balk

Een kleine lening van Ferratum

 

Een kleine lening.

Snel geld lenen bij Ferratum

 

Bij Ferratum is het mogelijk om een kleine lening voor bepaalde tijd af te sluiten. Dit wordt ook wel een minilening genoemd. U heeft de keuze uit een kleine lening van €100 t/m €1000. De looptijd van uw kleine lening kan variëren tussen 15 en 45 dagen.

Selecteer het gewenste leenbedrag

1. Selecteer het gewenste leenbedrag;

 

Upload uw ID-document

2. Upload uw ID-document;

 

Vul uw gegevens in

3. Vul uw gegevens in;

 

Verifieer uw bankrekening

4. Verifieer uw bankrekening.

 

Bij een akkoord is uw kleine lening binnen 24 uur zichtbaar op uw rekening (Wij zijn afhankelijk van de verwerkingstijd van de banken. De banken zijn tijdens het weekend niet werkzaam. Hierdoor kan de verwerkingstijd langer duren).

   Vraag Nu Aan   

Snel en eenvoudig een kleine lening

Wilt u snel geld lenen middels een kleine lening? Dan bent u bij Ferratum aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het verstrekken van kleine leningen. Daarnaast hebben wij al meer dan 2 miljoen tevreden klanten wereldwijd mogen helpen bij een kleine lening. Saldodipje S.L. is onderdeel van de Ferratum Group. De Ferratum Group is Europees marktleider op gebied van het verstrekken van kleine leningen. Door deze ervaring weten wij precies wat u als klant van ons verwacht. Ervaar nu zelf de snelle en betrouwbare service van Ferratum en vraag een kleine lening aan!

 

Waarom een kleine lening?

Het kan soms voorkomen dat u tijdelijk geld nodig nodig heeft. Dit kan komen door een onverwachte kostenpost. Voorbeelden van onverwachte kosten zijn autoreparaties, kapotte huishoudelijke apparaten, kapotte elektronische apparaten, onverwachte gezondheidskosten. Een kleine lening kan u in deze tijd goed van pas komen. Niet iedereen heeft de financiële middelen om onverwachte kosten op te vangen. Wanneer u weet dat u met uw volgende salaris de kleine lening weer terug kunt betalen is een kleine lening afsluiten bij Ferratum geen probleem!

U bent al jaren tevreden met uw huidige laptop. U gebruikt uw laptop dagelijks voor zowel entertainment als voor zakelijk gebruik. U zit heerlijk op de bank met de laptop. Plots schrikt u van de deurbel en stoot u uw laptop van de bank. Tot uw schrik ziet u dat de laptop niet meer aan te krijgen is, het beeldscherm is kapot. Na grondig onderzoek blijkt ook het moederboard van de laptop beschadigd te zijn. De laptop is helaas niet meer te repareren. Er zit niets anders op dan een nieuwe aan te schaffen. Gelukkig heeft u een mooie aanbieding bij een elektronicagigant gezien. Precies het model dat u graag wilde. De bijkomende kosten komen deze maand helaas niet goed uit. Een kleine lening bij Ferratum is de ideale oplossing. Na de aanvraag had u uw leenbedrag al de volgende dag op uw rekening. Hierdoor kon u snel een nieuwe laptop kopen. Met uw eerstvolgende salaris kon u binnen de looptijd de kleine lening terug storten.

   Vraag Nu Aan