balk

Een minilening aanvragen bij Ferratum

 

Een minilening aanvragen bij Ferratum

Geen gedoe, zo geregeld!

 

Zo nu en dan kan het voorkomen dat u een "financiële steun in de rug" nodig heeft. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren bij onverwachte kosten. Deze kosten komen nooit gewenst en zijn over het algemeen relatief hoge uitgaven. Een lening aanvragen bij Ferratum kan uitkomst bieden. U kunt bij Ferratum een lening aanvragen ter hoogte van 100 euro, 200 euro, 300 euro, 400 euro, 500 euro, 600 euro, 700 euro, 800 euro, 900 euro of 1000 euro. Een lening aanvragen is erg simpel en al meer dan 2 miljoen tevreden klanten wereldwijd zijn u al voor gegaan. Hierdoor weten wij precies wat u als klant nodig heeft.

 

Hoeveel wilt u lenen?

Lening van X met een looptijd van X. U ontvangt een factuur voor de lening van X bestaande uit X. X Rente: X. Rente bedrag €X over X. Totaal bedrag: X. 

Let op: Persoonlijke Garantstellingsdocumenten moeten binnen 5 dagen na uitbetaling worden toegestuurd en goedgekeurd. Zo niet, dan kunnen er aanvullende bedragen van toepassing zijn volgens de leenovereenkomst. Klik hier voor meer informatie.

 

Hoe werkt snel geld lenen bij Ferratum?

Binnen 4 simpele stappen kunt u snel geld lenen bij Ferratum:

Selecteer het gewenste leenbedrag

1. Selecteer het gewenste leenbedrag

 

Upload uw ID-document

2. Upload uw ID-document

 

Vul uw gegevens in

3. Vul uw gegevens in

 

Verifieer uw bankrekening

4. Verifieer uw bankrekening

 

 

Terugkerende minilening aanvragen

Wanneer u in het verleden als eens bij ons een lening heeft afgesloten is het mogelijk om nog sneller een nieuwe lening aan te vragen. Voor u als terugkerende klant zijn er de volgende stappen wanneer u een lening wilt aanvragen:

  1. Log in met de pincode die u heeft aangevraagd (via de "Log in" knop rechtsboven op de website)
  2. Selecteer uw gewenste bedrag
  3. U aanvraag is succesvol voltooid zodra u op de knop “Aanvraag versturen” klikt

   Vraag Nu Aan   

Zo kunt u als bestaande klant nog sneller een lening aanvragen. Na het doen van een krediet- en identiteitscontrole zullen wij u het geld overmaken.

 

Waarom een minilening aanvragen bij Ferratum?

Een lening aanvragen doet u meestal in financieel moeilijke tijden. In deze periode bent u vaak kwetsbaar en heeft u behoefte aan houvast. Deze houvast kunnen wij u bij Ferratum aanbieden, wij zijn hier om u te helpen. Een lening aanvragen gaat zeer simpel, snel en betrouwbaar. Door meer dan 10 jaar ervaring in 23 landen hebben wij zeer waardevolle ervaring opgedaan die ten goede van u zal komen. U kunt een lening aanvragen die geheel bij uw wensen aansluit. Een lening aanvragen bij Ferratum is zeer snel, eenvoudig en betrouwbaar. Bij een akkoord heeft u uw geld al binnen 24 uur op uw rekening (wij zijn afhankelijk van de openings- en verwerkingstijd van de banken. In het weekend zijn banken niet werkzaam waardoor de verwerking langer kan duren).

   Vraag Nu Aan