balk

Over Ferratum

 

Ferratum de bank van de toekomst

Ferratum Group is een toonaangevende internationale aanbieder van mobiele finaciële diensten. Sinds 2005 heeft Ferratum al meer dan 2 miljoen tevreden klanten wereldwijd financieel geholpen. Ferratum is onderdeel van de Ferratum Group. Ferratum is marktleider in het verstrekken van minikredieten in Nederland. Omdat Ferratum groep een mobiele aanbieder is van financiële diensten, betekend dit dat Ferratum 100% online functioneert. Dit zorgt voor een snelle en flexibele dienstverlening die op maat van elke klant gemaakt is!

Snel, eenvoudig en betrouwbaar, dat is Ferratum! Wij hechten veel waarde aan een glasheldere dienstverlening en zijn volledig transparant over onze werkwijze. Daarnaast staat de klant bij ons centraal. Door onze ervaring weten wij precies wat de klanten van ons verwachten. Dit draagt bij aan een goede en naadloze samenwerking.

De Ferratum Group is in 2005 opgericht in Finland en is momenteel actief in 25 landen. Sinds februari 2015 is de Ferratum Group een beursgenoteerd bedrijf. De aandelen worden sindsdien verhandeld op de beurs van Frankfurt. De visie van de Ferratum Group is om de grootste mobiele bank ter wereld te worden. Ferratum kenmerkt zich door zijn mobiele innovatie en is daarmee hard op weg om de grootste te worden.

Vraag nu een lening aan bij Ferratum. U kunt kiezen uit 100 euro lenen, 200 euro lenen, 300 euro lenen, 400 euro lenen, 500 euro lenen, 600 euro lenen, 700 euro lenen, 800 euro lenen, 1000 euro lenen, helemaal tot 1500 euro lenen bij Ferratum. De looptijd van de lening varieert tussen de 30, 45 en 62 dagen. Wanneer u snel geld nodig heeft bent u bij Ferratum aan het juiste adres. 

 

U kunt nu snel, eenvoudig en betrouwbaar een minilening aanvragen door op de onderstaande knop te drukken!

vraag nu aan