balk

Heeft u geld nodig? Vraag nu €100 t/m €1000 aan

 

Heeft u geld nodig?

Vraag nu € 100 t/m € 1000 aan

 

Dan bent u bij Ferratum aan het juiste adres. Ferratum verstrekt minileningen van 100 euro tot en met 1000 euro met looptijden variërend vanaf 15 tot en met 45 dagen. Wanneer u geld nodig heeft omdat u onverwachte maandelijkse uitgaven heeft kunt u altijd bij Ferratum terecht. Als u 18 jaar of ouder bent en al weet dat u met uw volgende salaris het voorschot kunt terugbetalen dan is geld lenen bij Ferratum middels een microkrediet geen probleem.

 

Wanneer heeft u geld nodig?

U kunt op verschillende momenten in uw leven extra geld nodig hebben. Dat is geen probleem, iedereen zit wel eens in geldnood. Wat doet u tijdens de momenten dat u geld nodig heeft? In de meeste gevallen kunt u terecht bij Ferratum.

U bent onbezorgd door de stad aan het rijden totdat u opeens een harde knal hoort. U rijdt meteen door naar de garage en daar wordt u verteld dat de reparatie aardig wat gaat kosten. U wilt de auto zo snel mogelijk gerepareerd hebben omdat u dagelijks gebruik maakt van uw auto. U heeft geld nodig. Op dit moment komen de kosten voor de reparatie niet goed uit maar uw weet dat u met uw volgende loon de lening kunt terugbetalen. Na de aanvraag bij Ferratum had u de lening al binnen 24 uur op uw rekening en de auto was de volgende dag alweer gemaakt. Dat is snel geld lenen bij Ferratum. Vanaf nu kunt u weer zorgeloos rijden! Bij een onverwachte kost is een microkrediet van Ferratum de perfecte oplossing. U heeft namelijk direct geld nodig en wij kunnen het u direct geven.

 

Vandaag nog geld nodig

U kunt ook direct geld nodig hebben als een voorschot op uw salaris. De maand is net een week te lang en u moet nog minstens 1 keer boodschappen doen. U heeft dus geld nodig vandaag. Ferratum kan u verder helpen als u vandaag geld nodig heeft. Doet u in de vroege ochtend een aanvraag en al uw gegevens kloppen. Dan kunt u het geld dat u vandaag nodig heeft als het bij de banken meezit vandaag nog op uw rekening verwachten. Doet u een aanvraag in de namiddag dan heeft u het geld dat u vandaag nog nodig heeft pas morgen, dit is natuurlijk enkel bij goedkeuring van uw aanvraag. Zo kunt u dag dezelfde nog inkopen gaan doen. Savonds lekker eten in plaats van droog brood.

 

Dringend geld nodig

Iedereen heeft wel eens met spoed geld nodig. Zo komt u spijtig genoeg deze maand niet rond met uw financiële zaken. U heeft dringend geld nodig om de huur van uw appartement te kunnen betalen. U wilt toch absoluut vermijden dat u uw appartement uitgezet wordt? Als u dringend geld nodig heeft is Ferratum daar om u te helpen. Snelheid van handelen dragen wij bij Ferratum hoog in het vaandel.

 

Geld nodig bij een kostenverschil

Al jaren kijkt u televisie vanuit dezelfde sofa. Echter begint deze wat oud en minder comfortabel te worden. U oude compaan heeft het goed gedaan in de laatste jaren, u acht het dus tijd om een vervanger te kopen. Vol goede moed en een vooraf bepaald budget trekt u naar de meubelwinkel. Na enkele uren ontredderd rond te lopen vind u eigenlijk u droommodel. Wat blijkt nu deze is net enkele euro's buiten u budget. U zou nog tot de betaaldag op werk moeten wachten voor u deze kunt kopen. Wat blijkt nu het model in de winkel is het laatste model dat er is. U wilt deze bank absoluut maar de winkel kan de stoel maar voor 7 dagen reserveren. U heeft dus snel geld nodig. Dan kunt u bij Ferratum een aanvraag doen voor het geld dat u nodig heeft doen. U heeft het geld snel nodig dus bij akkoord staat dit binnen 24 uur op uw rekening. De volgende dag kunt u weer naar de meubelwinkel om uw droomsofa op te halen. Dat allemaal door de snelle service van Ferratum. U kunt weer televisie in comfort kijken.

 

Geld nodig? Aanvragen doet u zo

Het aanvragen van een minilening wanneer uw geld nodig heeft is zeer simpel. U kiest het gewenste bedrag en de looptijd van de lening hierboven en vult uw gegevens in. Na het invullen van de gegevens kunt u de aanvraag verzenden. De garantsteller staat garant voor uw leenbedrag, dit doen wij om minder risico te lopen over het uitgeleende bedrag. De persoonlijke garantstelling is een persoon in uw omgeving die garant staat voor het leenbedrag dat u bij Ferratum afsluit wanneer u geld nodig heeft. Wanneer u voor een persoonlijke garantstelling kiest moet u de volgende documenten van uw persoonlijke garantsteller aan Ferratum leveren:

  • Een kopie van een geldig identiteitsbewijs; 
  • De getekende overeenkomst hoofdelijke aansprakelijkheid;
  • Een bankafschrift dat een volledige maand aantoont, en niet ouder is dan drie maanden;
  • Een loonstrook waar het adres op vermeld staat.

U hoeft zich vanaf nu geen zorgen meer te maken wanneer u geld nodig heeft. Bij een goedkeuring van uw lening zal het aangevraagde leenbedrag binnen 24 uur zichtbaar zijn op uw rekening (wij zijn afhankelijk van de openings- en verwerkingstijd van de banken. In het weekend zijn banken niet werkzaam waardoor de verwerking langer kan duren). Heeft u nog vragen? Bekijk dan ons Help Centrum.

Klik om de volledige Kredietvoorwaarden van Ferratum te lezen.

   Vraag Nu Aan