balk

Snel geld lenen wanneer u dat nodig heeft

 

Snel geld lenen wanneer u dat nodig heeft.

Geen gedoe, zo geregeld!

 

Uw koelkast is na jarenlang intensief gebruik kapot gegaan. Door uw dynamische gezinsleven is het heel belangrijk dat u een goed werkende koelkast heeft. Een nieuwe koelkast is meestal een grote onverwachte uitgave, maar waar kunt u snel geld lenen om een nieuwe koelkast te kopen?

Ferratum is hier om u te helpen. Lenen bij Ferratum is heel gemakkelijk. U kunt nu snel een klein bedrag lenen door uw gewenste leenbedrag te kiezen en uw gegevens in te vullen. Bij een akkoord is uw leenbedrag al binnen 24 uur zichtbaar op uw rekening (wij zijn afhankelijk van de openings- en verwerkingstijd van de banken. In het weekend zijn banken niet werkzaam waardoor de verwerking langer kan duren). Dat is nog eens snel geld lenen!

In sommige gevallen heeft u vandaag geld nodig. De meeste kredietverstrekkers kunnen u dit niet geven, er komen vaak lange procedures kijken bij het aanvragen van een kleine lening. Bij Ferratum is dit niet het geval! Het aanvragen van een lening duurt nog geen 7 minuten.

U weet meteen of de aanvraag succesvol is. Na goedkeuring kunt u uw lening binnen 24 uur op uw rekening verwachten. U kunt met spoed een lening aanvragen bij Ferratum. Direct geld is waar het bij Ferratum om draait.

 

Wanneer snel geld lenen?

Het gebeurt iedereen wel eens, van de één op de andere dag is er iets kapot dat snel vervangen moet worden. Soms zijn dit slechts kleine uitgaven, maar er zijn ook gevallen waarbij de uitgaven hoger zijn. Wanneer bijvoorbeeld uw wasmachine, droger of stofzuiger kapot gaat moet er snel vervanging komen.

Door deze onverwachte uitgaven kunt u plots in geldnood komen te zitten. In dit geval is snel geld lenen bij Ferratum de beste oplossing, u weet immers al dat u met uw volgende salaris de lening terug kunt betalen.

Snel geld lenen geeft u tijdelijk meer financiële vrijheid. Zo heeft u misschien al enkele jaren een oldtimer in de garage staan die dringend een herstelling nodig heeft. Het is de oude wagen van uw opa en u wilt deze dol graag weer op de weg hebben. U heeft momenteel echter geen budget, u kunt dan lenen bij Ferratum.

Dankzij de lening bij Ferratum kunt u eindelijk de reserve onderdelen aankopen en de vervangingen uitvoeren. Zo raakt de auto net op tijd klaar voor de zomer, het perfecte weer om in een oldtimer rond te rijden. Krap bij kas en wilt u snel geld lenen? Vraag dan snel en eenvoudig aan bij Ferratum.

U kunt snel geld lenen bij Ferratum als u een voorschot op uw salaris nodig heeft. Zo heeft u een rekenfout gemaakt bij enkele aankopen eerder in de maand en zit u nu in geldnood. De betaaldag van het werk is nog een week verwijderd en de koelkast is leeg. U kunt hiermee misschien ook eindelijk uw oude auto repareren zodat deze door de volgende APK-keuring komt. Ferratum heeft al meer dan 10 jaar ervaring met snel geld lenen. Saldodipje.S.L. is onderdeel van de Ferratum Group die wereldmarktleider is op gebied het verstrekken van minileningen. 

U doet een aanvraag voor snel geld lenen en het geld staat de volgende dag op uw rekening wanneer uw aanvraag is goedgekeurd (wij zijn afhankelijk van de verwerkingstijden tussen banken, in het weekend zijn deze niet actief en kan het langer duren.). Doordat u snel geld kunt lenen bij Ferratum kunt u zonder problemen inkopen gaan doen in de supermarkt. U kunt uw ijskast zodanig vullen dat u genoeg voedsel heeft voor de komende week. Honger zult u zeker niet lijden dankzij uw minilenigen van Ferratum. Als u salaris dan gestort is de kunt u uw minilening zonder problemen terugbetalen.

 

Hoe werkt snel geld lenen bij Ferratum?

Binnen 4 simpele stappen kunt u snel geld lenen bij Ferratum:

Selecteer het gewenste leenbedrag

1. Selecteer het gewenste leenbedrag;

 

Upload uw ID-document

2. Upload uw ID-document;

 

Vul uw gegevens in

3. Vul uw gegevens in;

 

Verifieer uw bankrekening

4. Verifieer uw bankrekening.

 

 

Een persoonlijke garantsteller is verplicht bij uw lening. Wij verlangen een garantstelling om minder risico te lopen op het uitgeleende bedrag. Al meer dan 2 miljoen tevreden klanten wereldwijd zijn u al voor gegaan bij het afsluiten van een microkrediet bij Ferratum.

Wij hebben veel ervaring met snel geld lenen, daarom is snel geld lenen bij Ferratum ideaal voor u. Ferratum is de ideale oplossing voor geld lenen in Nederland. Bij ons leent u sneller geld dan bij een bank en het is ook nog eens eenvoudiger om geld te lenen bij Ferratum.

 

Hoe snel geld lenen terugbetalen?

Bij snel geld lenen hoort natuurlijk eenvoudig terugbetalen wat bij Ferratum mogelijk is. Als u geld leent bij Ferratum krijgt u automatisch toegang tot "Mijn Ferratum" waar u uw gegevens kunt beheren. U vindt hier ook uw facturen van vorige lening terug. Terugbetalen van uw minilening kunt u doen via iDEAL. Zodra u uw betaling via iDEAL heeft uitgevoerd en deze is succesvol verwerkt, kunt u meteen weer een nieuwe lening aanvragen. Zo gemakkelijk is het. Nergens vindt u een snellere minilening service.

Wanneer u zich wilt inloggen op uw "Mijn Ferratum" moet u een nieuwe pincode aanvragen. Klik op de "Mijn Ferratum" knop bovenaan de pagina. Vul de gevraagde gegevens in en klik vervolgens op de "Verstuur Pincode" knop. U zal dan een pincode ontvangen welke 10 minuten geldig is. Wacht u dus te lang met inloggen? Dan moet u een nieuwe pincode aanvragen.

 

Vragen over snel geld lenen?

Als u vragen heeft over snel geld lenen kunt u altijd terecht bij onze klantenservice welke open is van maandag t/m vrijdag. Uw vragen over snel geld lenen zullen met een glimlach beantwoord worden door onze klantenservic en wij streven ernaar om al uw vragen binnen een werkdag te beantwoorden.

Heeft u echter dringende vragen over snel geld lenen, dan kunt u deze stellen tijdens een Livechat sessie met een collega van de klantenservice. De Livechat is maandag t/m vrijdag tussen 9.00 - 17.00 geopend.

   Vraag Nu Aan