balk

Een klein bedrag lenen bij Ferratum

 

Een klein bedrag lenen bij Ferratum

Geen gedoe, zo geregeld!

 

Zit u krap bij kas? Wilt u snel geld lenen? Was de maand net iets langer dan verwacht en heeft u moeite om financieel rond te komen? Bij Ferratum kunt u dan een klein bedrag lenen, dit kleine bedrag lenen kan dan voldoende zijn om probleemloos de maand door te komen. Het kan iedereen weleens overkomen. Bij Ferratum zijn wij trots dat wij mensen die een klein bedrag lenen nodig hebben kunnen helpen. Een minilening of een klein bedrag lenen daar is maar één adres voor: Ferratum! Doe snel een aanvraag voor een microkrediet en u weet meteen of u in aanmerking komt voor een klein bedrag lenen bij Ferratum. Klik hiervoor op de onderstaande “Vraag Nu Aan” knop. H

   Vraag Nu Aan   

Waarom een klein bedrag lenen?

Een klein bedrag kan bij verschillende omstandigheden goed van pas komen. Zo gebruikt u bijvoorbeeld dagelijks uw fiets. Uw trouwe stalen rots is dringend toe aan vervanging. De ketting is gaan slijten, evenals de remmen. Doordat u dagelijks uw fiets voor een lange afstand moet gebruiken is het belangrijk dat de fiets het goed doet. Op een dag is het dan zo ver, u trapt de ketting kapot en u moet te voet verder. Wat nu?!

U wandelt langs een fietswinkel, daar ziet u de perfecte vervanger staan. Hij is zelfs in de aanbieding. Deze aanbieding is echter niet lang meer geldig en moet u snel handelen. We zijn in de laatste week van de maand en uw budget laat spijtig genoeg de aankoop van deze fiets niet toe. U heeft dus nu geld nodig, dan kunt u snel geld lenen bij Ferratum. Het klein bedrag lenen is voldoende om de aankoop van uw ideale fiets te kunnen doen. U weet immers toch dat u volgende maand uw minilening zonder problemen terug kunt betalen. Het klein bedrag lenen was succesvol en u kunt dezelfde week uw nieuwe fiets nog gaan kopen. Zeker een goede investering.

Heeft u een voorschot op uw salaris nodig? Dan kan een klein bedrag lenen ook handig van pas komen. Naar school gaan kost veel geld, u heeft net te de boekenlijst van uw kind gekregen. Uw kind begint dit jaar aan een opleiding aan het Hoger Beroepsonderwijs. Een hele goede prestatie, alleen kost een boek al snel €60 per stuk. U kunt echter ook niet wachten met de aanschaf van de boeken omdat uw kind dan niet de lessen kan volgen. Helaas heeft u momenteel niet de gewenste financiën om alle boeken aan te schaffen. Een klein bedrag lenen bij Ferratum is in dit geval de beste en snelste oplossing. Het leenbedrag stond binnen 24 uur op uw rekening en u kon zonder problemen alle lesboeken aanschaffen. Uw kind kon zonder vertraging beginnen aan de opleiding. Dit allemaal omdat u een klein bedrag kon lenen bij Ferratum!

 

Hoe een klein bedrag lenen?

Een klein bedrag lenen bij Ferratum is een enorm eenvoudig en volledig onlineproces. Het hele aanvraagproces voor een klein bedrag lenen gebeurd online. Deze online lening aanvragen duurt niet langer dan 7 minuten. Door voor een klein bedrag lenen bij Ferratum te kiezen kiest u ook voor het milieu. Bij Ferratum gebeurd alle communicatie immers via mail. Wij maken geen gebruik van papier. Hoe gaat het klein bedrag lenen aanvraagproces juist in zijn werking?

Selecteer het gewenste leenbedrag

1. Selecteer het gewenste leenbedrag;

 

Upload uw ID-document

2. Upload uw ID-document;

 

Vul uw gegevens in

3. Vul uw gegevens in;

 

Verifieer uw bankrekening

4. Verifieer uw bankrekening.

 

   Vraag Nu Aan   

Een klein bedrag lenen is dus een enorm eenvoudig proces. Bent u tussen 18 en 69 jaar, woonachtig in Nederland en in het bezit van een geldig identiteitsbewijs? Dan komt u al in aanmerking om een klein bedrag lenen. Wordt uw aanvraag door ons klantenservice team goedgekeurd? Dan kunt u deze binnen 24 uur op uw rekening ontvangen. Nergens kunt u een klein bedrag lenen dat zo snel op uw rekening zal staan. Ferratum is de enige kredietverstrekker die het mogelijk maakt om zo snel een klein bedrag lenen. U kunt dus geld lenen binnen 24 uur.

 

Een klein bedrag lenen, maar hoe terugbetalen?

Na een klein bedrag lenen kunt u dit eenvoudig terug betalen. Dit kunt u doen via uw persoonlijk ''Mijn Ferratum'' account. Zodra wij uw lening aan u uitbetalen wordt er voor u een persoonlijk ''Mijn Ferratum'' account geopend. Inloggen op uw ''Mijn Ferratum'' account kunt u doen door op de ''Log in'' knop bovenaan de pagina te klikken. Geef vervolgens uw telefoonnummer en geboortedatum in en klik op de "Verstuur pincode" knop. U zal dan uw pincode ontvangen, deze is 10 minuten geldig. Daarmee kunt u dan inloggen op uw ''Mijn Ferratum'' account.

   Vraag Nu Aan   

 

Een klein bedrag lenen of terugbetalen via "Mijn Ferratum"

Via "Mijn Ferratum" kunt eenvoudig een klein bedrag lenen. Wanneer u bent ingelogd in "Mijn Ferratum" kunt u het leenbedrag kiezen en verzend u uw aanvraag. U krijgt toegang tot "Mijn Ferratum" nadat uw eerste lening is uitbetaald. Een klein bedrag lenen als bestaande klant gaat dus nog sneller en nog eenvoudiger als de eerste keer.

Om uw lening uiteindelijk terug te betalen hoeft u zich enkel in te loggen op "Mijn Ferratum". Klik vervolgens op de oranje betaalknop. Eenmaal daar op geklikt te hebben kunt u eenvoudig de betaling uitvoeren. Zodra u de betaling heeft uitgevoerd wordt deze meteen bij Ferratum verwerkt. Dit betekent dat u direct weer een klein bedrag kunt lenen.

 

Vragen over een klein bedrag lenen

Heeft u vragen over een klein bedrag lenen? Dan kunt u deze eenvoudig stellen via onze contact pagina. Uw vragen komen rechtstreeks bij ons professionele klantenserviceteam terecht. Zij zullen al uw vragen met een glimlach beantwoorden. Ons klantenservice team streeft ernaar om al uw vragen binnen 24 uur te beantwoorden. Let wel op, dit is enkel als wij uw mail ontvangen tijdens onze kantooruren:

  • maandag t/m vrijdag 9:00 t/m 17:00

Heeft u dringende vragen over een klein bedrag lenen? Dan kunt u deze stellen tijdens een Livechat gesprek. In dit Livechat gesprek staat u in rechtstreeks contact met een collega van ons klantenservice team. U vragen over een klein bedrag lenen worden meteen beantwoord. Onze Livechat staat maandag t/m vrijdag aan tussen 09:00 en 17:00.