balk

Geldnood? Geen zorgen, Ferratum helpt u

 

Zit u in geldnood?

Geen zorgen, Ferratum helpt u

 

Het kan voorkomen dat zich een situatie voordoet waardoor u (tijdelijk) in geldnood komt te zitten. In deze periode heeft u behoefte aan extra financiële ruimte, een financiële boost die u door de moeilijke tijd heen helpt. Geldnood is nooit fijn, daarom is Ferratum hier om u te helpen. Via onderstaande "Vraag Nu Aan"-knop kunt snel, betrouwbaar en eenvoudig een aanvraag indienen door het gewenste bedrag te selecteren en daarna enkele gegevens in te vullen. Bij een akkoord ontvangt u uw geldbedrag binnen 24 uur op uw bankrekening (wij zijn afhankelijk van de openings- en verwerkingstijd van de banken. In het weekend zijn banken niet werkzaam waardoor de verwerking langer kan duren). Zo zult u snel uit uw geldnood komen.

   Vraag Nu Aan   

Waarom geldnood?

Geldnood komt nooit gelegen. Wanneer er iets onverwachts kapot gaat zoals een wasmachine, koelkast of de auto kunnen deze kosten soms niet meteen door u worden opgevangen. Dit kan verschillende redenen hebben. Maanden waarin veel feestdagen zitten zoals december of maanden waarin veel verjaardagen plaatsvinden zijn over het algemeen dure maanden. Als er tijdens deze maanden iets onverwachts kapot gaat kan het zijn dat u in geldnood komt te zitten en snel geld nodig heeft. Een minilening bij Ferratum is dan de ideale oplossing. U weet immer als wanneer u uw eerstvolgende salaris zult krijgen u weer in staat bent om deze minilening af te betalen. In dit geval kunt u tijdens geldnood aanspraak maken op een microkrediet bij Ferratum.

 

Geldnood? Geen zorgen

Uit ervaring merken wij dat mensen sterker uit een periode van geldnood komen. Het is een zeer leerzame periode. U zult meer inzicht moeten krijgen in uw inkomsten en uitgaven en u zult creatiever moeten zijn met hoe u het maandbudget zult besteden. Wanneer u  geldnood heeft kunt het beste beginnen met het opstellen van een begroting. In deze begroting kunt u precies zien wat de maandelijks inkomsten zijn en wat u de komende tijd verwacht te spenderen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een keer niet uiteten te gaan met uw gezin of een maand minder te roken. Hierdoor zult u in tijden van geldnood meer financiële middelen hebben voor de onverwachte uitgaven. Bij zeer grote uitgaven is het een hele lastige opgave om financiële middelen te vinden. Het kan plots gebeuren dat er een waterleiding in uw huis kapot gaat of dat er een hoge verkeersboete op uw deurmat ligt. Het is beter om deze gevallen meteen aan te pakken en een minilening is daarbij een goede oplossing. Ferratum lost geldnood snel en eenvoudig op!

 

Op welke manier komt u met Ferratum uit uw saldodipje?

Binnen 4 simpele stappen kunt u snel geld lenen bij Ferratum:

Selecteer het gewenste leenbedrag

1. Selecteer het gewenste leenbedrag;

 

Upload uw ID-document

2. Upload uw ID-document;

 

Vul uw gegevens in

3. Vul uw gegevens in;

 

Verifieer uw bankrekening

4. Verifieer uw bankrekening.

 

   Vraag Nu Aan   

 

Saldodipje S.L. maakt onderdeel uit van de Ferratum Group. De Ferratum Group is wereldmarktleider op gebied van het verstrekken van minileningen. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het aanbieden van financiële hulp bij geldnood. Wanneer u geldnood heeft weten wij precies wat u nodig heeft. Al meer dan 2 miljoen klanten wereldwijd gingen u al voor. Ervaar zelf de snelle en betrouwbare service en kom uit die geldnood!

   Vraag Nu Aan