balk

Een voorschot op uw salaris

 

Een voorschot op uw salaris

Een voorschot van Ferratum

 

Het kan iedereen eens gebeuren, u staat bij de pinautomaat en de automaat geeft aan dat u geen saldo meer heeft. Uw volgende salaris staat voor de deur, echter moet u daar nog even op wachten. Helaas was u net op weg om boodschappen te halen. Een voorschot zou in dit geval fijn zijn. Het komt soms ook voor dat u met onverwachte uitgaven te maken heeft, uw koelkast gaat bijvoorbeeld opeens kapot. In een dynamisch huishouden is een koelkast zeer belangrijk. Deze moet zo snel mogelijk vervangen worden. Wanneer u weinig financiële ruimte heeft is een voorschot op uw eerstvolgende salaris wel zo fijn. Vanaf nu hoeft u zich hierover geen zorgen meer te maken. Bij Ferratum is dit zo geregeld, zeer snel en eenvoudig. Wanneer u met spoed geld nodig heeft en uw eerstvolgende salaris nog eventjes op zich laat wachten kunt u zeer gemakkelijk een voorschot bij Ferratum aanvragen. Wanneer u weet dat u met uw volgende salaris het bedrag kunt terugbetalen is het aanvragen van een voorschot van Ferratum voor uw geen probleem!

   Vraag Nu Aan   

Hoe een voorschot aanvragen?

Bij Ferratum kunt u geheel online een voorschot aanvragen. U hoeft niet eens meer naar uw bank om een voorschot of kleine lening aan te vragen. U hoeft enkel te beschikken over een computer, tablet of mobiele telefoon. U kunt een mini lening aanvragen via onze website, dit zal niet meer dan 10 minuten van uw tijd in beslag nemen. Hoe vraagt u een voorschot bij Ferratum aan? Door de volgende eenvoudige stappen te volgen:

Selecteer het gewenste leenbedrag

1. Selecteer het gewenste leenbedrag;

 

Upload uw ID-document

2. Upload uw ID-document;

 

Vul uw gegevens in

3. Vul uw gegevens in;

 

Verifieer uw bankrekening

4. Verifieer uw bankrekening.

 

VRAAG NU AAN

 

Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij deze direct verwerken. Eens deze verwerkt en goedgekeurd is zal u uw voorschot binnen 24 uur op uw rekening ontvangen*. Bij Ferratum kunt u dus snel geld lenen als u dat nodig heeft.

 

Wanneer een voorschot?

Een voorschot is meestal nodig wanneer uw volgende salaris nog even op zich laat wachten en u onverwachte uitgaven moet opvangen. Dit kan bijvoorbeeld wanneer u opeens uw auto moet laten maken of als de wasmachine kapot gaat. In veel van deze gevallen gaat hem om relatief hoge bedragen die niet makkelijk op te vangen zijn. Helaas moet er wel snel vervanging worden gezocht omdat het gaat om apparaten die u dagelijks moet gebruiken. Een voorschot is dan de uitkomst. Met een voorschot van Ferratum kunt u de volgende dag al vervanging aanschaffen of de schade repareren.

Vanaf nu hoeft u zich geen zorgen te maken wanneer u een onverwachte uitgaven heeft. Een voorschot van Ferratum is de oplossing. Zeer snel, eenvoudig en betrouwbaar. Vraag nu snel een voorschot aan en ervaar zelf de snelle service van Ferratum. Dat is nog eens snel geld lenen!

Wij bij Ferratum hebben al meer dan 2 miljoen tevreden klanten wereldwijd mogen helpen. De Ferratum Group is wereldwijd marktleider op gebied van het verstrekken van een minilening. Daarom weten wij precies wat onze klanten van ons verwachten. Als voorschot heeft u de keuze uit 100, 200, 300, 400, 500, 600, 700800900, en 1000 euro lenen. Hierdoor is er voor elke situatie een geschikte voorschot. Wacht dus niet langer en vraag nu uw voorschot aan!

 

Hoe kan ik mijn voorschot terugbetalen?

Dat een voorschot bij Ferratum aanvragen enorm gemakkelijk is dat heeft u al meegekregen. Wij vinden het echter even belangrijk dat onze gewaardeerde klanten hun openstaande voorschot even gemakkelijk kunnen terugbetalen. Bij Ferratum is het mogelijk om het voorschot terug te betalen via iDeal. U hoeft om uw voorschot terug te betalen alleen maar op de knop te klikken, u in te loggen bij uw bank en de betaling uit te voeren. Het aanvragen van een lening duurt nog geen 10 minuten het terugbetalen van een voorschot gaat zelfs nog sneller.

   Vraag Nu Aan   

Houd overzicht over uw voorschot

Als u een lening aanvraagt bij Ferratum wordt er voor u een persoonlijk profiel geopend. Dit profiel is genaamd: "Mijn Ferratum". In Mijn Ferratum kunt u uw persoonlijke gegevens beheren. Naast het feit dat u uw gegevens in kunt zien kunt u ook uw leengeschiedenis bij Ferratum bekijken. Zo krijgt u een mooi overzicht van uw afgesloten lening bij Ferratum.

Maar misschien wel de belangrijkste functie van "Mijn Ferratum" is dat u als bestaande klant nog sneller een lening kunt aanvragen. Zo kunt u een voorschot aanvragen binnen 3 eenvoudige klikken. Kies uw bedrag en verzend uw aanvraag. Komt het einde van uw openstaande voorschot in zicht? Dan kunt u deze ook via "Mijn Ferratum" terugbetalen. Het enige wat u hoeft te doen is op de oranje betaalknop te klikken en vervolgens de betaling uit te voeren. Na dat u uw betaling heeft gedaan kunt u meteen weer een nieuwe voorschot aanvragen bij Ferratum, mocht dit nodig zijn.

 

Vragen over een voorschot?

Heeft u vragen over een voorschot voordat u een aanvraag plant te doen of nog na dat u een aanvraag voor een voorschot heeft gedaan? Twijfel dan niet en stel uw vraag aan ons professioneel klantenservice team. Zij zullen al uw vragen met veel plezier en een glimlach beantwoorden. Zij zijn er om u verder te helpen en alles zo eenvoudig mogelijk te laten verlopen. Onze klantenservice is maandag tot vrijdag geopend van 9:00 tot 17:00. Wij streven ernaar u mail binnen de 24 uur te beantwoorden.

Heeft u dringende vragen over een voorschot? Dan kunt u deze stellen in een livechat gesprek. Hier staat u in rechtstreeks contact met een collega van de klantenservice. Al uw vragen worden meteen beantwoord. Er is geen snellere manier van communiceren. De Livechat staat maandag tot vrijdag van 09:00 tot 17:00 aan.