balk

Minilening afsluiten bij Ferratum

 

Wilt u snel geld lenen en heeft u direct geld nodig? Dan kunt u een minilening afsluiten bij Ferratum. Een minilening afsluiten bij Ferratum is een enorm eenvoudig process dat niet langer dan 7 minuten van uw tijd in beslag zal nemen. U kunt een minilening afsluiten zonder dat er een BKR-toetsing gebeurd, Let op, Ferratum doen wel een interne kredietcheck met ons eigen scoringssyteem. Een minilening afsluiten wordt dus niet geregistreerd bij het BKR. Een minilening afsluiten bij Ferratum is ideaal wanneer u krap bij kas zit en geld moet lenen.  Of het nu om een voorschot gaat of een onverwachte uitgavepost, een minilening afsluiten bij Ferratum is de oplossing.

 

Hoe een minilening afsluiten

Zoals eerder gezegd is een minilening afsluiten een heel eenvoudig proces dat u binnen 7 minuten kunt afronden. De online lening aanvragen doet u eenvoudig via uw telefoon, laptop, computer of tablet. U hoeft geen afspraken te maken om een minilening bij Ferratum af te sluiten. Een minilening afsluiten kunt doen waar u wilt, wanneer u wilt. Het enige wat u hoeft te doen is uw telefoon uit uw broekzak te halen en de aanvraag te doen, eenvoudig! Niet alleen een minilening afsluiten gebeurd volledig online, ook alle communicatie nadien gebeurd online. Wij communiceren met onze klanten via email, dit is een milieubewuste keuze. Zo worden bijvoorbeeld de facturen per email gestuurd en niet via de post. Een minilening afsluiten is 5 eenvoudige stappen:

  1. Kies uw leentermijn en leenbedrag;
  2. Upload uw ID-bewijs of paspoort;
  3. Vul enkele gegevens in;
  4. Voer de rekeningverificatie uit;
  5. Verstuur de aanvraag.

 

Vraag nu aan

 

Na het verzenden van uw aanvraag komt deze in ons systeem terecht, zodra die daar is binnen gekomen gaat onze klantenservice er zo spoedig mogelijk mee aan de slag. Zij verwerken de aanvraag en keuren deze vervolgens, als alles in orde is, goed. Wanneer uw aanvraag is goedgekeurd door een collega van de klantenservice ontvangt u uw aanvraag binnen 24 uur op uw rekening. Inderdaad u 24 uur na de goedkeuring van uw aanvraag ontvangt u uw lening op uw rekening. Zo snel kunt u een minilening afsluiten bij Ferratum.

 

Waarom een minilening afsluiten bij Ferratum

Een minilening afsluiten kunt u om verschillende redenen doen. Zo komt u bijvoorbeeld plots zonder geld te zitten. U heeft dringend een voorschot op uw salaris nodig. Want zonder geld kunt u geen boodschappen kopen. Zonder boodschappen kunt u dus niet overleven. Een minilening afsluiten bij ferratum is dan uw beste en snelste oplossing. U ontvangt deze binnen 24 uur, na goedkeuring, op uw rekening en u kunt weer verder met uw leven. Dankzij de minilening van Ferratum heeft u uw leven kunnen verder zetten alsof er nooit iets aan de hand was. De volgende maand als u dan uw salaris gestort krijgt kunt u deze minilening zonder enige problemen dan ook terugbetalen. Een minilening afsluiten bij Ferratum heeft u snel weer uit de nood geholpen.

 

Het is een mooie dinsdagochtend, de zon schijnt en de vogeltjes zingen. U staat op in de ochtend, merkt wat een prachtige dag het vandaag is en u bent klaar om de dag te beginnen. Na een hemelse douche en een stevig ontbijt stapt u de deur uit, klaar om naar het werk te vertrekken. U bent onderweg en plots reageerd uw wagen niet meer als u de gaspedaal in duwt. U draait de sleutel uit en aan, niets enkel wat gesputter. U belandt van de hemel in de hel. U belt de deppanage dienst, na enkele uren wachten zijn ze eindelijk daar om u verder te helpen. Die meeting van 11 uur zult ook niet meer halen. De monteur sleutelt ter plekke wat aan uw auto. Tevergeefs, uw auto moet mee naar de garage voor een diepgaand onderzoek. Enkele dagen later krijgt u telefoon. De garagist meldt u het goede nieuws. U auto werkt weer en u kunt hem komen ophalen, de factuur ligt u daar ook op te wachten. De sleutels van de auto en de factuur worden door de garagist overhandigt. U valt bijna achtover wanneer u de factuur opent. U heeft wel wat geld op uw rekening staan maar deze factuur is toch nog net buiten het budget dat u voorhanden heeft. U kunt gelukkig een minilening afsluiten bij Ferratum. Deze zal groot genoeg zijn om deze onverwachte hoge kost te overbruggen. Zo kunt u zonder problemen de factuur aan u monteur betalen. De volgende maand betaald  u dan zonder problemen uw openstaande lening terug. Dankzij het microkrediet van Ferratum zullen u en uw auto nog vele mooie momenten samen hebben.

 

Vraag nu aan

 

Een minilening afsluiten, maar hoe terugbetalen?

Een minilening terugbetalen is een even eenvoudig als een minilening afsluiten. Het terugbetalen van een minilening gebeurt bij Ferratum via iDeal. U zult in uw factuur een betaallink krijgen. Dit is een iDeal betaallink die u automatisch doorverbind naar de betaalpagina. Het enige wat u nog hoeft te doen is in te loggen via uw mobiel bankieren en de betaling uit te voeren.

Nadat het afsluiten van uw eerste minilening krijgt u een persoonlijk account bij Ferratum. Dit is ‘’Mijn Ferratum’’. In mijn Ferratum kunt u ook eenvoudig uw openstaande lening terugbetalen. Dit kunt u doen door op de oranje betaalknop te drukken. Vervolgens kiest u uw bank waarmee u de betaling uit wilt voeren, log in via online bankieren en voor de betaling uit. De betaling wordt direct op ons systeem verwerkt. Dit betekent dat wij uw lening direct sluiten als wij uw betaling betaling ontvangen.

Via ‘’Mijn Ferratum’’ kunt u na het betalen van uw openstaande lening ook weer meteen een nieuwe lening afsluiten als u dit nodig acht. Dit kunt u doen door op de oranje aanvraagknop te drukken. Een minilening afsluiten als een bestaande klant gaat nog sneller als een minilening afsluiten als nieuwe klant. Het enige wat u dan hoeft te doen is uw leenbedrag en termijn te kiezen en uw aanvraag te verzenden. Dit betekent dus dat u een nieuwe aanvraag onder 2 minuten kunt uitvoeren in ‘’Mijn Ferratum’’.

 

 

Vragen over een minilening afsluiten

U wilt een minilening afsluiten meer heeft toch nog enkele vragen? Aarzel dan niet en neem contact op met onze klantenservice. Zij zullen al uw vragen met veel plezier op een professionele manier beantwoorden. Zij streven ernaar uw vragen binnen 24 uur te beantwoorden. Dit is als wij uw mail tijdens onze kantooruren mogen ontvangen. Deze zijn maandag tot vrijdag 9 uur tot 17 uur.  Heeft u dringendere vragen over een minilening afsluiten kunt u stellen in een Livechat gesprek. Hier staat u in rechtstreeks contact met een collega van de klantenservice. U vragen over een minilening afsluiten worden meteen beantwoord. De Livechat staat aan maandag tot vrijdag tussen 9 uur en 17 uur.

 

Vraag nu aan