balk

Krap bij kas? U kunt nu snel 200 euro lenen bij Ferratum

200 euro lenen bij Ferratum

Hoeveel wilt u lenen?

Lening van X met een looptijd van X. U ontvangt een factuur voor de lening van X bestaande uit X. X Rente: X. Rente bedrag €X over X. Totaal bedrag: X. 

Let op: Persoonlijke Garantstellingsdocumenten moeten binnen 5 dagen na uitbetaling worden toegestuurd en goedgekeurd. Zo niet, dan kunnen er aanvullende bedragen van toepassing zijn volgens de leenovereenkomst. Klik hier voor meer informatie.

De verjaardag van uw zoon komt er aan en u weet dat hij maar al te graag een tablet wilt. U vindt het een goed plan, want een tablet kan ook gebruikt worden voor school en andere leerzame spellen. Om de tablet uiteindelijk te kopen heeft u wel wat financiële hulp nodig, de kosten vielen deze maand namelijk iets hoger uit dan verwacht. 200 euro lenen bij Ferratum is daarom de ideale uitkomst. Wanneer u weet dat u met het volgende salaris de minilening kunt terugbetalen is 200 euro lenen bij Ferratum geen probleem.

 

 

Snel 200 euro lenen!

Snel 200 euro lenen kan heel makkelijk bij Ferratum. Het enige wat u hoef te doen is het gewenste leenbedrag en de betalingstermijn te selecteren via de leenrekenmachine hierboven. Na het invullen van enkele gegevens kun u de aanvraag om 200 euro te lenen indienen. Bij een akkoord ontvangt u uw geld al binnen 24 uur op uw rekening*. Dat is snel 200 euro lenen bij Ferratum! 

 

Wanneer 200 euro lenen?

Bij Ferratum kunt u natuurlijk ook 200 euro lenen voor andere doeleinden. U kunt bijvoorbeeld 200 euro lenen om de tijd tussen twee salarissen te overbruggen. Het kan voorkomen dat u een korte tijd voor dat u uw salaris ontvangt enkele onverwachte uitgaven moet doen en deze niet kunt opvangen met uw laatst ontvangen salaris. In dit geval heeft u extra geld nodig. Door 200 euro te lenen bij Ferratum heeft u meer financiële ruimte en zult u deze kosten kunnen opvangen.

De vakantieperiodes zijn natuurlijk de uitgelezen kans om er even heerlijk tussenuit te gaan. Of u dan naar het buitenland gaat of in Nederland blijft, het is altijd fijn om geld te hebben om leuke activiteiten te doen. In dit geval kan 200 euro lenen uw uitje tot een waar succes maken. Een goede balans tussen uw werk en privéleven is heel belangrijk. Geniet bijvoorbeeld van een dag in een pretpark zodat u even niets aan uw hoofd heeft. Ook in dit geval kan 200 euro lenen best goed uitkomen!

Kinderen die naar school gaan kosten geld. Niet alleen de boeken maar ook het lesmateriaal kost geld. Daarnaast maken kinderen ook regelmatig reisjes met de klas, ook dit zijn aardige uitgaven. Om deze kosten te dekken is 200 euro lenen bij Ferratum de oplossing. Uw kind kan zorgeloos zichzelf ontwikkelen op school en u hoeft zich geen zorgen te maken over het financiële gedeelte. 200 euro lenen voor school is één van de beste investeringen die u kunt maken. Uw kind zal hier op de lange termijn zeer veel voordeel van hebben.

De keuken onderhouden is een part time baan op zichzelf. Een kapot fornuis is een nachtmerrie voor het moderne Nederlandse huishouden. De reparatie kosten kunnen vaak in de honderden lopen en dat is een enorme opgave. Bij Ferratum 200 euro lenen kan dus ervoor zorgen dat u, en de rest van uw huishouden dezelfde week nog gewoon samen kunnen dineren aan de eettafel met een glimlach en het gemak van het koken thuis.

Dat zijn twee van de vele redenen waarom 200 euro lenen bij Ferratum een perfecte optie is om een financieel probleem op de korte termijn direct op te lossen.

 

Vraag nu een lening aan

 

Hoe gaat het aanvragen voor 200 euro lenen?

Gelukkig is het niet zo moeilijk om een aanvraag te doen bij Ferratum om 200 euro te lenen. Een van de redenen dat wij de meest populaire verstrekker van flitsleningen zijn is namelijk dat het doen van een aanvraag om 200 euro te lenen snel en simpel gaat.. U kunt deze doen vanaf elk apparaat, en vanaf elke locatie. Wij hebben een mobiele website die makkelijk te navigeren is vanaf een tablet of en smartphone. U kunt deze aanvraag om 200 euro te lenen namelijk in een aantal zeer makkelijke stappen doen.

  1. Kies uw leenbedrag en leentermijn
  2. Upload uw ID-bewijs of paspoort
  3. Vul uw persoonlijke gegevens in
  4. Voer de IBAN verificatie uit
  5. Verzend uw aanvraag om 200 euro te lenen.

Hierna zullen onze medewerkers van de klantenservice de aanvraag nog behandelen, en u zult 24 uur na goedkeuring van uw aanvraag uw 200 euro lening ontvangen.

 

Hoe betaalt iemand terug, als zij 200 euro lenen?

Zoals uit bovenstaande stappen is gebleken is 200 euro lenen enorm eenvoudig, het terugbetalen is echter net zo gemakkelijk. Nadat uw lening aan u is uitbetaald, kunt u inloggen op uw mijn account.  Inloggen kunt u doen door op de "Log in" knop te klikken bovenaan op de website. Vervolgens, geeft u uw telefoonnummer en geboorte datum op. Klik op de oranje "Verstuur pincode" knop om uw pincode te ontvangen via sms. Deze pincode is 10 minuten geldig. Mocht u gebruik maken van online bankieren, kunt u binnen 3 minuten uw betaling doen na het lenen van 200 euro, en die wordt dan direct verwerkt door ons system. U kunt dus binnen een aantal minuten direct weer een nieuwe aanvraag doen voor 200 euro lenen!

 

 

Wat bieden jullie nog meer aan, behalve 200 euro lenen?

Ferratum biedt 2 verschillende producten aan. Zo heeft u de keuze tussen een Ferratum minilening en een Ferratum pluslening. Bij een minilening kunt u een leenbedrag tussen de 100 en 1000 euro kiezen. Een minilening is over een termijn van 30 of 45 dagen. Bij een pluslening kunt u een bedrag tussen de 1100 en 2000 euro lenen. Deze lening gaat over een termijn van 2, 3 of 4 maanden waarbij u elke 31 dagen een deel van uw lening dient terug te betalen. Aan het einde van de 2, 3 of 4 maanden betaald u het laatste deel van uw lening terug. Een pluslening is dus hogere bedragen en langere leentermijnen. 200 euro lenen kunt u dus alleen maar met een minilening doen.

Over Ferratum.

Saldodipje.S.L. is onderdeel van de Ferratum Group dat wereldmarktleider is op gebied van het verstrekken van minileningen. Ferratum is al in 22 landen actief en heeft meer dan 2 miljoen tevreden klanten wereldwijd geholpen. Deze ervaring heeft er voor gezorgd dat onze diensten perfect aansluiten op uw wensen. Wacht daarom niet langer, 200 euro lenen bij Ferratum is de oplossing! Wanneer u vragen heeft over 200 euro lenen of wanneer u zit met andere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via www.ferratum.nl/contact

 

Snel geld lenen? Druk dan op de onderstaande om 200 euro te lenen