balk

Met spoed een onverwachte uitgave? U kunt nu een kleine lening afsluiten bij Ferratum!

Soms kan het wel eens een frustrerende situatie zijn. U moet een enorm bedrag ophoesten, en uw salaris komt pas volgende maand weer. We kennen het allemaal, bij de pinautomaat staan en krap bij kas zitten om dat bedrag te betalen. Wees gerust, wij bij Ferratum hebben een oplossing gevonden - een kleine lening afsluiten. U kunt een kleine lening afsluiten, om die heftige rekening af te betalen die u voorgeschoteld heeft gekregen. U kunt een kleine lening afsluiten om dat keukengerei te kopen die in de aanbieding was! De situatie kan altijd verschillen, maar bij Ferratum kunt u te allen tijde, om welke reden dan ook, een kleine lening afsluiten.

Hoe moet dat, zo’n kleine lening afsluiten?

Bij Ferratum kunt u online een kleine lening afsluiten. U hoeft niet eens meer een hele tijd te wachten en een enorm aantal formulieren in te vullen om bij uw bank zo’n flitslening  aan te vragen. U hoeft enkel te beschikken over een computer, tablet of mobiele telefoon. U kunt een mini lening aanvragen via onze website, dit zal niet meer dan 10 minuten van uw tijd in beslag nemen. Hoe gaat het, zo’n kleine lening afsluiten? Klik op de onderstaande “Vraag nu aan knop”;

  1. Kies de hoogte van uw voorschot en de leentermijn;
  2. Upload uw ID-document;
  3. Vul enkele gegevens in;
  4. Kies de garantsteller waarvan u gebruik wilt maken;
  5. Voor een rekeningverificatie uit;
  6. Verzend uw aanvraag.

Vraag nu een lening aan

Waarom een kleine lening afsluiten?

Een kleine lening afsluiten is een dienst die Ferratum al jaren aanbiedt, om de gewone man/vrouw een helpende hand toe te steken bij onverwachte uitgaven, of ongelukken. Stelt u zich eens voor, het meest belangrijke apparaat in de keuken besluit het te begeven: De koelkast. Hoe leeft de gewone mens in Nederland zonder een werkende koelkast vraagt u zich af ? Een nachtmerrie! Bij Ferratum kunt u dus een kleine lening afsluiten om die geweldige Amerikaanse koelkast in de aanbieding voor €800,-  eindelijk te kunnen kopen.

Stelt u zich eens voor, uw kind heeft een schoolreisje wat mee telt voor het jaarlijkse eindcijfer. Deze reisjes kunnen zeer duur uitvallen natuurlijk. Echter, een kleine lening afsluiten zou mogelijkheid kunnen bieden aan u en uw kind, om zich cultureel te verrijken en zorgeloos zich op zijn/haar doel te focussen.

In het geval dat u een zeer dure maand heeft gehad, en u moeite heeft om tijdelijk alle eindjes aan elkaar vast te knopen. Een kleine lening bij Ferratum afsluiten kan altijd nou net dat beetje meer zijn waardoor u de maand doorkomt.

Zo zijn er meerdere redenen om een kleine lening af te sluiten.

Hier het verhaal van Kelly, die graag online haar verhaal deelde waarom zij ervoor koos om een kleine lening af te sluiten.

Toen ik spontaan te horen kreeg dat mijn geliefde poedel Gloria een ziekte had en dat het nodig was om haar naar de dierenarts te brengen, was ik direct van slag. Ze had namelijk een tumor die direct verwijderd moest worden. Als een grote dierenvriendin,  de gedachte van het verliezen van een hond waarmee ik ongeveer 6 jaar samen mee was deed mij ontzettend veel pijn. Ook, heb ik als student en parttime vertaler zonder loonstrook moeite met een kleine lening afsluiten bij de bank. Gelukkig, na wat online het een en ander opgezocht te hebben, kwam ik erachter dat ik bij Ferratum terecht kon, en een kleine lening afsluiten kon. Een dag na de aanvraag procedure kreeg ik te horen dat mijn aanvraag goedgekeurd was en de €600,- kon lenen bij Ferratum en Gloria naar de lokale dierenarts kon sturen. In geval van nood zou ik het iedereen aanraden, een kleine lening afsluiten.

Hoe lang duurt dat, een kleine lening afsluiten?

Bij Ferratum een kleine lening afsluiten kost u minder dan 10 minuten. Wij streven er ook naar om uw aanvraag zo spoedig mogelijk te behandelen en binnen de 24 uur daarna wordt uw aanvraag uitbetaald – mits deze is goedgekeurd . Dit is een van de redenen waarom Ferratum de meest vooraanstaande verstrekker is van kleine leningen.

Sluit een kleine lening

En hoe verder?

Als u een kleine lening afsluit bij Ferratum wordt er voor u een persoonlijk profiel geopend. Dit profiel is genaamd: ‘’Mijn Ferratum’’. In Mijn Ferratum kunt u uw persoonlijke gegevens beheren. Naast het feit dat u uw gegevens in kunt zien kunt u ook uw leengeschiedenis bij Ferratum bekijken. Zo krijgt u een mooi overzicht van uw kleine leningen bij Ferratum. Inloggen kunt u doen door op de mijn Ferratum knop te klikken op de website. Vervolgens, geeft u uw telefoon nummer en geboorte datum op. Druk op de oranje verstuurknop om uw pincode te ontvangen, en u zult deze krijgen via sms. Deze pincode is 10 minuten geldig.

Komt het einde van uw afgesloten kleine lening in zicht? Dan kunt u deze ook via ‘’Mijn Ferratum’’ terugbetalen. Het enige wat u hoeft te doen is op de oranje betaalknop te klikken en vervolgens de betaling uit te voeren. Na dat u dan uw betaling heeft gedaan kunt u meteen weer een kleine lening afsluiten bij Ferratum . Wat  misschien wel de belangrijkste functie van ‘’Mijn Ferratum’’ is dat u als bestaande klant nog sneller een lening kunt aanvragen. Zo kunt u een voorschot aanvragen binnen 4 eenvoudige muisklikken. Kies uw bedrag en termijn, uw garantsteller en verzend uw aanvraag.

Twijfel niet langer, u kunt nu een kleine lening afsluiten door op de onderstaande link te klikken. Werk of breng jezelf niet in financiële problemen, voorkom dit door het afsluiten van een kleine lening. Het kan niet makkelijker zijn om een online lening aan te vragen. U kan deze kleine lening  voor verschillende zaken gebruiken, om onverwachte kosten te dekken of om u te helpen bij een aankoop moest u net financieel te kort komen. Bij Ferratum een kleine lening afsluiten zal u zeer zeker helpen.

Ik heb nog vragen over een kleine lening aflsuiten!

Mocht u nog vragen hebben over het afsluiten van een kleine lening, dan kunt u altijd terecht bij onze klantenservice,  het contact formulier op onze website of op onze webpagina met de algemene voorwaarden. Van maandag tot vrijdag zal onze Livechat aanstaan, dit is tussen 11 uur en 5 uur. Via de Livechat kunt u uw meest brandende vragen over een kleine lening afsluiten stellen.

Sluit een kleine lening af bij Ferratum