balk

Minileningen in Nederland? Kijk niet verder dan Ferratum.

De minilening in Nederland heeft een enorm interessante geschiedenis. De eerste aanbieder van een minilening in Nederland was Ferratum in Juli 2007, en is het langst actief . Er zijn vele aanbieders gekomen en gegaan, echter is Ferratum de meest populaire aanbieder van minileningen in Nederland gebleven uiteraard.

De Minilening in Nederland was zoals gezegd eerst geïntroduceerd door Ferratum in Juli 2007 om een gat in de Nederlandse markt op te vullen en de gewone Nederlander een optie te geven om een Minilening in Nederland af te sluiten. Toendertijd was er namelijk geen mogelijkheid om een spoedbedrag te lenen mocht iemand krap bij kas zitten. In het geval van een nood uitgave kon u niet gauw een lening aanvragen. Vaak moest de gewone Nederlander naar de bank toe om eerst een afspraak te maken, om daarna bij een adviseur te komen een aantal weken later. Een minilening service in Nederland is de perfecte oplossing voor iemand die snel geld moest lenen. De ‘pay-day loan’ zoals het in de Engelstalige wereld werd genoemd, was in landen zoals het Verenigd Koninkrijk en Australie al een bekend fenomeen toendertijd. De Minilening in Nederland is als een van de eerste Europese landen een enorm succes gebleken.

Wanneer kan ik een Minilening binnen Nederland aanvragen?

Een minilening binnen Nederland kan een enorm groot verschil maken voor de gemiddelde persoon. Stelt u zich eens voor, u wordt wakker in de ochtend om naar werk te gaan. U heeft 2 sets van pakken voor het kantoor. U ziet spontaan dat er een enorm grote scheur zit in uw broek, en het jasje dat er bij hoort is ook niet meer bruikbaar. U kunt dus wel een streep door uw pak zetten. Een minilening binnen Nederland zou ervoor kunnen zorgen dat u een nieuw pak heeft binnen de korste keren. Een Minilening binnen Nederland kunt u aanvragen voor u nog in de auto stapt, en binnen 24 uur kunt u het bedrag van de Minilening in Nederland verwachten op uw rekening.

U kunt het zich voorstellen: kinderen op de middelbare school en de daarbij horende kosten. Uw kind heeft een PC nodig voor werkstukken en onderzoek, uw kind wilt een nieuwe rugzak, uw kind heeft nieuwe schoolboeken nodig. U noemt het maar op. Dit zijn enorme bedragen. Een kind op de middelbare school kan wel eens per school jaar tot 2000 euro of meer kosten. Een Minilening binnen Nederland kan de kosten dekken voor een jonge leerling wiens ouders spontaan een enorm bedrag moeten ophoesten.

En hoe kan ik een Minilening in Nederland aanvragen?

Bij Ferratum houden wij ervan om het simpel en snel te houden. Een minilening in Nederland aanvragen kan binnen een aantal minuten gedaan worden. U kunt een aanvraag voor een Minilening in Nederland vanaf elke locatie doen met een internet verbinding, aangezien dit een online lening is. Wij hebben ook een mobiele website die zeer makkelijk te navigeren is. U kunt een aanvraag voor een Minilening in Nederland in een aantal zeer simpele stappen doen. 

  1. Kies uw leenbedrag en leentermijn
  2. Upload een geldig Nederlands ID-bewijs of paspoort
  3. Vul uw gegevens in
  4. Verzend uw aanvraag voor een Minilening binnen Nederland.
  5. Voer de rekeningverificatie uit

Nadat u uw aanvraag gedaan heeft streeft onze klantenservice ernaar om u zo spoedig mogelijk uitsluitsel te geven, en in de 24 uur*  daarna uw minilening binnen Nederland uit te betalen.

*Wij zijn afhankelijk van de openings en verwerkingstijd van de banken. In het weekend en feestdagen zijn banken niet werkzaam waardoor de verwerking langer kan duren. Raadpleeg uw eigen bank indien u hier meer informatie over wil weten.

Wat is een Garantsteller en waarom heb ik deze nodig bij een Minilening in Nederland?

Over de minilening binnen Nederland betaalt u 13.99% jaarlijkse rentepercentage. Om zekerheid te hebben dat de minilening binnen Nederland terugbetaald wordt, vragen we om een valide garantsteller. Dit kan iemand uit uw omgeving zijn. We dienen wel de zekerheid te hebben dat de garantsteller de financiële last van de Minilening binnen Nederland kan dragen en daarom vragen we de volgende documenten te ontvangen van de garantsteller:

  • Een kopie van een geldig Nederlands identiteitsbewijs.
  • Een bankafschrift van de garantsteller (kopie, foto of screenshot). Het bankafschrift mag niet ouder dan 3 maanden zijn.
  • De getekende overeenkomst hoofdelijke aansprakelijkheid.
  • Een loonstrook waar het adres op vermeld staat.

Oke, ik heb een Minilening in Nederland gehad. Hoe betaal ik deze terug?

Niet alleen zijn wij razendsnel met het verwerken van uw aanvraag voor een Minilening in Nederland, ook kunt u gemakkelijk en gauw terugbetalen. Op uw Mijn Ferratum account kunt u uw betaalinstructies vinden, uw leenhistorie, en al uw andere zaken betreffende nu geld lenen bij Ferratum. Inloggen kunt u doen door op de mijn Ferratum knop te klikken op de website. Vervolgens, geeft u uw telefoonnummer en geboortedatum op. Druk op de oranje verstuurknop om uw pincode te ontvangen, en u zult deze krijgen via sms. Deze pincode is 10 minuten geldig.  Dat betekent, dat u dezelfde dag nog direct een nieuw bedrag kan aanvragen! Snel hè, die minileningen in Nederland.

Mocht u nog vragen hebben over een Minilening in Nederland, kunt u altijd terecht op het contact formulier op de website. Onze klantenservice streeft ernaar om u binnen 24 uur te beantwoorden op werkdagen.