasten gingen betalen en toen vond ik de microlening van Ferratum! Geweldig dat mijn microlening snel goedgekeurd was en wij konden weer ademen voor deze maand! 

Een andere klant had het volgende te zeggen: 

 

Ferratum heeft mij geholpen toen mijn hondje erg ziek was en ik niet genoeg geld had voor de dierenarts. Mijn hondje had een bacterie opgelopen op het uitlaat veldje, de onderzoeken en de behandeling liepen aardig in de kosten. Als ik de behandeling niet kon betalen was mijn hondje bijna zeker ten dode opgeschreven. Gelukkig kon ik het bedrag dat ik tekort kwam onder een microlening bij Ferratum lenen, ook de maand erna heeft dit mij geholpen.Ook mijn hondje die nu weer vrolijk rondhuppelt, is Ferratum dankbaar. 

  

Waarom bij Ferratum een microlening, en niet bij mijn bank?  

Het is zeker mogelijk om een microlening bij de bank aan te vragen, echter, de tijd die er overheen gaat om een microlening aan te vragen kan erg lang zijn. Hoe het bij de meeste banken loopt is dat het een week duurt voordat u een afspraak kan krijgen met een adviseur, en voordat u het weet is er nog een week voorbij gevlogen voordat u te horen krijgt hoe het met uw microlening ervoor staat. Vergelijk dat eens met Ferratum.  Wij streven ernaar om u zo spoedig mogelijk antwoord te geven over een mogelijke goedkeuring van de microlening bij Ferratum. Binnen de 24 uur daarna streven wij ernaar om de microlening op uw rekening uit te betalen. Snel en simpel, zoals beloofd!  

Hoe simpel is het aanvragen van de Microlening dan?

Goede vraag. Erg simpel. Een microlening aanvragen gaat allemaal online, en doordat wij een mobiele website hebben die geoptimiseerd is voor tablets en smartphones kunt u vanaf werkelijk elke locatie een aanvraag doen voor een microlening. U kunt de aanvraag voor een microlening in de volgende 5 stappen doen:  

  1. Kies uw leenbedrag en leentermijn 

  2. Upload uw ID-bewijs of paspoort 

  3. Vul uw enkele gegevens in 

  4. Voer de IBAN verificatie uit

  5. Verzend uw aanvraag voor een minilening

Na deze stappen te hebben doorlopen, zal de aanvraag voor een microlening aankomen bij onze klantenservice afdeling. Zij proberen zo spoedig mogelijk uw aanvraag voor een microlening af te handelen, na goedkeuring kunt u deze binnen 24 uur op uw rekening verwachten. 

En hoe betaal ik deze microlening dan weer terug? 

Gelukkig kunt u met ons betaalsysteem net zo snel een microlening terugbetalen. Nadat uw direct online geld lening aan u is uitbetaald, kunt u inloggen op uw mijn Ferratum account.  Inloggen kunt u doen door op de mijn Ferratum knop te klikken op de website. Vervolgens, geeft u uw telefoonnummer en geboortedatum op. Druk op de oranje verstuurknop om uw pincode te ontvangen, en u zult deze krijgen via sms. Deze pincode is 10 minuten geldig. Wanneer u op uw Mijn Ferratum account terecht komt kunt u met de oranje betaalknop uw flitslening direct weer terugbetalen. 

Weer nu geld nodig? Absoluut geen probleem. U kunt weer opnieuw een aanvraag indien via uw Mijn Ferratum account.  

Ik heb nog vragen over een microlening!  

U heeft een microlening nodig, maar nog brandende vragen ? U kunt het formulier op de contact pagina invullen, en onze klantenservice streedt ernaar om u binnen 24 uur te beantwoorden. Bezig met een aanvraag voor de microlening? Onze klantendienst kan u helpen via de livechat op de website, die maandag tot vrijdag geopend is vanaf 09 uur in de ochtend, tot 17 uur in de namiddag